سلام داداش
مودم دی لینک 2730 که AnnexA نداره
AnnexM و AnnexL کدوم تیک خورده باشه بهتر جواب میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام داداش
مودم دی لینک 2730 که AnnexA نداره
AnnexM و AnnexL کدوم تیک خورده باشه بهتر جواب میده
وقتی هیچ کدوم تیک نداشته باشه میره روی آنکس A
وقتی تیک هر دو روبرداشتم و سیو و ریبوت کردم تایم اوتی که نداشتم ظاهر شد و سرعت بسیار پایین اومد بخصوص باز شدن صفحات
وقتی تیک انکس ال رو با ای دی اس ال + میزنم دانلود بالای یک مگ برمیدارم اما با برداشتن تیکهایی که گفته شد زیر 200 دان دارم
باید تست کنی ببینی رو کدوم بهترین کار آیی رو برات داره
سلام دوستان آیا ماکس نت سرویسای نامحدودش رو جمع کرده؟ چون من میخوام تمدید کنم مینویسهمتاسفانه دسترسی به سرویس موردنظر فعلاً مقدور نیست.512 برنزی داشتم
غیر از ماکس نت دیگه کدوم شرکتا نامحدود دارن؟
عجب پینگ خوبی داری تو dota2 منم می خوام اخر ماه بیام پارس انلاین با این وضع دانلود هم زیاد ندارم اگه داشته باشم این نت ایرانسل جوابگو هست!!
الا این پینگ رو همه روزه داره یا....؟؟؟و سرویس نامحدود چطوره؟ اونم همین پینگ داره!؟
از ماکسنت اگه دوباره جمع اوری کنم دردسر داره رسما 1 هفته طول میکشه تا جمع اوری کنند می خوام بیام رو یه سرویس دهنده که واسه پینگ جوابگو باشه و.......
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگری ! اونجا طرح خود مکس نت هم ناشه نامحدود های آسیاتک هستند
نامحدود های آسیاتک خیلی خوبه روزی یک گیگ سرعت بالا اینترنت میده تو سرویس 512 برنزی
صبح تا شب وبگردی کنی تموم نمیشه
اره هر روز پینگش همینه صاف و بدون پاکت لوز
شب ها بهترم میشه
مکس پینگش خراب شده نمیدونم چرا همش 300 400 میزنه خیلیا جمع کردن منم تموم شه از خیرش میگزرم
به خاطر اینکه رفت رو آسیاتک اینجوری شد
بیشترین کاربر تو کل کشور ماله همین آسیاتک
البته منهای مخابرات که به صورت جدا جدا و استانی اداره میشه
ساعت 9:40 دقیقه تماس گرفتم و سرویس 1 مگ ماهانه 5 گیگ ثبت نام کردم ( ماهانه 19 تومن شد ) حالا ببینم کی وصل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا پینگای داخلی مخابرات خیلی خوب شده !! من با صبا پینگم تو سرور ایران 35 به بالا بود ولی مال دوستای مخابراتم 25 بود !!
پینگ خارجم که زیاد مهم نیس !!! فوقش چیز شکن وصل میکنم !!
شبانه هم که داره مخابرات !! خیلی وقته شبانه نداشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)