تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2395 از 3347 اولاول ... 139518952295234523852391239223932394239523962397239823992405244524952895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,941 به 23,950 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم اون اوایل همین وضعیت رو داشتم. با سیگنال نه چندان خوب حدود 25 مگ دانلود و 10 مگ آپلود داشتم، حتی رفتم یه مودم 3372 گرفتم ولی از چند ماه پیش سرعت افتضاح شد بطوری که اصلا به زور 2 مگابیت میشد. اون موقع اصلا از این قضیه فرکانس و اینا اطلاع نداشتم. چند بار هم تست کردم بلکه سرعت بهتر شده باشه ولی هیچ فرقی نکرد و بیخیالش شدم تا اینکه اخیرا فرکانس 2600 رو تست کردم و واقعا زمین تا آسمون فرق داره. الان راحت 30 مگابیت با همون سیگنال میگیرم ولی جالبه سرعت آپلود تهش 1 مگابیته. حالا برعکس به 1800 که وصل میشم سرعت دانلود بترکونه 1 مگابیته ولی سرعت آپلود 7-8 مگابیته.
    دوست عزیز با اون مودم که خریدی میشه این فرکانس های مختلف رو تست کرد درسته ؟ اگر اره منم برم یکی بخرم از اینا

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

دوستان با مودم فرکانس دستی تنظیم میکنید؟ مودم tp link mr200 archer هم میشه دستی تنظیم کرد؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    اساتید برای ایرانسل کدوم مودم روپیشنهاد میکنن؟
    برای شهر ما ایرانسل میگه 4جی رو راه اندازی کردیم!
    ولی توی گوشی همون فوقش H+ میده
    با گوشی نهایت تونستم تا 3مگابایت برسم
    ولی میانگین 1تا 1.5 مگابایت هست حدودا!

با این اوصاف پیشنهاد میکنید کدوم مودم رو بگیرم؟
    و اینکه آیا بامودم سرعت بهتر میشه قطعا!؟ (مثلا ببرم بزام طبقه بالا!؟)
    ممنون میشم دوستان باتجربه لطف کنن راهنمایی کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه چیز خیلی جالب!
    من هر موقع که با SpeedTest سرعت 4G ایرانسل رو تست می کنم تا 30 الی 35 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده ولی همون لحظه توی همون مکان و بدون تغییر موقعیت، اگر با OpenSignal سرعت رو تست کنم نهایتا سرعت 10 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده! روی سرورهای تست مختلف (داخلی و خارجی هم نتیجه یکسانه). جالب تر اینجاست که OpenSignal واسه ی تست از SpeedTest استفاده می کنه! و توی صفحه ی تست نوشته:
    Test the TRUE speed of your connection و True رو بولد هم کرده!

به نظر شما اینها مربوط به CDN داخلی به اصطلاح اینترنت ملی نمیشه؟ از قرار معلوم یواش یواش باید با اینترنت هم خدافظی کنیم.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دیروز داشتم تست میکردم ببینم با شارژ شگفت انگیز میشه بسته خرید یا نه که زد و بسته رو خرید !!! ( حالا من خیال میکردم نمیخره و نمیخواستم بسته بخرم ولی توفیق اجباری شد که شبانه رو تست کنم )

دکل محل ما هم نزدیک 1 ماه پیش به Lte-A اپگرید شد ! و فاصله خونه ما با اون 60-70 متره ! ولی چون هیچ کدوم از سکتور هاش به سمت خونه ما نیس آنتن دهی تو خونه کمه و 2 خط آنتن دارم ، یکم اینور اونور کردم شد -90 دسی بل

ساعت 2 تا 3 سرعت خیلی کم بود و نهایت سرعتی که میداد 3 تا 5 مگابایت بود ( بیشتر رو 3.5 مگ بود )
    ساعت 3.5 به بعد سرعت فوق العاده زیاد شد که با 3 خط آنتن تا 10 مگابایت هم سرعت بالا رف
    ساعت 4 به بعد که سرعتم رسید به 13 مگابایت

=============

حالا اینا یه طرف ، هارد من تا خرخه پر بود ! و مجبور بودم فایل های دانلود شده رو اینور اونور کپی کنم که زمان کپی شدنش بیشتر بود از زمان دانلود :| به خاطر همین از 60 گیگ نزدیک 40 گیگش مصرف شد
    ===

گوشی هم : +Sony Z3

محتوای مخفی: عکس ها : 
    Last edited by fanoostalaei; 08-09-2016 at 13:16. دليل: درج عنوان گوشی

6. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کیفیت یخورده در این حد که rssi رو ۱۸۰۰ ۵۵ هست رو ۲۶۰۰ ۵۷ هست
    جالبیش اینجاست وقتی هات اسپات یا سیم کارت رو تو مودم قرار میدم مودم سرعتش بیشتر از۱ مگابایت بالا تو مودم نمیاد و تو گوشی که هات اسپات شده ۳.۵ مگابایت رو دانلود میکنه
    اینم رو باند ۷ و گوشی

احساس میکنم مودمی که دارم از ایرانسل d100 کیفیت اینترنت گوشی مخصوصا ایفون یا سامسونگ رو روش نداره و حداکثر سرعت رو نمیده
    البته دیشب تا ۵۰ تا هم رسید رو سامسونگ اینم عکسش
    من تعریف دی 100 رو زیاد شنیدم. تعجبه شما چطور می گید خوب نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه چیز خیلی جالب!
    من هر موقع که با SpeedTest سرعت 4G ایرانسل رو تست می کنم تا 30 الی 35 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده ولی همون لحظه توی همون مکان و بدون تغییر موقعیت، اگر با OpenSignal سرعت رو تست کنم نهایتا سرعت 10 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده! روی سرورهای تست مختلف (داخلی و خارجی هم نتیجه یکسانه). جالب تر اینجاست که OpenSignal واسه ی تست از SpeedTest استفاده می کنه! و توی صفحه ی تست نوشته:
    Test the TRUE speed of your connection و True رو بولد هم کرده!

به نظر شما اینها مربوط به CDN داخلی به اصطلاح اینترنت ملی نمیشه؟ از قرار معلوم یواش یواش باید با اینترنت هم خدافظی کنیم.
    دوست عزیز این تستها رو بی خیال شو
    با دانلود منیجر از سایت مایکروسافت یا سافت 98 دانلود کن ببین سرعتت چقدره ( موبایل یا ویندوز )
    برای تک کانکشن هم از گوگل پلی دانلود کن
    هر چی دیدی همون واقعیت داره
    معمولا تستهای اسپید تست درسته ( تجربه شخصی ) حتی بعضا کمتر هم نشون میده چون شما توی دانلود با 32 کانکشن دانلود می کنی و اسپیدتست احتمالا اینطوری نیست

9. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیروز داشتم تست میکردم ببینم با شارژ شگفت انگیز میشه بسته خرید یا نه که زد و بسته رو خرید !!! ( حالا من خیال میکردم نمیخره و نمیخواستم بسته بخرم ولی توفیق اجباری شد که شبانه رو تست کنم )

دکل محل ما هم نزدیک 1 ماه پیش به Lte-A اپگرید شد ! و فاصله خونه ما با اون 60-70 متره ! ولی چون هیچ کدوم از سکتور هاش به سمت خونه ما نیس آنتن دهی تو خونه کمه و 2 خط آنتن دارم ، یکم اینور اونور کردم شد -90 دسی بل

ساعت 2 تا 3 سرعت خیلی کم بود و نهایت سرعتی که میداد 3 تا 5 مگابایت بود ( بیشتر رو 3.5 مگ بود )
    ساعت 3.5 به بعد سرعت فوق العاده زیاد شد که با 3 خط آنتن تا 10 مگابایت هم سرعت بالا رف
    ساعت 4 به بعد که سرعتم رسید به 13 مگابایت

=============

حالا اینا یه طرف ، هارد من تا خرخه پر بود ! و مجبور بودم فایل های دانلود شده رو اینور اونور کپی کنم که زمان کپی شدنش بیشتر بود از زمان دانلود :| به خاطر همین از 60 گیگ نزدیک 40 گیگش مصرف شد
    ===

محتوای مخفی: عکس ها : 

دیوایستون چی بود؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان با مودم فرکانس دستی تنظیم میکنید؟ مودم tp link mr200 archer هم میشه دستی تنظیم کرد؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    مودمهای تی پی لینک این قابلیت رو ندارن متاسفانه
    اکثر مودمهای هواوی این قابلیت رو دارند یا توی وب یو آی هست ( که این خیلی عالیه ) یا نرم افزار های جانبی مثل lte watch - e5186 toolbox- mdma این امکانات رو میدن

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

احتمالاً فرکانس 2600 هست، درسته؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    2600 تنها هست آره 1800 رو حذف کردم چون بعضی وقت ها قاطی پاتی میشد به جای این که از جفتشون بگیره یا از یکی تنها یهو سوییچ میکرد رو اون یکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •