آقا من بازی LA NOIR اوریجینال رو برای 360 می خوام. اگر فروشگاهی یا شخصی رو می شناسید که این بازی رو داشته باشه لطفا معرفی کنید.
آقا من بازی LA NOIR اوریجینال رو برای 360 می خوام. اگر فروشگاهی یا شخصی رو می شناسید که این بازی رو داشته باشه لطفا معرفی کنید.
بچه های اینجا چقدر خشنن !![]()
هارد اکسترنال که هر مارکی ( وسترن ، سیگیت ، مکستور ، سیلیکن و ...) بگیرین مشکلی نداره ولی تنها از 16 گیگش برای نصب بازی ها میتونین استفاده کنید!
اما یه راه دیگه ای مثل پارتیشن درست کردن هست که خوب فضای هارد رو بیشتر میکنه ولی خوب دردسر هم داره!
شما به نظر من یه هارد وسترن دیجیتال 250 گیگ که حتما یکی از مدلهای زیر باید باشه بخرید و بعد ه کش کنید و بندازین تنگ کنسولتون !
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT
باز هم تاکید میکنم حتما باید یکی از مدل های بالا باشه وگرنه ه ک نمیشه!
با این روش دست کم 60 الی 70 تومن سود میکنین!
سلام خسته نباشید من میخوام یه xbox بگیرم پیشنهاد شما به من چی هست ؟؟؟
Slim 4GB 0225 .
شما اگه تونستید و اسلیم با درایور 0225 پیدا کردین بخرینش و صبر کنید تا -- شه اگر هم طاقت ندارید تا -- شه یا باید آرکید یا الایت بخرید که اصلا پیشنهاد نمیشه چون فروشنده ها دارن پول زور می گیرن و اگر دوست دارین بازی الان بازی کنید ps3 بخرید (من خودم ps3 رو دوست ندارم).
یعنی اگر من 1 هارد 250 گیگا اکسترنال داشته باشم 10 تا پارتیشن بندی کنم( هر پارتیشن 16 گیگ ) 160 گیگ توی ایکس باکس به من فضا میده؟
Last edited by Tohid; 30-05-2011 at 13:30.
من میخوام 0225 خام بگیرم ولی نمی دونم بهترین جا از نظر قیمت کجاست؟
کسی خبر داره که تو شهرهای مرزی غربی پیدا میشه یا نه ؟
می دونم الان میگید آقا میثم ولی ایشون هم قیمت جدید رو تو سایت نزده!!!
Last edited by parviz85; 30-05-2011 at 14:02.
من دیروز 1 کنسول اسلیم 4 گیگ از خود آقا میثم گرفتم
620.000
کینکت 170
620.000 تومن ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)