تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2399 از 4105 اولاول ... 1399189922992349238923952396239723982399240024012402240324092449249928993399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,981 به 23,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تشکر از شما..پس قبل پلیس+10 باید برم بانک
    ببخشید50 هزار تومن؟

ظهر که پستتونو خوندم فکرکردم نوشتید5 تومن؟

شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
    Last edited by sasan.69; 05-09-2014 at 00:22.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ببخشید50 هزار تومن؟

ظهر که پستتونو خوندم فکرکردم نوشتید5 تومن؟

شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
    من سه روز پیش حساب باز کردم 10 هزار تومن بیشتر نخواست.البته شاید به شهرتون هم مربوط باشه! شما برو یه مبلغی هم ببر بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد. البته بعدش باید بری دکتر برای معاینه پزشکی که از من 18 تومن گرفت!! خود پلیس +10 هم 13 تومن کار کشید.کلاً روی 50 تومن حساب کنید!!!

ولی فکر نمیکنم این مهلت یک ساله ربطی به اضافه درس خوندن داشته باشه بعدش من 1 سال اضافه درس نخوندم بلکه 2 سال اضافه خوندم
    شما از نظام وظیفه نامه معافیت تحصیلی میگرفتی و در واقع بعد از فارق التحصیل شدنت مهلت یکساله برات حساب میشه.پس شما یه سال وقت دارید.
    Last edited by molaali; 05-09-2014 at 08:12.

3. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سربازی خیلی سخته . شما واقعا همتون مردید. مَرد. یعنی هر کی میره سربازی رو تموم میکنه یه مرد واقعیه. دمتون گرم.

من حقیقت رو میگم من فرار کردم تو آموزشی . روزی 2 بار گریه میکردم . خیلی سخت بود . چه قدر سخته واقعا همتون مردید.

آدم تا سربازی نره مرد نمیشه. من الان مثل یه دخترم .حتی دخترا هم از من جسورترن.

اینارو گفتم چون خودمو خوب شناختم. الان که 25 سالمم شده هنوز هم میترسم برم خدمت.

این تاپیک رو میبینم میگم نگاه کن خداوکیلی اینا چه جوری میرن خدمت خیلی مردن. اون همه سختی تحمل میکنن.

5. 3 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی از آموزشی فرار کردم. اومدم خونه انگار اومده بودم تو بهشت. یخچال تلوزیون دستشویی حموم هر موقع که دوست داری میری .

بخدا قسم یهسربازای شهرستانی بودن تو اون پادگان به ولای علی مرد بودند.احتیاج نداشت اصلا بیان سربازی. به ولای علی میخندیدند به سختیها. مثل یه بازی بود براشون سربازی. این همه اذیت این همه بشین پاشو این همه سختی این همه غربت این همه زروگویی این همه تنبیه

همرو بهش میخندیدند ولی من مثل سگ گریه میکردم.

حالا کار ی نداریم ولی در اون مقیاس 800 نفر که من دیدم اکثر بچه های تهران سوسول بودند د رمقابل شهرستانیها. من خودم بچه تهران که هر روز گریه میکردم. ولی شهرستانیها میگفتن من زندگیم همیشه تو بیابون بوده این سختیها برام عادیه.

پسره مرخصی گرفته بود بهش داده بودند. به ولای علی میگفت نمیرم !!! خونمون دوره برم بیام سخته!! ببین چی گفت! یعنی اینقدر براش ساده بود زندگی تو آموزشی که مرخصی رو نمیخواست بره!! دوست نداشت بره خونشون ! من وقتی این رو دیدم خشکم زد

ولی من در به در دنبال مرخصی بودم تا گرفتم و فرار کردم! واقعا پدر مادرای ما اشتباه زیاد کردند ما رو از بچگی انگا رتو مهد کودک بودیم هر چی خواستیم خریدند هر موبایل و کامپیوتر .ماشین خونه..حالا 25 سالمونه انگار 5 سالمونه. فقط بلدیم کامپیوتر بازی کنیم.

واقعا برای پد رمادرم متاسفم برای این تربیتشون که از روی دلسوزی زندگی بچشون رو نابود کردند.

