تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2394 از 3745 اولاول ... 1394189422942344238423902391239223932394239523962397239824042444249428943394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,931 به 23,940 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویسهای شرکتهای adsl نسبت به اپراتورهای نسل 4 بسیار بسیار قیمت هایی گزافی... من که دیگه خط آسیاتک رو تمدید نمی زنم گیگی 3940تومن کجا گیگ 1750تومنی کجا... سرعتش هم زیر 10 مگ نمیاد تازه از لحاظ پینگ هم خوبه! دیگه داره دوره گران فروشی های بی حد و حصر به سر میاد تازه adsl فناوری هست که می تونه سرویس ارزان تر هم روش ارایه بشه و شرکتها کلا عادت کردن به گرفتن هزینه های چند ده برابری از مشترک.

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سرویسهای شرکتهای adsl نسبت به اپراتورهای نسل 4 بسیار بسیار قیمت هایی گزافی... من که دیگه خط آسیاتک رو تمدید نمی زنم گیگی 3940تومن کجا گیگ 1750تومنی کجا... سرعتش هم زیر 10 مگ نمیاد تازه از لحاظ پینگ هم خوبه! دیگه داره دوره گران فروشی های بی حد و حصر به سر میاد تازه adsl فناوری هست که می تونه سرویس ارزان تر هم روش ارایه بشه و شرکتها کلا عادت کردن به گرفتن هزینه های چند ده برابری از مشترک.
    تنها مزیت شرکت ها ساعت رایگانشون هست اگر اون روز جمع کنند اصلا به صرفه نیست
    من چند وقت پیش طرح 6 ماهه ایرانسل گرفتم که کلا هر گیگ 1500 در اومد (60 تومن شارژایرانسل 45 تومن خریدم)
    در صورتی همون مقدار حجم تو آسیاتک گیگی 2700 میشد
    اگر شرکت ها adsl نخواند بازنگری کنند تو تعرفه هاشون چند وقت دیگه کلا همشون ورشکست میشند

4. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من چند وقت پیش طرح 6 ماهه ایرانسل گرفتم که کلا هر گیگ 1500 در اومد (60 تومن شارژایرانسل 45 تومن خریدم)
    اگر شرکت ها adsl نخواند بازنگری کنند تو تعرفه هاشون چند وقت دیگه کلا همشون ورشکست میشند
    سلام نه لزوما برای من وقتی adsl دارم توی ساعات رایگانش جبران می کنه قیمت گیگ روزانشو و چه نیازی به روزانش خواهم داشت وقتی میتونم شبش از 15 تا 20 گیگ رایگان اونم با ماهی 16.5
    lمیشه گیگی حدودا 37 تک تومنی در میادش برام به نظرتون بازم جایی هست به این ارزونی؟!!!!!!!!!!

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام نه لزوما برای من وقتی adsl دارم توی ساعات رایگانش جبران می کنه قیمت گیگ روزانشو و چه نیازی به روزانش خواهم داشت وقتی میتونم شبش از 15 تا 20 گیگ رایگان اونم با ماهی 16.5
    lمیشه گیگی حدودا 37 تک تومنی در میادش برام به نظرتون بازم جایی هست به این ارزونی؟!!!!!!!!!!
    همین بزودی به این تبدیل میشه امیدوارم فهمیده باشین چی میگم

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان کسی شبانش محدود شده ماله من همین دیشب محدود شد امیدوارم امشب درست بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی شبانش محدود شده ماله من همین دیشب محدود شد امیدوارم امشب درست بشه
    نه مال من همون ۴۰۰ تا ۴۵۰ بود سرور خارجی داخلی رو امتحان نکردم مال شما چند شده بود و کدوم شهر هستید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ماله من همون 1 مگ بود شبانه سرور داخلی صبح که پا شدن نگاه کنم دیدم داره با سرعت 200 تا دانلود میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ماله من همون 1 مگ بود شبانه سرور داخلی صبح که پا شدن نگاه کنم دیدم داره با سرعت 200 تا دانلود میکنه
    خب سرویست چیه؟ شهاب ۴۰۰ تا میده بقیه هم مسلما پایینتره سرعتشون در ضمن باید با چند سرور خارجی تست میکردی ۲۰۰ تا واسه سرور داخلی که خیلی پایینه حداقل ۵۰۰ تا باید باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب سرویست چیه؟ شهاب ۴۰۰ تا میده بقیه هم مسلما پایینتره سرعتشون در ضمن باید با چند سرور خارجی تست میکردی ۲۰۰ تا واسه سرور داخلی که خیلی پایینه حداقل ۵۰۰ تا باید باشه
    سرویس 10 مگ دارم
    همین دیگه سرعت از سرور داخلی توی ساعاته شبانه 200شده بود الان همون 1 مگ هست فکن کنم محدود کردن

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا بنده ساعت رایگانی از آسیاتک نیدم که اصلا سرعتی بده به مشترک! سرویس شهاب 10مگ دارم تست سرعت می گیرم توی ساعات رایگان به 50کیلوبیت هم نمی رسه سرور داخلی تازه!

من که دیگه تمدید نمیزنم به قول شما شارژ گوشی هم تازه میشه ارزون تر گرفت که اون اون حساب حتی میشه به مبلغ هر 1گیگ 1500تومن هم رسید روی بعضی از بسته ها!

- - - Updated - - -

والا بنده ساعت رایگانی از آسیاتک نیدم که اصلا سرعتی بده به مشترک! سرویس شهاب 10مگ دارم تست سرعت می گیرم توی ساعات رایگان به 50کیلوبیت هم نمی رسه سرور داخلی تازه!

من که دیگه تمدید نمیزنم به قول شما شارژ گوشی هم تازه میشه ارزون تر گرفت که اون اون حساب حتی میشه به مبلغ هر 1گیگ 1500تومن هم رسید روی بعضی از بسته ها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •