به منم یاد میدی چجوری 32کانکشن کنم؟
منم سرعت 6 مگ از اسیاتک گرفتم اما سرعت دانلودم از 200کیلوبایت بیشتر نمیشه
راهنماییی کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
به منم یاد میدی چجوری 32کانکشن کنم؟
منم سرعت 6 مگ از اسیاتک گرفتم اما سرعت دانلودم از 200کیلوبایت بیشتر نمیشه
راهنماییی کنید
Last edited by mc.cloner; 16-09-2015 at 14:24.
تو دانلود منجر، از اون بالا ، به تب Download برید و options رو بزنید. بعد برید تو تب connection و مثل عکس تنظیم کنید و Ok کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، میشه اینجا یا خصوصی نحوه باز کردن سرعت نشان بدهی؟ سرعتم تو قم خیلی بده .....
والا دیشب نه ولی صبحی خیلی مشکل داشت حدود یه ساعت هم قطع بود
دوستان اگه کارت شبکه برای پی سی بگیرم
سرعت وایرلس خیلی با کابل لن فرق داره؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیلی نه ولی مسلما نسبت به لن سرعتش کمتره اما نه در حد قابل توجه به شرطی که فاصله کامپیوتر کارت شبکه دار و مودم بیسیم کم باشه ولی اگه دور باشه خیلی ممکنه افت سرعت داشته باشید اگرم میگیرید حتما از فناوری ac استفاده کنید یا حداقل n که نرخ تبادل داده و سرعتش بیشتره
یعنی واقعا اسیاتک تو مرکز تندگویان سرویس نمیده؟![]()
سرویس حجمی دارم 12 گیگ در 12 ماه با سرعت 6 مگابیتس
من از سایت های ایرانی که دانلود می کنم سرعتم بیشتر از 200 کیلوبایت نمیشود و از سایت های خارجی از 50کیلوبایت بیشتر نمیشه
البته بعضی ساعات روز که تست سرعت می گیرم سرعتم به 750کیلوبایت میرسه اما خیلی کم معمولا بعد از طهرها و اخرهای شب و حدود 70درصد شبانه روز روی همون 200 هست و بیشتر نمیشه
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم میگه همینی که هست
بعد توی سایت تنطیم مقررات ازشون شکایت کردم که اونجا هم خودشون زنگ زدند و پیگیری کردند و باز جوابشون این بود :
"طبق ماده 4 مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات ، شركت مجاز است تا حداكثر ضريب تسهيم خط 8/1 را در ارائه خدمات خود رعايت نمايد كه اين موضوع در سرويس هاي ارائه شده رعايت مي گردد. سرويس كاربر 6 مگ مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 96 تا 768 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشد"
نمی دونم چکار کنم
اگه بخوام سرویسم هم جمع کنم درصد زیادی از پولی که پرداخت کردم میره
من قبلش مخابرات داشتم با شب های رایگان و سرعت 2مگابیتس ،که سرعت دانلودم حتی مواقع رایگان از 400کیلوبایت کمتر نمیشد،گول تبلیغ حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای اسیاتک خوردم
سرم کلاه رفت
لطفا شما اگهمیشه راهنمایی کنید
این هم تستی که از خود سایت اسیاتک گرفتم با سرویس 6 مگ با بهترین شرایط :
و سایت خارجی موزیلا :
![]()
سرعت باز از امروز داغون شده ! تست سرور خارجی :
اینم داخلی :
![]()
ممنونم بابت پاسخگویی
نه تغییری نکرده
با مودم هم کاری نداشتم چون بعد تغییر سرعت نباید که ریست کرد!
اینم مشخصات مودم
محتوای مخفی: کلیک کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)