دوست عزیز با اون مودم که خریدی میشه این فرکانس های مختلف رو تست کرد درسته ؟ اگر اره منم برم یکی بخرم از اینا![]()
دوست عزیز با اون مودم که خریدی میشه این فرکانس های مختلف رو تست کرد درسته ؟ اگر اره منم برم یکی بخرم از اینا![]()
دوستان با مودم فرکانس دستی تنظیم میکنید؟ مودم tp link mr200 archer هم میشه دستی تنظیم کرد؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام
اساتید برای ایرانسل کدوم مودم روپیشنهاد میکنن؟
برای شهر ما ایرانسل میگه 4جی رو راه اندازی کردیم!
ولی توی گوشی همون فوقش H+ میده
با گوشی نهایت تونستم تا 3مگابایت برسم
ولی میانگین 1تا 1.5 مگابایت هست حدودا!
با این اوصاف پیشنهاد میکنید کدوم مودم رو بگیرم؟
و اینکه آیا بامودم سرعت بهتر میشه قطعا!؟ (مثلا ببرم بزام طبقه بالا!؟)
ممنون میشم دوستان باتجربه لطف کنن راهنمایی کنن
یه چیز خیلی جالب!
من هر موقع که با SpeedTest سرعت 4G ایرانسل رو تست می کنم تا 30 الی 35 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده ولی همون لحظه توی همون مکان و بدون تغییر موقعیت، اگر با OpenSignal سرعت رو تست کنم نهایتا سرعت 10 مگابیت بر ثانیه رو نشون میده! روی سرورهای تست مختلف (داخلی و خارجی هم نتیجه یکسانه). جالب تر اینجاست که OpenSignal واسه ی تست از SpeedTest استفاده می کنه! و توی صفحه ی تست نوشته:
Test the TRUE speed of your connection و True رو بولد هم کرده!
به نظر شما اینها مربوط به CDN داخلی به اصطلاح اینترنت ملی نمیشه؟ از قرار معلوم یواش یواش باید با اینترنت هم خدافظی کنیم.
دیروز داشتم تست میکردم ببینم با شارژ شگفت انگیز میشه بسته خرید یا نه که زد و بسته رو خرید !!! ( حالا من خیال میکردم نمیخره و نمیخواستم بسته بخرمولی توفیق اجباری شد که شبانه رو تست کنم )
دکل محل ما هم نزدیک 1 ماه پیش به Lte-A اپگرید شد ! و فاصله خونه ما با اون 60-70 متره ! ولی چون هیچ کدوم از سکتور هاش به سمت خونه ما نیس آنتن دهی تو خونه کمه و 2 خط آنتن دارم ، یکم اینور اونور کردم شد -90 دسی بل
ساعت 2 تا 3 سرعت خیلی کم بود و نهایت سرعتی که میداد 3 تا 5 مگابایت بود ( بیشتر رو 3.5 مگ بود )
ساعت 3.5 به بعد سرعت فوق العاده زیاد شد که با 3 خط آنتن تا 10 مگابایت هم سرعت بالا رف
ساعت 4 به بعد که سرعتم رسید به 13 مگابایت
=============
حالا اینا یه طرف ، هارد من تا خرخه پر بود ! و مجبور بودم فایل های دانلود شده رو اینور اونور کپی کنم که زمان کپی شدنش بیشتر بود از زمان دانلود :|به خاطر همین از 60 گیگ نزدیک 40 گیگش مصرف شد
===
گوشی هم : +Sony Z3
محتوای مخفی: عکس ها :
Last edited by fanoostalaei; 08-09-2016 at 13:16. دليل: درج عنوان گوشی
من تعریف دی 100 رو زیاد شنیدم. تعجبه شما چطور می گید خوب نیست
دوست عزیز این تستها رو بی خیال شو
با دانلود منیجر از سایت مایکروسافت یا سافت 98 دانلود کن ببین سرعتت چقدره ( موبایل یا ویندوز )
برای تک کانکشن هم از گوگل پلی دانلود کن
هر چی دیدی همون واقعیت داره
معمولا تستهای اسپید تست درسته ( تجربه شخصی ) حتی بعضا کمتر هم نشون میده چون شما توی دانلود با 32 کانکشن دانلود می کنی و اسپیدتست احتمالا اینطوری نیست
دیوایستون چی بود؟
مودمهای تی پی لینک این قابلیت رو ندارن متاسفانه
اکثر مودمهای هواوی این قابلیت رو دارند یا توی وب یو آی هست ( که این خیلی عالیه ) یا نرم افزار های جانبی مثل lte watch - e5186 toolbox- mdma این امکانات رو میدن
2600 تنها هست آره 1800 رو حذف کردم چون بعضی وقت ها قاطی پاتی میشد به جای این که از جفتشون بگیره یا از یکی تنها یهو سوییچ میکرد رو اون یکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)