تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2398 از 2403 اولاول ... 13981898229823482388239423952396239723982399240024012402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,971 به 23,980 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه e3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

پيش فرض

سلام دوستان ، ما بعد از چندسال مشترک اندیشه بودن ، با فیبر نوری شدن خط به زور مشترک مخابرات شدیم!

میخواستم از دوستانی که مشترک مخابرات هستن بپرسم ، چه طرحی رو بگیرم که هم مقرون به صرفه باشه و زود حجمم تموم نشه ؟

اگر پیشنهاد بدین ممنون میشم ، برای سرویس 8 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، ما بعد از چندسال مشترک اندیشه بودن ، با فیبر نوری شدن خط به زور مشترک مخابرات شدیم!

میخواستم از دوستانی که مشترک مخابرات هستن بپرسم ، چه طرحی رو بگیرم که هم مقرون به صرفه باشه و زود حجمم تموم نشه ؟

اگر پیشنهاد بدین ممنون میشم ، برای سرویس 8 مگ

به نظرم فعلا طرح نگیرید. طرح رنگین نت خیلی ضعیف بوده نسبت به طرح های قبلی مخابرات و کلی شکایت داشته به 195. خود طرح هم تا یکی دو هفته دیگه منقضی می شه. واسه نصب VDSL که رفته بودم، گفتن طرح های جدیدی قراره معرفی بشه در قالب جشنواره تابستانی. من این ماه رو طرح معمولیشون رو گرفتم ولی خب با توجه به بدنامی مخابرات تصمیم گیری نهایی با خودتونه و واقعا نمی شه مطمئن بود طرح تابستانی بهتر از رنگین نت میشه.

3. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود، در مورد vdsl می خواستم بدونم من که الان مشترک اندیشه هستم بخوام سرویسش بگیرم باید از مخابرات یا پیشگامان بخوام؟ خط 3373 کذوم بهتره دوستان راهنمای کنید
    باسپاس

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود، در مورد vdsl می خواستم بدونم من که الان مشترک اندیشه هستم بخوام سرویسش بگیرم باید از مخابرات یا پیشگامان بخوام؟ خط 3373 کذوم بهتره دوستان راهنمای کنید
    باسپاس
    باید اول خطتون بره زیر پوشش کافوی نوری. یعنی جای مرکز مخابراتی، از سر محله یا خیابون سرویس بدن بهتون. وقتی این حالت اتفاق میوفته، یه پیغام میاد براتون که ظرف یکی دو ماه آینده خطتون به دلیل این که تحت پوشش کافوی نوری قرار می گیره، دیگه قادر به استفاده از سرویس های شرکت های دیگه نیستید! یعنی انحصارا باید از مخابرات خدمات بگیرید. تا این پیغام نیاد و شما آزاد باشید از هر شرکتی که دلتون خواست سرویس بگیرید، یعنی زیر پوشش کافوی نوری نرفتید و چون مسافتتون تا مرکز مخابراتی ملاک قرار داده میشه، VDSL نمیدن (فاصله زیاده).

6. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باید اول خطتون بره زیر پوشش کافوی نوری. یعنی جای مرکز مخابراتی، از سر محله یا خیابون سرویس بدن بهتون. وقتی این حالت اتفاق میوفته، یه پیغام میاد براتون که ظرف یکی دو ماه آینده خطتون به دلیل این که تحت پوشش کافوی نوری قرار می گیره، دیگه قادر به استفاده از سرویس های شرکت های دیگه نیستید! یعنی انحصارا باید از مخابرات خدمات بگیرید. تا این پیغام نیاد و شما آزاد باشید از هر شرکتی که دلتون خواست سرویس بگیرید، یعنی زیر پوشش کافوی نوری نرفتید و چون مسافتتون تا مرکز مخابراتی ملاک قرار داده میشه، VDSL نمیدن (فاصله زیاده).
    ممنون از جوابتون الان مشکل اینجاست من نه تلفن رو خطم وصله نه شماره همرام چون قبض ابونمان که میدم همینجوری ماهیانه چک می کنم میدم .. کلا خدمات دهی که فاجعه هست یهو حرکت نزنن شما مطمئنید با این روش یهو نت قطع نکنن چون من معمولا جشنواره میگیرم حداقل سه ماهه..

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون الان مشکل اینجاست من نه تلفن رو خطم وصله نه شماره همرام چون قبض ابونمان که میدم همینجوری ماهیانه چک می کنم میدم .. کلا خدمات دهی که فاجعه هست یهو حرکت نزنن شما مطمئنید با این روش یهو نت قطع نکنن چون من معمولا جشنواره میگیرم حداقل سه ماهه..
    خواهش. اگه مالک خط نیستید که پیغامی نمیاد واستون. علاوه بر این، خود شرکتی که ازش سرویس میگیرید زودتر از همه مطلع میشه و نمیزاره دیگه سرویس رو تمدید کنید و بهتون اطلاع میده کی قطع می کنن (اگه خبر ندن باید خسارت رو پرداخت کنن بهتون).

9. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون که اینقدر کامل توضیح می‌دین.
    من از آسیاتک سرویس دارم و هیچ وقت هم پیامکی دریافت نکردم که بگه باید بیاین مخابرات.
    دیروز زنگ زدم 2020 شماره‌ی 3418 رو برای تانوما داد که تماس بگیرم. تماس گرفتم خیابون رو پرسید گفتم لاکانی که گفت تحت پوششه، گفت مودم 600 تومنه و فیبرکشی رایگانه، طرح پایه‌شون هم 16 مگ 60 گیگ ماهی 45 تومن بود. یه طرح مودم رایگان هم دارن که سرعت 8 مگ ترافیک 20 گیگ می‌دن که ماهیانه 50 تومن و به مدت سه ساله. حالا با توجه به اینکه اینجا رو می‌تونن تانوما کنن به نظرتون تانوما بگیرم یا اینکه VDSL بهتره؟ نمی‌دونم اصلاً VDSL ارائه می‌دن یا نه، 2020 هم گفت چون از یه جای دیگه سرویس دارین خطتون آزاد نیست که بهتون بگم می‌تونیم VDSL بدیم یا نه (نمی‌دونم واقعاً این موضوع ربطی داره یا فقط می‌خواست بپیچونه). ممنون می‌شم نظرتون رو بگین.
    Last edited by shayan_p30; 02-07-2019 at 15:31.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون که اینقدر کامل توضیح می‌دین.
    من از آسیاتک سرویس دارم و هیچ وقت هم پیامکی دریافت نکردم که بگه باید بیاین مخابرات.
    دیروز زنگ زدم 2020 شماره‌ی 3418 رو برای تانوما داد که تماس بگیرم. تماس گرفتم خیابون رو پرسید گفتم لاکانی که گفت تحت پوششه، گفت مودم 600 تومنه و فیبرکشی رایگانه، طرح پایه‌شون هم 16 مگ 60 گیگ ماهی 45 تومن بود. یه طرح مودم رایگان هم دارن که سرعت 8 مگ ترافیک 20 گیگ می‌دن که ماهیانه 50 تومن و به مدت سه ساله. حالا با توجه به اینکه اینجا رو می‌تونن تانوما کنن به نظرتون تانوما بگیرم یا اینکه VDSL بهتره؟ نمی‌دونم اصلاً VDSL ارائه می‌دن یا نه، 2020 هم گفت چون از یه جای دیگه سرویس دارین خطتون آزاد نیست که بهتون بگم می‌تونیم VDSL بدیم یا نه (نمی‌دونم واقعاً این موضوع ربطی داره یا فقط می‌خواست بپیچونه). ممنون می‌شم نظرتون رو بگین.
    خواهش می کنم.
    راجع به تانوما یه استثنا وجود داره، ممکنه خط شما هنوز زیر پوشش کافو نرفته باشه اما چون منطقه تجاریه و شرکت ها و بانک های زیادی اون جا وجود دارن، احتمالا تا نزدیک خونه شما فیبر کشی انجام شده (هرچند خط خونه شما جز خط هایی نباشه که از کافوی نوری سرویس میگیرن)، در نتیجه به شما تانوما میدن. تانوما خطش جداست کلا و فکر نکنم حتی به سرویس فعلی شما کاری داشته باشن. فقط یک چیز، اینا پول کابل کشی رایگان رو با هزینه ماهانه حساب کردن و از حجم سرویس ها کم کردن (مثلا اگه حجم اینترنت 8 مگابیت ماهانه 80 گیگ باشه و قیمتش 50 تومن، تو سرویس تانوما با کابل کشی رایگان میشه 60 گیگ ماهانه). طرح طولانی با مودم رایگان رو که مطلقا نگیرید !!! به نظرم همون طرح پایه رو بگیرید که 3 ماهه هست فکر کنم، بعدش میتونید از جشنواره یا آزاد طرح ها و تعرفه های بهتری بگیرید ! VDSL نمیتونن بدن بهتون، الکی خطتون رو تخلیه نکنید، تانوما بهترین آپشنه اینترنت ثابت کشوره. پینگ عالی میده، نویز و قطعی نداره عملا و بعد ها اگه اینترنت گیگابیتی بیاد راحت مودمتون می کشه. همین مودمی که میدن تا سرعت 1 یا 2 گیگابیت رو ساپورت می کنه.

12. 2 کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خواهش می کنم.
    راجع به تانوما یه استثنا وجود داره، ممکنه خط شما هنوز زیر پوشش کافو نرفته باشه اما چون منطقه تجاریه و شرکت ها و بانک های زیادی اون جا وجود دارن، احتمالا تا نزدیک خونه شما فیبر کشی انجام شده (هرچند خط خونه شما جز خط هایی نباشه که از کافوی نوری سرویس میگیرن)، در نتیجه به شما تانوما میدن. تانوما خطش جداست کلا و فکر نکنم حتی به سرویس فعلی شما کاری داشته باشن. فقط یک چیز، اینا پول کابل کشی رایگان رو با هزینه ماهانه حساب کردن و از حجم سرویس ها کم کردن (مثلا اگه حجم اینترنت 8 مگابیت ماهانه 80 گیگ باشه و قیمتش 50 تومن، تو سرویس تانوما با کابل کشی رایگان میشه 60 گیگ ماهانه). طرح طولانی با مودم رایگان رو که مطلقا نگیرید !!! به نظرم همون طرح پایه رو بگیرید که 3 ماهه هست فکر کنم، بعدش میتونید از جشنواره یا آزاد طرح ها و تعرفه های بهتری بگیرید ! VDSL نمیتونن بدن بهتون، الکی خطتون رو تخلیه نکنید، تانوما بهترین آپشنه اینترنت ثابت کشوره. پینگ عالی میده، نویز و قطعی نداره عملا و بعد ها اگه اینترنت گیگابیتی بیاد راحت مودمتون می کشه. همین مودمی که میدن تا سرعت 1 یا 2 گیگابیت رو ساپورت می کنه.
    متوجه شدم. پس همون تانوما رو بدون طرح مودم رایگان بگیرم. بازم ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادین.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

متوجه شدم. پس همون تانوما رو بدون طرح مودم رایگان بگیرم. بازم ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادین.
    خواهش می کنم.
    لطفا بعد این که سرویستون نصب شد، مراحل سفارش سرویس و ریز هزینه هاش و همچنین سرعت و پینگش رو این جا به اشتراک بزارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •