دوستان سایت c4 یه تغیرات چشمگیری کرده lt version 1.9 یه همچین چیزایی توش اومده جریان چیه
لطفا توضیح بدین که راجع به 0225 چی گفته .
دوستان سایت c4 یه تغیرات چشمگیری کرده lt version 1.9 یه همچین چیزایی توش اومده جریان چیه
لطفا توضیح بدین که راجع به 0225 چی گفته .
Last edited by phoenix_666; 30-05-2011 at 23:58.
دوست عزیز بهتون بر نخوره اما مثل اینکه شما پولت بدجوری از پارو بالا میره !!!! آخه من دوستانی دارم که با وجود عند مایه بودن تنها یه کنسول ( و اغلب xbox ) رو دارن . اصلا این پیشنهاد نیست که میدی !!!!!!!! چون پس فردا نسل که عوض بشه و کنسولها بشه در حد ps2 اونها رو کجا و به کی میخوای ... کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بارها و بارها هم تو این سایت و هم 100 جا دیگه گفته شده کنسول یه چیز سلیقه ایه !! برتریه خاصی بهم ندارن اینها ! با خود مشتریه که با کدوم بیشتر حال کنه !! کسی که یه کنسول رو دوست داشته باشه میره و میخره اون رو ، ولو قیمتش به 250 تومن بالای قیمت برسه !!!!!!!!!!!!!با سود و ضررش هم کاری نداره !!!!!!!!!!
مث که شهر پوچ خودمون از همه جا بهتره قیمتشحسین جان بازم شما اگه جایی زیر ۳۸۰ دیدی ممنون میشم خبر بدی
![]()
توروخدا اگه کسی میدونه کجاتبدیل ماوس وکیبورد بهxboxبیدا میشه بگه....
ممنون میشم...![]()
این تبدیلشه باید از پایتخت گیر بیاری ولی به دردت نمی خوره از ما گفتن بود
این سوال ما هم سرش بی کلاه موند.
دوستان به زودی من برای فروش تمام قطعات و لوازم و حتی خوده کنسول ها یک SHOP خواهم زد
منتظر باشید
عزیز دل این کاری که شما انجام میدید باعث میشه که شما بتونید برای نصب بازی ها از تمام هارد استفاده کنید ولی شما برای استفاده از این هارد روی کنسول فقط میتونید از 16GB اون استفاده کنید .
شما بعد از مراحلی که شهاب جان گفتن Folder اصلی رو نامش رو تغییر نمیدید و اونو به کنسول وصل کرده و روش 2 عدد بازی میریزید .
سپس هارد رو به PC وصل کرده و نام Folder دوم رو به نام اصلی تغییر داده و نام Folder قبلی رو عوض میکنید بعد هارد رو به کنسول وصل کرده و دوباره اگه خواستید روش بازی میریزید.
هر چقدر که خواستید روش بازی نصب میکنید به این صورت سپس نام Folder هارو با نام بازی هایی که داخل هر Folder هست Rename میکنید .
اینطوری هر وقت خواستید بازی کنید قبل از اینکه هارد رو به کنسول وصل کنید اول PC وصل کرده و نام اون پوشه ای که بازی ای که میخواهید انجام بدید رو به نام xbox360 تغییر میدید و به کنسول وصل کرده و بازی میکنید .
دردسر زیاد داره ولی برای بعضی ها یه غنیمت هست.
تو PM به شما توضیح دادم دلیلش چی هست.
شما باید تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر این موضوع باشید
اقا توی c4 گفته که ال تی 1.9 از بازی های کپی پشتیبانی نمی کنه خوب پس به چه درد می خوره؟
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
استاد اگه می شه زود تر و قاب هارد اسلیم هم می آرید؟
سلام
من الان دچار تناقض فلسفی شدم.
الان برای بازی های Xbox حتما باید اسلیم داشته باشیم؟نمیشه با همون elite کار کرد؟
شرمنده که اینقدر سوالم ضایعه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)