تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2398 از 3195 اولاول ... 139818982298234823882394239523962397239823992400240124022408244824982898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,971 به 23,980 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سایت c4 یه تغیرات چشمگیری کرده lt version 1.9 یه همچین چیزایی توش اومده جریان چیه
    لطفا توضیح بدین که راجع به 0225 چی گفته .
    Last edited by phoenix_666; 30-05-2011 at 23:58.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

شک نکن که کاملا ضرره
    اولا 250 گیگو میتونی بیشتر بفروشی.به نظره من دستگارو جدا بفروش بازیهارو جدا
    و اما دوما...اگه این کارو کنی پشیمون میشی.اینو نگه دار پول جور کن یه 360 هم بگیر.....من پارسال وقتی ps3 گرفتم 360 رو فروختم که خیلی پشیمون شدمو همین چند روز پیش رفتم یه 0225 گرفتم.مطمئن باش اگه ps3 رو بفروشی پشیمون میشی...منکه الان ps3 رو دارم از اینکه هکه 0225 یه ماه عقب افتاد اعصابم خورده تازه معلوم نیست ماهه دیگه هم -- بشه یا نشه.....
    E3 رو میشینی میبینی سونی انحصاریهاشو معرفی میکنه اونورم ماکرو بازیهایه هاردکور بره کینکت معرفی میکنه ولی تو ps3 رو فروختی 360 هم که گرفتی کپی خور نیستو.......
    دوست عزیز بهتون بر نخوره اما مثل اینکه شما پولت بدجوری از پارو بالا میره !!!! آخه من دوستانی دارم که با وجود عند مایه بودن تنها یه کنسول ( و اغلب xbox ) رو دارن . اصلا این پیشنهاد نیست که میدی !!!!!!!! چون پس فردا نسل که عوض بشه و کنسولها بشه در حد ps2 اونها رو کجا و به کی میخوای ... کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بارها و بارها هم تو این سایت و هم 100 جا دیگه گفته شده کنسول یه چیز سلیقه ایه !! برتریه خاصی بهم ندارن اینها ! با خود مشتریه که با کدوم بیشتر حال کنه !! کسی که یه کنسول رو دوست داشته باشه میره و میخره اون رو ، ولو قیمتش به 250 تومن بالای قیمت برسه !!!!!!!!!!!!!با سود و ضررش هم کاری نداره !!!!!!!!!!

3. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مث که شهر پوچ خودمون از همه جا بهتره قیمتش حسین جان بازم شما اگه جایی زیر ۳۸۰ دیدی ممنون میشم خبر بدی

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

BenQ 0800 هم -- شد هنوز 0225 مونده

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

12 اینبار جواب بدین

توروخدا اگه کسی میدونه کجاتبدیل ماوس وکیبورد بهxboxبیدا میشه بگه....
    ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توروخدا اگه کسی میدونه کجاتبدیل ماوس وکیبورد بهxboxبیدا میشه بگه....
    ممنون میشم...

این تبدیلشه باید از پایتخت گیر بیاری ولی به دردت نمی خوره از ما گفتن بود

8. 3 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من میخوام 0225 خام بگیرم ولی نمی دونم بهترین جا از نظر قیمت کجاست؟
    کسی خبر داره که تو شهرهای مرزی غربی پیدا میشه یا نه ؟
    می دونم الان میگید آقا میثم ولی ایشون هم قیمت جدید رو تو سایت نزده!!!
    این سوال ما هم سرش بی کلاه موند.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان به زودی من برای فروش تمام قطعات و لوازم و حتی خوده کنسول ها یک SHOP خواهم زد

منتظر باشید

دوست عزیز من تا به حال 10 بار این کاری که شما گفتید برای هارد اکسترنال انجام دادم ولی نمیشه.........هنوز همون 16 گیگ
    عزیز دل این کاری که شما انجام میدید باعث میشه که شما بتونید برای نصب بازی ها از تمام هارد استفاده کنید ولی شما برای استفاده از این هارد روی کنسول فقط میتونید از 16GB اون استفاده کنید .

شما بعد از مراحلی که شهاب جان گفتن Folder اصلی رو نامش رو تغییر نمیدید و اونو به کنسول وصل کرده و روش 2 عدد بازی میریزید .

سپس هارد رو به PC وصل کرده و نام Folder دوم رو به نام اصلی تغییر داده و نام Folder قبلی رو عوض میکنید بعد هارد رو به کنسول وصل کرده و دوباره اگه خواستید روش بازی میریزید.

هر چقدر که خواستید روش بازی نصب میکنید به این صورت سپس نام Folder هارو با نام بازی هایی که داخل هر Folder هست Rename میکنید .

اینطوری هر وقت خواستید بازی کنید قبل از اینکه هارد رو به کنسول وصل کنید اول PC وصل کرده و نام اون پوشه ای که بازی ای که میخواهید انجام بدید رو به نام xbox360 تغییر میدید و به کنسول وصل کرده و بازی میکنید .

دردسر زیاد داره ولی برای بعضی ها یه غنیمت هست.
    چی شد پس این طوری که فایده نداره پیام من رو نشون نمیده از بحث جا می مونم
    تو PM به شما توضیح دادم دلیلش چی هست.
    این سوال ما هم سرش بی کلاه موند.
    شما باید تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر این موضوع باشید

11. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

اقا توی c4 گفته که ال تی 1.9 از بازی های کپی پشتیبانی نمی کنه خوب پس به چه درد می خوره؟

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

دوستان به زودی من برای فروش تمام قطعات و لوازم و حتی خوده کنسول ها یک SHOP خواهم زد

منتظر باشید

عزیز دل این کاری که شما انجام میدید باعث میشه که شما بتونید برای نصب بازی ها از تمام هارد استفاده کنید ولی شما برای استفاده از این هارد روی کنسول فقط میتونید از 16GB اون استفاده کنید .

شما بعد از مراحلی که شهاب جان گفتن Folder اصلی رو نامش رو تغییر نمیدید و اونو به کنسول وصل کرده و روش 2 عدد بازی میریزید .

سپس هارد رو به PC وصل کرده و نام Folder دوم رو به نام اصلی تغییر داده و نام Folder قبلی رو عوض میکنید بعد هارد رو به کنسول وصل کرده و دوباره اگه خواستید روش بازی میریزید.

هر چقدر که خواستید روش بازی نصب میکنید به این صورت سپس نام Folder هارو با نام بازی هایی که داخل هر Folder هست Rename میکنید .

اینطوری هر وقت خواستید بازی کنید قبل از اینکه هارد رو به کنسول وصل کنید اول PC وصل کرده و نام اون پوشه ای که بازی ای که میخواهید انجام بدید رو به نام xbox360 تغییر میدید و به کنسول وصل کرده و بازی میکنید .

دردسر زیاد داره ولی برای بعضی ها یه غنیمت هست.

تو PM به شما توضیح دادم دلیلش چی هست.

شما باید تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر این موضوع باشید
    استاد اگه می شه زود تر و قاب هارد اسلیم هم می آرید؟

13. این کاربر از hamed17n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    من الان دچار تناقض فلسفی شدم.
    الان برای بازی های Xbox حتما باید اسلیم داشته باشیم؟نمیشه با همون elite کار کرد؟
    شرمنده که اینقدر سوالم ضایعه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •