عجب داستانيه ها ميخوام 2 گيگ بخخخرمم ميگن مشكل داررهه خطط از كجا بفهمم مشكل از كجاست ؟؟!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجب داستانيه ها ميخوام 2 گيگ بخخخرمم ميگن مشكل داررهه خطط از كجا بفهمم مشكل از كجاست ؟؟!!!
به سلامتی. دیگه دیدن هرکی از راه میرسه یه کارت دستشه و 10000تومن ضرر میکنن گفتن ورش داریم ملت راحت 15000 رو بدن!
---
دوستان کارت تخفیفی امضاهاشون رو یک ویرایش برن![]()
شما هم هیچی یه زنگی تلفنی اعتراضی
هر وقت شاتل کارت طلایی رو از تو سایتش برداشت ما هم امضامونو ویرایش میکنیم.
یکی از بچه ها 2-3 روز پیش رفته بود از شاتل سرویس بگیره بهش گفتن کارت طلایی قبول نمیکنیم، ولی در عوض واسه ماه رمضون یه تخفیفی بهش داده بودن که مقدارش 12500 بود. مثل اینکه گفتن 50 درصد هزینه نصب رو تخفیف میدن که تو اهواز 25000 تومنه و شد 12500 تخفیف.
من نمیدونم کاملا برداشته شده یا موقتا واسه خاطر ماه رمضون، وقتی هنوز تو سایت شاتل قسمت کارت طلایی هست نمیشه با اطمینان گفت که واسه همیشه برداشته شده شاید فقط واسه ماه رمضون باشه. اگه کسی خبر قطعی داره بگه.
Last edited by mojtaba-civil; 05-09-2010 at 02:04.
توی سایت محض دلخوشی میگذارن باشه..
دیگه وقتی میگن برداشته شده یعنی کلا برداشته شده دیگه...![]()
تایید میشه منم چند وقت پیش درخواست کارت تخفیف کرده بودم که در جوابش این ایمیل واسم اومد
با سلام
مشترك گرامي، قانون كارت طلايي در شاتل كنسل شده و به مشتركين جديدي كه درخواست سرويس را دارا هستند تعلق نمي گيرد.
با سپاس
در مورد کارت طلایی یکی از دوستان چند روز پیش رفتن و اتفاقا از این تخفیف هم استفاده کردن. فکر کنم یا نمایندگی شهرتون پیش دستی کرده یا پشتیبان شاتل از سر وا کرده. شده مثل افتتاح حساب کوتاه مدت تو بانک که باید "غیر منطقی" رفتار کنی![]()
شاید از تخفیف ماه رمضان استفاده کرده، یکی گفت رفته شاتل و بهش واسه ماه رمضون فکر کنم 50 درصد هزینه نصب رو بهش تخفیف دادن که از اونجایی که تو اهواز 25 هزار تومنه تخفیفش شد 12500.
حالا واسه شهرهای دیگه به جز اهواز و تهران تخفیفش میشه 7500.
Last edited by mojtaba-civil; 05-09-2010 at 10:23.
من امروز و دیشب آن بودم مشکلی نداشتم.
دوستان شبانه از 1 تا 7 حدودا چند گیگ دانلود دارین و با چه سرعتی؟
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)