7. 7 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، خسته نباشید، واقعا مغزم داره هنگ می کنه و ممنون میشم راهنماییم کنید، دو تا سوال داشتم

1. به من معافیت از رزم تعلق می گیره، واریکوسل درجه دو دارم (مربوط به بیضه میشه)، به نظرتون استفاده کنم ازش؟ چون شنیدم تازگیا در کارت پایان خدمت مثل معافیت پزشکی ثبت میشه معاف از رزم، میترسم در کار پیدا کردن مشکل ایجاد کنه، چون رشتم مهندسی برق قدرت هستش. اگه اطلاع دارین که ثبت میشه یا نه لطفا راهنمایی کنید، و اینکه اگه ثبت بشه مشکلی برام نداشته باشه؟

2.من می خوام امریه بگیرم، ولی سال بعد می خوام ارشد بخونم، یعنی میخوام مرخصی بگیرم و بقیه سربازی بمونه برا بعد ارشد، آیا اگه امریه بگیرم دیگه نمیشه مرخصی بگیرم؟ باید تمومش کنم بعد درس بخونم؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، خیلی ذهنم درگیره، باید سریعتر برای ارسال دفترچه اقدام کنم.

دوستان میشه لطف کنید جواب منم بدید؟ خیلی ممنون میشم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان، خسته نباشید، واقعا مغزم داره هنگ می کنه و ممنون میشم راهنماییم کنید، دو تا سوال داشتم

1. به من معافیت از رزم تعلق می گیره، واریکوسل درجه دو دارم (مربوط به بیضه میشه)، به نظرتون استفاده کنم ازش؟ چون شنیدم تازگیا در کارت پایان خدمت مثل معافیت پزشکی ثبت میشه معاف از رزم، میترسم در کار پیدا کردن مشکل ایجاد کنه، چون رشتم مهندسی برق قدرت هستش. اگه اطلاع دارین که ثبت میشه یا نه لطفا راهنمایی کنید، و اینکه اگه ثبت بشه مشکلی برام نداشته باشه؟

2.من می خوام امریه بگیرم، ولی سال بعد می خوام ارشد بخونم، یعنی میخوام مرخصی بگیرم و بقیه سربازی بمونه برا بعد ارشد، آیا اگه امریه بگیرم دیگه نمیشه مرخصی بگیرم؟ باید تمومش کنم بعد درس بخونم؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، خیلی ذهنم درگیره، باید سریعتر برای ارسال دفترچه اقدام کنم.
    1.به نظر من استفاده کنید .. این که میگن معاف از رزم درکارت درج میشه غلط است ..ارتباطی بین معاف از رزم بودن و ایجاد مشکل برای کار پیدا کردن نیست مگر در مشاغل بسیار حساس که فکر نمیکنم برق قدرت از اون جمله باشه ..

2. شما اگر امریه بگیرید نمیتونید برای برای ادامه تحصیل ترخیص بشید و باید 2 سال رو کامل بگذرونید

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

1.به نظر من استفاده کنید .. این که میگن معاف از رزم درکارت درج میشه غلط است ..ارتباطی بین معاف از رزم بودن و ایجاد مشکل برای کار پیدا کردن نیست مگر در مشاغل بسیار حساس که فکر نمیکنم برق قدرت از اون جمله باشه ..

2. شما اگر امریه بگیرید نمیتونید برای برای ادامه تحصیل ترخیص بشید و باید 2 سال رو کامل بگذرونید

خیلی ممنونم که جواب دادید، پس 100% در کارت درج نمیشه دیگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

وقتی از آموزشی فرار کردم. اومدم خونه انگار اومده بودم تو بهشت. یخچال تلوزیون دستشویی حموم هر موقع که دوست داری میری .

بخدا قسم یهسربازای شهرستانی بودن تو اون پادگان به ولای علی مرد بودند.احتیاج نداشت اصلا بیان سربازی. به ولای علی میخندیدند به سختیها. مثل یه بازی بود براشون سربازی. این همه اذیت این همه بشین پاشو این همه سختی این همه غربت این همه زروگویی این همه تنبیه

حالا کار ی نداریم ولی در اون مقیاس 800 نفر که من دیدم اکثر بچه های تهران سوسول بودند د رمقابل شهرستانیها. من خودم بچه تهران که هر روز گریه میکردم. ولی شهرستانیها میگفتن من زندگیم همیشه تو بیابون بوده این سختیها برام عادیه.

