تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 34 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی

بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم

هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv

هستش.یعنی hiv گرفتم؟
    اشتباه اکثر مردم اینه که فکر میکنن هر کس ایدز گرفت از راه تزریق یا جنسی بوده در صورتی که از خیلی راهای دیگه مثل ارایشگاه و استخر وغیره ویروس میتونه منتقل بشه
    دوست عزیز شما تب و بزرگی غدد لنفاوی رو هم داشتین؟در هر صورت برین یه تست بدین ضرر نداره
    انشالله که چیزی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اشتباه اکثر مردم اینه که فکر میکنن هر کس ایدز گرفت از راه تزریق یا جنسی بوده در صورتی که از خیلی راهای دیگه مثل ارایشگاه و استخر وغیره ویروس میتونه منتقل بشه
    دوست عزیز شما تب و بزرگی غدد لنفاوی رو هم داشتین؟در هر صورت برین یه تست بدین ضرر نداره
    انشالله که چیزی نیست
    تب داشتم ولی بزرگی لنفاوی نه
    استخر نمیرم آرایشگاه از تیغ استفاده نمیکنم

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ابتلا به ایدز الزاما با کاهش وزن همراهه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم من 20 روز پیش یه مریضی گرفتم همراه با اسهال و استفراغ بی حالی و کم اشتهایی

بعد اینکه خوب شدم 4 روز بعد یه سرما خوردگی گرفتم همراه با گلودرد و بی حالی تا الان هم تو این 20 روز 2 کیلو وزن کم کردم

هیج رابطه جنسی نداشتم فراورده خونی هم استفاده نکردم معتاد هم نیستم ولی جایی خوندم اینا علایم اولیه عفونت hiv

هستش.یعنی hiv گرفتم؟
    دوست عزیز اینها علائم عمومی بیماریهای ویروسی می باشند و نمی توان از روی علائم دقیقا گفت که مشکل چیست ولی اینکه در ابتدا بیاییم به ایدز فکر کنیم کار درستی نیست .
    این بیماری اخیرا بسیار شایع می باشد و نوعی ویروس است و بصورت خود محدود بوده و بتدریج خوب می شود . نگران نباشید .

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

تب داشتم ولی بزرگی لنفاوی نه
    استخر نمیرم آرایشگاه از تیغ استفاده نمیکنم
    به هر حال یه تست بدین اشکال نداره حداقل خیالتون راحت میشه
    ابتلا به ایدز الزاما با کاهش وزن همراهه؟
    بله چون هر روز تعداد زیادی از گلبولهای سفید نابود میشن و بدن نسبت به بیماری ها بی دفاع میشه کاهش وزن مشاهده میشه البته به صورت جزیی نه یک باره کلا یکی از علایم ایدز اینه که بدن سال به سال ضعیف میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یه خرده توضیحات درباره ی ایدز بدم ، آخه خیلی ها اطلاع ندارن و خیال میکنن خود ایدز مستقیما کشنده هست !

گلبول های سفید به دو دسته ی کلی تقسیم میشن :

گرانولوسیت ها : که خودشون 3 دسته هستن !

1-نوتروفیل : 60 درصد گلبول های سفید نوتروفیل ها هستن
    2-بازوفیل
    3- ائوزینوفیل

آگرانولوسیت ها : اینا 2 دسته هستن

1-مونوسیت

2-لنفوسیت

لنفوسیت ها به دو دسته ی کلی B و T تقسیم میشن ،

حالا این لنفوسیت های T خودشون چند دسته هستند

که ویروس ایدز به سلول های T Helper حمله میکنه ، این سلول ها هیچ فعالیت خاصی ضد میکروب ها ندارن ولی مهم ترین سلول های T همین ها هستن ، چرا که در فعال کردن و هدایت بقیه سلول ها به سمت عامل بیگانه نقش دارن !

خب وقتی ویروس ایدز حمله کرد به این سلول ها و نابود میکنه و به شدت رشد میکنه ، مغز و استخوان دوباره این سلول ها رو تولید میکنه ولی به تدریج تعدادشون کم میشه ، و وقتی به کمتر 200 عدد در هر میلی لیتر رسید ، بیماری دوباره خودش رو نشون میده (بار اول در ابتدای آلوده شدن هستپ) ، و بعد از یه بیماری خیلی ساده ، شخص جان ـش رو از دست میده !

