سروش این اوآسیس لعنتی گیت وی ها رو عوض کرده دیگه پورت کسی free نیست و سرعت شبانه ها اسمی میشه ببین اون خطت که رو اکسینه هنوز رو گیت وی 78.39.143.250 هست یا نه؟هنوز پورتاش فرین و سرعت شبانه ها بالا یا اون هم سرعت شبانش اسمیه؟
سروش این اوآسیس لعنتی گیت وی ها رو عوض کرده دیگه پورت کسی free نیست و سرعت شبانه ها اسمی میشه ببین اون خطت که رو اکسینه هنوز رو گیت وی 78.39.143.250 هست یا نه؟هنوز پورتاش فرین و سرعت شبانه ها بالا یا اون هم سرعت شبانش اسمیه؟
کدش توی قسمتی که میخواید تمدید کنید هست. یعنی روی تمدید که میزنی قسمت سرویس ها خب اگر سروریس رو نوشته باشه یعنی قابل انتخاب باشه میشه کدش رو بدست اورد. آموزشش چندین بار توی صفحات قبلی گذاشته شده الان یادم نیست کدوم پست و کدوم صفحه بود
اقا مسعود این سرویس رو دارید شما؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین هنوز روی گیت وی 78.39.143.250 هستی؟
اگر رو همینی ببین اگه شب سرعتش اسمی نشد که بدم بندازنم رو این گیت وی من الان روی تک رقمی ها هستم ولی پینگ که بدرد من نمیخوره فقط حواست باشه بعد از ساعت1 آی پی عوض نکنی چون از ساعت1شبانه شروع میشه
Last edited by farshad0123; 13-05-2015 at 19:03.
من دیشب از 1 انداختم رو دانلود . از ساعت 1 تا 2 با سرعت 500 دانلود کرد از 2 به بعد از طرف دیتا ip عوض شد و سرعت اسمی شد 240
زنگ بزنیم پشتیبانی نمیگن نامحدود اضافه میشه یا نه؟
تو الان زنگ بزن پشتیبانی بگو از ساعت 1 تا 6 رایگان شده؟ میگن نه به ما چیزی نگفتن.
برا من پریشب ساعت 01:20 اسمی شد دیشب ساعت 01:10اسمی شد لابد امشب ساعت 01:00 اسمی میشه
امشب چک میکنم داداش... دیشب نمیدونستم از 1که اشتباهی دیسی کردم اسمی شد ساعت 1:40 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)