پسره مرخصی گرفته بود بهش داده بودند. به ولای علی میگفت نمیرم !!! خونمون دوره برم بیام سخته!! ببین چی گفت! یعنی اینقدر براش ساده بود زندگی تو آموزشی که مرخصی رو نمیخواست بره!! دوست نداشت بره خونشون ! من وقتی این رو دیدم خشکم زد

ولی من در به در دنبال مرخصی بودم تا گرفتم و فرار کردم! واقعا پدر مادرای ما اشتباه زیاد کردند ما رو از بچگی انگا رتو مهد کودک بودیم هر چی خواستیم خریدند هر موبایل و کامپیوتر .ماشین خونه..حالا 25 سالمونه انگار 5 سالمونه. فقط بلدیم کامپیوتر بازی کنیم.

واقعا برای پد رمادرم متاسفم برای این تربیتشون که از روی دلسوزی زندگی بچشون رو نابود کردند.
    واقعا درسته . 2 سال عمر ...2 سال شور جوانی با بیهودگی سپری میشه .

والا منم میترسم برم . ولی مجبورم .چون خودمونو کشتیم یه مدرک گرفتیم حتما باید بریم تا استخدام شیم ...

13. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من بنده در حال حاضر دارم صحبت میکنم این که در اینده چی پیش میاد معلوم نیست.. ولی خیلی خیلی بعید میدونم در اینده هم چنین اتفاقی
    رخ بده ..

15. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این خیلی خوبه ادم به نقاط ضعفش پی ببره . نا خود اگاه همیشه در پی رفع اونها پیش میره .
    من هم مثل شما اما فکر کنم نه در این حد ولی باز هم یه جورایی بیشتر عمرم رو پای سیستم و دانشگاه و ... گذروندم . به لحاظ بدنی که اصلا امادگی سربازی رو ندارم و از نظر ذهنی هم این دو سال رفتن به سربازی عذابم میده .

الان دوشنبه باید برم شورای عالی . نمیدونم معاف میشم یا نه . اگه معاف نشم این سربازی واسه من اولین چالش زندگیم محسوب میشه که تا حالا تجربه چنین چیزی رو نداشتم و مطمئنم واسم به شدت سخت میگذره .
    اما هیچ وقت وسط هیچ کاری اهل جا زدن نبودم و همیشه تا اخرش رو رفتم . میدونم سخته اما باید گذروند این سربازی رو . یه چلنجه به هر حال که باید ازش رد شد . حتی مرده ات هم باید این دو سال رو تحمل کنه و بگذرونه .
    وقتی فکر مشکلات بزرگتری که بعدا ممکنه بیاد سراغت رو بکنی میبینی واقعا سربازی در مقابل اونها هیچی نیست . هیچ وقت هم واسه عوض شدن دیر نیست . درسته هر چی دیرتر بشه سخت تر میشه اما بهتر از اینه که همون راه قبلیت ادامه بدی .

ناامید نباش . خیلی ها هستن تا الان سربازی رو نرفتن اما اوضاعشون خیلی بهتر از اوناییه که رفتن یا حتی معافی گرفتن .
    درسته به نظر من هم پدر مادرهامون اشتباه ناخواسته انجام دادن و ما رو اینطوری بزرگ کردن اما دیگه وقتشه که خودت از همین الان به فکر اینده ات باشی .
    هیچ وقت دیر نیست . الان یا میتونی عزمت رو جزم کنی و بری سربازی رو بگذرونی و یا اینکه کلا قید سربازی رو بزنی . کاری که شده شده . برو ببین بدون سربازی چه کارهایی میتونی بکنی . وقتت رو واسه افسوس خوردن در مورد گذشته هدر نده . اگه کاری که قبلا کردی اشتباه بوده انجامش نمیدادی . پس بدون کار درستی کردی .

درسته . معافیت روی کارت درج میشه اما معاف از رزمی نه . فقط توی درجه تاثیر داره که به نظر مینیمم درجه با توجه به مدرکت رو بهت میدن .

17. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •