به حتمال صد درصد9504 خریدن
![]()
به حتمال صد درصد9504 خریدن
![]()
نمیدونم شاید از کجا میشه فهمید؟
گفت کسی نمیگیره چون قیمتش بالاست
داداش شما 0225 گرفتید؟؟؟ چرا اینقدر زیاد؟؟؟ مگه 300 تومن نبود؟؟؟
بچه ها طرفای اردبیل قیمت چه طوره؟؟؟
داداش کپی خوره این دستگاهی که من گرفتم اون دستگاهی که میگید 16-17 تاشو از قبل گذاشته بودند تو نوبت به محضی که اومد آپدیت بشه کپی خور بشه
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
--------------------------------------------------------------------------------
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم بعدا ه ک کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
--------------------------------------------------------------------------------
آقا بالاخره یه جوونمرد بیاد این کلمه soon که c4 میگه رو معنی کنه اینجور که من فهمیدم اونائیکه اسلیم 0225 دارن باید تا june صبر کنن لطفا بگید که من اشتباه میکنم خواهشا .
من خسته شدم از بس صبر کردم و soon شنیدم البت از قدیم هم میگن نابرده صبر soon میسر نمیشود
آقا یه سئوال هم داشتم این c4 کجاییه ؟؟؟؟؟
Last edited by yadam.nemiad; 30-05-2011 at 14:58.
پارسا ایشون به احتمال 99/9 درصدبا درایو کپی خور 9504 خریدند
![]()
Last edited by legolas 224; 30-05-2011 at 15:17.
سلام:نگفتین که:
من 06/03/90 1 ایکس باکس الایت با تاریخ تولید 29/10/2009 خریدم و 5تا بازی به همراه 1کابل اچ دی و یک دسته اضافی بی سیم گرفتم
به نظر شما چند گرفته باشم خوبه؟؟
نسبتا خوب گرفتی
آقا آدرس فروش یکی از این فروشگاه فروش هارد WD برای ه ک با قیمتش ؟
با USB که نشد بریم همون هار بگیرم ببینم چی میشه...
نه دوست من منظور من از پارتیشن بندی اون پارتیشن بندی که توی PC هست نبود!
این آموزش رو قرار بود که من در تاپیک تعویض هارد قرار بدم ولی خوب چون توی محیط نت عکس ازش نبود می خواستم خودم آموزشش (که خوب کوتاه هم هست) رو بذارم که الان متاسفانه نه دسترسی به هارد دارم و نه کنسول !
به هر حال من یه توضیح میدم که نحوه کار چجوریه که امیدوارم متوجه بشین :
شما هارد اکسترنال رو که به کنسول وصل کردین و فرمتش کردین دستگاه رو خاموش کرده و هارد رو از کنسول جدا کنید و هارد رو به PC وصل کنید. اکنون وارد My Computer بشین و در قسمت تنظیمات گزینه نشان دادن فایل های پنهان رو فعال کنید برای اینکه بهتر متوجه بشین با توجه به ویندوز خود میتونین از ویدئو های زیر استفاده کنید که چطوری باید این گزینه رو فعال کنید :
Win 7 :
Win XP:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از فعال کردن این گزینه به درایو هارد اکسترنال بروید. سپس با فولدری با نام XBOX360 یا Xbox360 روبرو میشوید! اکنون شما میبایست نام این فولدر رو تغییر بدین و هر نامی که خواستین میتونین برای اون انتخاب کنین. پس از تغییر نام فولدر هارد رو به کنسول دوباره متصل کنید و اونا دوباره از طریق کنسول فرمت کنید! با این کار دوباره یه فولدر دیگری با نام XBOX360 یا Xbox360 در هارد ایجاد میشه و دوباره هارد رو از کنسول جدا کنید و به PC وصل کنید و عملیات تغییر نام فولدر XBOX360 یا Xbox360 رو به هر نام دیگری انجام دهید و سپس هارد رو از PC جدا کرده و به کنسول متصل کنید و مثل قبل هارد رو فرمت کنید. اینقدر این عملیات رو انجام بدین تا کنسول تمام ظرفیت هارد شمارو بشناسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین راحتی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)