من معمولا 1-1.1 گیگ دانلود دارم، البته به تازگی یکی از سایتهایی که ازش دانلود میکردم، رو واسه شبانه محدود کردن و این چند شب دانلودم پایین اومد، حالا باید بگردم و یه سایت جایگزینش پیدا کنم.
متوسط سرعت شبانه م 50-60 .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من معمولا 1-1.1 گیگ دانلود دارم، البته به تازگی یکی از سایتهایی که ازش دانلود میکردم، رو واسه شبانه محدود کردن و این چند شب دانلودم پایین اومد، حالا باید بگردم و یه سایت جایگزینش پیدا کنم.
متوسط سرعت شبانه م 50-60 .
من 3-4 گیگ. با 200KB/s-240KB/s
سرویس اکو 2مگ
ببخشید
برای شما باز میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر! احتمالا دارن سیستمشونو آپدیت میکنن.
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
آها الان باز شد.ظاهرا بگیر نگیر داره
سلام مدتی 2 ماه میشه سرعت اینترنتم شدیدا افت کرده مخصوصا" شبها با شاتل تماس می گیرم چرت تحویلم میده لینک اموزش کانفیگ مودمم را برام میفرسته که اصلا" ربطی نداره با این حال مودو رو دوباره کانفیگ کردم ولی بهتر نشد
ویندوزم 7 مودمم 602 ایسوس سرعتم اکو 128 کسی راه حلی بلده بما هم بگه ؟
ممنون
من یه چیز در مورد این شاتل کشف کردم.منم اکو 512 دارم الا ن1ساله.شبا متوسط سرعتم رو 50-60 هستش.اما وقتی که مثلا سایتی رو با فایرفاکس باز میکنم یا با خود فایرفاکس فایلی رو dl میکنم سرعتم میره رو 150-160.من تمتمه دانلودام رو با IDM انجام میدم.فک کنم کاری کردن که با IDM سرعت کم باشه و از یه حدی بالاتر نره.فک کنم بشه راهی پیدا کرد که اینا رو دور بزنیم.حالا کسی چیزی به نظرش میرسه ؟؟؟![]()
دوستان من الان از سرویس Eco 128 استفاده میکنم که 3 گیگ محدودیت دانلود داره و هر ماه هم 1 گیگ ترافیک اضافه میخرم ولی با این حال باز هم آخر ماه کم میاد.
حالا اگه سرویس رو به Art Home 64kb/s نامحدود تغییر بدم خیلی سرعتم افت میکنه ؟ اگه سرعتم خیلی پایین اومد میتونم به Eco 128 دوباره برگردم. آخه توی لیست تغییر سرویس فقط سرویس های ART رو داره ؟
بنظر شما فایده داره؟
با 16 تا کانکشن هم هیچ تاثیری واسه من نداره.حتی 6-7 تا دانلود رو با هم میزارم بازم مجموع سرعتاشون نهایت 60 میشه.حتی از php هم که dl میکنم سرعت همینه.
2 ماه پیش همیشه سرعتم مثلا واسه همین php رو 2 مگ بود در صورتی که سرعت بقیه لینکام کمتر بود.ولی این 2 هفته اخیر همه رو 50-60 فیکس شده.![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)