رحام ازیز من یه عمزا میخام به اثم خودم به صلیقه خودت یه دونه از اون خوشگلاشو برام درثط کن
خیلی خیلی ممنون
رحام ازیز من یه عمزا میخام به اثم خودم به صلیقه خودت یه دونه از اون خوشگلاشو برام درثط کن
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز ببین خوبه
هرگونه ویرایش طبق سلیقه یو انجام میپذیرم : دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تغییرات اذیذ !
باذم اگه مورتی بود بوگو : ایکص
دوست اذیذ این سلیقه منه که بدرد خودم میخوره ، شرمنده از این بهتر به دوگوله مون خوتور نمیشه و حر گونه ویرایش تبغ سلیقه ی یو قابل پذیرش اثته !
قابل توجه دوستان عزیزی که سفارش داده بودند ...
با توجه به امضا ! ... من تا یکی دو هفته میرم مرخصی استجباری ، همه ی دوستانی که سفارش داده بودند یا خواهان ویرایش سفارششون بودن تا پایان این مدت صبر کنن ، بعد سفارش شون رو دوباره همینجا بذارن تا در خدمت همه عزیزان باشم . البته میتونید سفارشا رو همینجا بذارید و منم بعد از این مدت طبق تاریخ پستتون سفارشا رو اولویت بندی مینمایوم .
نا گفته نمونه سعی میکنم تعدادی از سفارشا رو تو این مدت حاضر کنم ، با تشکر از همه دوستان که منو مورد عنایتشون قرار دادن : ایکص
Last edited by RohAm Ram2; 02-12-2007 at 02:37.
روهام جان میبینم که همچنان اکتیو تر از قدیم میاکتیوی
همینطور ادامه بده
موفق باشی![]()
کی میدونه امضا ها رو با فرمت psd از کدوم تاپیک میتونم پیدا کنم
آیم یور اکتیوار : ایکص
مای اکتیو اس یور اند آل یوز هس اکتیویتد ان رادیواکتیویت بات نات بامب اکتیویت : دی
ای داداش ، قربون تو برم ، ولی کیه که ... بدونه :طنحا کثی رو که دیدم فغت شما بودین ! قربونط برم که اینقدر لتفمو داری و امید منم فغت حمین لتفیدنای شماثط : ایکث
ما که نفحمیدیم چحرش مالوم بشه یا نه معلومه ... : ؟
حالا هویجوری یکی زدیم ببین چیطور هسته ؟ خوب هسته ؟ در سلامتی کامل بسر میبری ؟ حو ؟
فونت رو که باید اینجا درخواست بزنی ،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آواتار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)