توی زنان و کودکان زمانی که این سلول های تی هلپر به کمتر 200 تا در هر میلی لیتر برسن ، خیلی کمتره !

ولی خب دارو هایی داره که میتونه تا حدی جلوگیری کنه از بیماری ، ولی درمانی فعلا نیست ،

امیدوارم یه علاج درست و حسابی برای این بیماری بیاد !

آره به همین راحتی میتونی آلوده بشی ، به خدا ارزش نداره که میری آرایشگاه خودت وسایل نبری ، ارزش نداره که ...

دیگه خودتون میدونید .!

8. این کاربر از codec_pack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

یه خرده توضیحات درباره ی ایدز بدم ، آخه خیلی ها اطلاع ندارن و خیال میکنن خود ایدز مستقیما کشنده هست !

گلبول های سفید به دو دسته ی کلی تقسیم میشن :

گرانولوسیت ها : که خودشون 3 دسته هستن !

1-نوتروفیل : 60 درصد گلبول های سفید نوتروفیل ها هستن
    2-بازوفیل
    3- ائوزینوفیل

آگرانولوسیت ها : اینا 2 دسته هستن

1-مونوسیت

2-لنفوسیت

لنفوسیت ها به دو دسته ی کلی B و T تقسیم میشن ،

حالا این لنفوسیت های T خودشون چند دسته هستند

که ویروس ایدز به سلول های T Helper حمله میکنه ، این سلول ها هیچ فعالیت خاصی ضد میکروب ها ندارن ولی مهم ترین سلول های T همین ها هستن ، چرا که در فعال کردن و هدایت بقیه سلول ها به سمت عامل بیگانه نقش دارن !

خب وقتی ویروس ایدز حمله کرد به این سلول ها و نابود میکنه و به شدت رشد میکنه ، مغز و استخوان دوباره این سلول ها رو تولید میکنه ولی به تدریج تعدادشون کم میشه ، و وقتی به کمتر 200 عدد در هر میلی لیتر رسید ، بیماری دوباره خودش رو نشون میده (بار اول در ابتدای آلوده شدن هستپ) ، و بعد از یه بیماری خیلی ساده ، شخص جان ـش رو از دست میده !

توی زنان و کودکان زمانی که این سلول های تی هلپر به کمتر 200 تا در هر میلی لیتر برسن ، خیلی کمتره !

ولی خب دارو هایی داره که میتونه تا حدی جلوگیری کنه از بیماری ، ولی درمانی فعلا نیست ،

امیدوارم یه علاج درست و حسابی برای این بیماری بیاد !

آره به همین راحتی میتونی آلوده بشی ، به خدا ارزش نداره که میری آرایشگاه خودت وسایل نبری ، ارزش نداره که ...

دیگه خودتون میدونید .!

من یه دوستی دارم که خیلی زود زود سرما میخوره کلا بدنش خیلی ضعیفه در برابر بیماری ها مثلا وقتی مسموم میشه باید 10 روز بیمارستان باشه ممکنه به اچ ای وی آلوده شده باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

این درسته وقتی ویروس وارد بدن میشه غده های لنفاوی بزرگ میشن؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه دوستی دارم که خیلی زود زود سرما میخوره کلا بدنش خیلی ضعیفه در برابر بیماری ها مثلا وقتی مسموم میشه باید 10 روز بیمارستان باشه ممکنه به اچ ای وی آلوده شده باشه؟
    این احتمال وجود دارد . ولی این فقط یک احتماله و باید بررسی دقیق صورت بگیرد .

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

این درسته وقتی ویروس وارد بدن میشه غده های لنفاوی بزرگ میشن؟
    بله درسته . کلا در هنگام ورود ویروس و یا میکروب به بدن در واکنش به این مساله غدد لنفاوی ملتهب و بزرگ می شوند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

بله درسته . کلا در هنگام ورود ویروس و یا میکروب به بدن در واکنش به این مساله غدد لنفاوی ملتهب و بزرگ می شوند .
    در مورد اچ ای وی جوری که من تحقیق کردم نوشته بود ممکنه غده های لنفاوی تا مدتی متورم بمونن ایا این درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •