تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2396 از 4105 اولاول ... 1396189622962346238623922393239423952396239723982399240024062446249628963396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,951 به 23,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم تازه امروز آخرین امتحانمو دادمو تموم کردم حالا قصد سربازی رفتن رو گرفتم
    رشتمم مهندسی عمرانه
    بهم میگن برو سراغ کارهای امریه؟
    من با توجه به رشتم به چه شرکت و جاهایی میتونم واسه امریه برم؟
    لطفا راهنماییم کنید
    شرایط امریه رو هم خوندم
    داشتن ١ شرط کافیست :١- تاهل٢- معاف از رزم٣- تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی۴- بستگان درجه یک خانواده ایثارگران (شهدا ، مفقودالاثر ، جانبازان و آزادگان)
    من عموم جانبازه میتونم از امریه استفاده کنم یا نه؟
    خواهشا راهنماییم کنید
    کسی نیست راهنماییم کنه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان چند روز پیش یکیو دیدم گفت با لیسانس رفته و الان گروهبانه
    از شانس ما درجه لیسانسا شده گروهبان ایا?

Sent from my K00E using Tapatalk
    بله گویا . . . . .

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

با سلام.
    من به امید خدا آبان ماه اعزامم یکی از دوستان بهم گفت که در دوره آموزشی برو عقیدتی سیاسی بگو که موذن و قاری و ... هستی خیلی تاثیر داره؟میخواستم ببینم بهتره این کار رو انجام بدم یا نه؟ و چقدر موثره؟(ضمناً من لیسانس نرم افزار دارم)
    یکی از دوستانم هم شرایط منو داره(قاری و ...) ولی دیپلمه،میخواستم ببینم برای اون چقدر میتونه مفید باشه؟
    با تشکر.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با سلام.
    من به امید خدا آبان ماه اعزامم یکی از دوستان بهم گفت که در دوره آموزشی برو عقیدتی سیاسی بگو که موذن و قاری و ... هستی خیلی تاثیر داره؟میخواستم ببینم بهتره این کار رو انجام بدم یا نه؟ و چقدر موثره؟(ضمناً من لیسانس نرم افزار دارم)
    یکی از دوستانم هم شرایط منو داره(قاری و ...) ولی دیپلمه،میخواستم ببینم برای اون چقدر میتونه مفید باشه؟
    با تشکر.
    سلام

حتمن بگو سرباز عقیدتی شدن خیلی خوب هست

این موضوع رو هم به گوشی آخوند پیش نماز پادگان برسونید تاثیر داره

6. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم لطفا جوابش بدین حتما

من امروز رفتم برگ سبز سربازیمو گرفتم ولی برام زده مشمول غایب به حساب میاین. در صورتی که تو نامه معافیت تحصیلی من خورده از تاریخ 1/7/1390 حداکثر سه سال مهلت دارم که دفترچه مو ارسال کنم یعنی تاریخ 1/7/1393 . من در تاریخ 28/11/92 تاریخ فراغت از تحصیلم خورده ولی دانشگاه گفت که تا اول مهر امسال فرصت برای ارسالش دارم. حالا اگه من اعتراض کنم و یه نامه بزنم این غیبتم درست میشه؟ چون من امسال ارشدم قبول میشم و برای ثبت نام به مشکل میخورم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم لطفا جوابش بدین حتما

من امروز رفتم برگ سبز سربازیمو گرفتم ولی برام زده مشمول غایب به حساب میاین. در صورتی که تو نامه معافیت تحصیلی من خورده از تاریخ 1/7/1390 حداکثر سه سال مهلت دارم که دفترچه مو ارسال کنم یعنی تاریخ 1/7/1393 . من در تاریخ 28/11/92 تاریخ فراغت از تحصیلم خورده ولی دانشگاه گفت که تا اول مهر امسال فرصت برای ارسالش دارم. حالا اگه من اعتراض کنم و یه نامه بزنم این غیبتم درست میشه؟ چون من امسال ارشدم قبول میشم و برای ثبت نام به مشکل میخورم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    شما یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل تون وقت دارید دفترچه ارسال کنید .. این که غیبت خوردین اشتباه شده مراجعه کنید به نظام وظیفه و درستش کنید

9. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

شما یک سال از تاریخ فراغت از تحصیل تون وقت دارید دفترچه ارسال کنید .. این که غیبت خوردین اشتباه شده مراجعه کنید به نظام وظیفه و درستش کنید
    داداش مطمئنی؟ موهام داره لاخ لاخ سفید میشه از اعصاب خوردی : دی اخه مشکل ثبت نام دانشگا میترسم برام پیش بیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش مطمئنی؟ موهام داره لاخ لاخ سفید میشه از اعصاب خوردی : دی اخه مشکل ثبت نام دانشگا میترسم برام پیش بیاد
    چیزی که من از پست قبلی شما برداشت کردم .. شما از تاریخ 1/7/1390 دوره کارشناسی ناپیوسته قبول شدید که 3 سال معافیت تحصیلی بهتون دادند یعنی 1/7/93
    اما شما 5 ترمه تموم کردین و 28/11/92 کارشناسی تون رو گرفتید ..اگر اینجوری هست شما تا 28/11/93 وقت دارید خودتون رو برای انجام خدمت سربازی با ارسال دفترچه معرفی کنید

14- دانش‌آموزان و دانشجويان در چه زماني بايد خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند؟
    جواب : دانش‌آموزان و دانشجويان مشمول در صورت ترك تحصيل، انصراف، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد حداكثر ظرف مدت يك سال خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند مگر اينكه در مهلت يك‌ساله بعد از فراغت از تحصيل، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.

12. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان با تجربه بگن که این کاهش درجه ها مشمول فوق لیسانس هم میشه یا فقط لیسانس؟ الان درجه فوق لیسانس چیه؟

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

والا اینطور که من شنیدم به لیسانس گروهبان یکم میدن.

کسی اطلاع دقیق نداره ازین قضیه کارت تردد ها ؟
    من خودم که از سربازای جاهای دیگه پرس و جو کردم این طور به نتیجه رسیدم که
    قانونیش اینه که به تمام سربازای بالای دیپلم باید کارت تردد داده بشه(اینو فرمانده اموزشیمون که ایین نامه ی نیروهای مسلح رو به خوبی وارد بود هم میگفت)
    اما کارت تردد داستانش در عمل یه چیز دیگست و به شدت بستگی به جو پادگانی که توش خدمت خواهید کرد داره که ایا بدن ایا ندن!
    بعضی جا ها هم مثل پادگان محل خدمتم،که فقط افسر وظیفه ها کارت تردد دارن برای محدود کردن افسر وظیفه ها نامه میدن و بخشنامه میکنن که اره از این به بعد افسر وظیفه ها علاوه بر کارت تردد برگه ی مرخصی شهری که امضای فرمانده پاش خورده باشه رو هم باید داشته باشن

ولی یه پادگان هم هست مثلا طرف گروهبانیک بود(فوق دیپلم) و کارت تردد داشت و میگفت تمامی درجه دارها و افسرا فقط کارت تردد دارن!
    Last edited by samfisher7; 03-09-2014 at 17:19.

15. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •