مودم رو تغییر دادم ببینید آیا مقدار نویز با قبلی فرقی کرده به نظرتون ؟
و این هم شاهکار جدید پارس افلاین . ثبت رکوردی جدید در اینترنت 2 مگ کشور:
![]()
مودم رو تغییر دادم ببینید آیا مقدار نویز با قبلی فرقی کرده به نظرتون ؟
و این هم شاهکار جدید پارس افلاین . ثبت رکوردی جدید در اینترنت 2 مگ کشور:
![]()
دوست عزیز نویز خط شما بالاست و اصلا خوب نیست این دستور رو در قسمت RUN وارد کن ببین پینگت چنده:
ping 8.8.8.8 -t
Last edited by l30l30y; 31-07-2013 at 00:59.
الان وضعیت نه خیلی خوب و نه خیلی بد
مشکل چیه؟
دوست خوب من قبول دارم که پارس آنلاین .... ه اما خط تلفن شما هم نویز داره و همین باعث پایین اومدن سرعتت شده.
ضمنا یه چیزی به همه دوستان که مشترک پارس آنلاین هستن آدرس آی پی که اولش با اعداد 188.245 شروع میشه بدترین نوع آی پی و خطی هست که سیستم به شما داده و بهتره با یه روشن و خاموش کردن مودم آی پی رو به 91.99 ببرین که از نهایت سرعت استفاده کنین این تجربه شخصی من بود که خواستم با شما به اشتراک بگذارم(با این آی پی: 188.245 سرعتم تا 20 کیلوبیات هم پایین اومده اون هم در ساعات غیر رایگان یعنی در حد ....)
دوستان پارس آنلاینی دانلود شبانه رایگان در این شرکت چطور هست ؟
مثلا سرویس 512 یا 1 مگ شبانه رایگان چه سرعتی میده ؟؟
حرف شما درسته ولی نویز مگه چقدر تاثیر میتونه داشته باشه دوست عزیز مثلا صبح سرعت دانلود 200 کیلوبایت و غروب 12 کیلوبایت میشه این که نویز نیست سرور افتضاح پارس افلاین هست که اعصاب رو ریخته به هم نویز در حدی نیست که این همه اختلال ایجاد کند
در ضمن 4 ساله همین خط و تجهیزات رو دارم و مشکلی نبوده تا همین دوهفته پیش سرعت دانلودم با اینترنت 1 مگ 460 بود اشتراکم که تموم شد رفتم دو مگ خریدم حالا نمیدونم مشکل چیه یا این سرویس های دو مگشون مشکل داره یا از این مشکلات چند روزه هست که الان کلا پارس مشکل دار شده همه سرویس هاش و ربطی به مگ نداره شاید![]()
بنده هم حدود 2 سال پیش از این شرکت اینترنت داشتم متاسفانه با اینکه کیفیت خط من عالی بود فقط صبح سرعت من به 200 میرسید و بعد بین 20 کیلوبایت نوسان داشت
هر وقت هم زنگ میزدم میگفتم متاسفانه مرکز شما با کمبود پهنای باند مواجه شده
مثلا الان این سرعت دانلود من که برای شب میشه گفت خوبه :
پس میبینید که مشکل از پارس هست ...![]()
دوست عزیز کاملا حق با شماست چون شبانه پارس بدجور خراب شده و من خودم سرویس 256 دارم که سرعت دانلودم شبا بین 22~27 هست قبلا محدودیت سرعت زیاداعمال نمیشد و سرعت گاهی موقع ها تا 250 و 350 هم میرفت اما یه مدته که انگار پارس آنلاین از کاربرش خسته شد و دوست داره بیشترشون از این شرکت برن من تو همین فروم تاپیک شهرمون رو که مطالعه کردم دیدم کاربری هست که رفته از مخابرات اینترنت گرفته و سرعت دانلود شبانه و روزانه رو 450 میچرخه و پایین نمیاد.به احتمال زیاد من خودم میرم مخابرات اگه وضع اینطوری باشه و بمونه.
دیشب نمیدونم چی شده بود ولی سرعتم خیلی خراب شده اینترنت 1 مگ دارم
سه چهار شب قبلی خوب بوده شبی 3 -5 گیگ دانلود کرده بودم ولی دیشب 1 گیگ گرفتم اونم به زور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)