به اومدی مخابرات خوش اومدی میگفتی میای گاوی گوسفندی دم در مخابرات برات قربانی میکردیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به اومدی مخابرات خوش اومدی میگفتی میای گاوی گوسفندی دم در مخابرات برات قربانی میکردیم![]()
ایول مخابرات
ساعت 13:25 دقیقه خط رانژ و وصل شد سرویس
بهبه !!! عجب پینگ خوبی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط تلفنم که تازه سیم کشی شده هم خیلی خیلی فرق کرده ! قبلا 2 مگ آپ میشد ولی الان تا 7 مگ هم آپ میشهمن چقدر خوشحالم
از دست اون خط تلفن آشغال راحت شدم
![]()
![]()
Last edited by fanoostalaei; 05-12-2015 at 13:47.
هفته بعد مخابرات رو جمع آوری میکنم میرم های وب میگیرم
مخابرات پینگ و سرعت وبگردی از سرورهای خارج از ایران خیلی داغون شده ولی انصافا سرعت شبانه و سرور داخلی اش خوبه
اره من این مورد به فوری احساس کردم !! وبگردی خیلی داغونه !! ولی برای من فرقی نمیکنه چون همیشه از وی پی ان استفاده میکنم !!
وبگردی ایرانسل خیلی خیلی بهتر از مخابراته![]()
اقا امروز بعد از 10 روز قطعی تلفن بالاخره خط فیبر نوری ما رو وصل کردن ولی مودم رو که کانفیگ میکنم وصل نمیشه . کانفیگ مودم وقتی خط فیبر نوری باشه فرق میکنه ؟ یوزر و پسورد رو که درست میزنم وی پی ای وی سی ای رو هم که 0-33 میزنم . خودشون به همه اهل محل زنگ زده بودن که بیارید براتون تنطیم کنیم ولی من چون بلد بودم گفتم بعد از وصل شدن تلفن خودم تنظیم میکنم ولی الان هرکاری میکنم وصل نمیشه . الان هم با اینترنت گوشی دارم پست میدم .
یک سوال/ چطور راضیشون کردی سیم تلفن رو عوض کننن؟
منم دقیقا خطم نابود هست و از 2 مگ بیشتر نمیکشه. 2020 میگه به مخابرات بگو، مخابرات هم میگه تلفن کار میکنه و صدا مشکلی نداره. خلاصه کسی قبول نمیکنه درست کنه![]()
شما خودت سیم بخر
بعد بهشون بگو میخام سیممون عوض کنم
قدیمیه پوسیده شده
میان برات وصل میکنن
امروز مامور مخابرات بهم همین حرفو زد
آخه سیم از کجا تا کجا؟
بعد هم فکر نکنم fanoostalaei سیم خریده باشه. حالا خودش بیاد توضیح بده ببنیم چه جوریه داستان
خوب مشکلم حل شد . اینم خط جدید :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 287 155 Attenuation (0.1dB): 30 80 Output Power (dBm): 0.0 5.5 Attainable Rate (Kbps): 27404 1348 Rate (Kbps): 8191 1022
![]()
هر گندی هست برمیگرده به خودشون !!ببر بده تنظیم کنن
من 2 تا خط دارم که یکیش از پایی کوچه اومده بود و کیفیت همیشه خراب
ولی یکی هم هست برا خونه که از بالای کوچه اومده با کیفیت خوب که با تلفن رو همیشه 4 مگ آپ میشد
چند روز پیش همسایه پایینی ما موقع تعمیر ساختمون زده بودن سیم تلفن ما رو شتک کرده بودن و من هم به 117 زنگ زدم اومدن سیم رو عوض کردن و از بالای کوچه برام سیم کشی کردن !!
این جوری هم میشه ولی هزینه سیم به عهده خودت میشه اینجوری !! ولی سریعترین راه همینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)