سلام دوستان بهترین MTU برای داشتن پایین ترین پینگ در پارس آنلانی چیه؟!
سلام دوستان بهترین MTU برای داشتن پایین ترین پینگ در پارس آنلانی چیه؟!
به نظر میرسه منظورش این باشه که برای اطلاع از آخرین وضعیت ترافیک باقی ماندتون حتماً باید یه بار دیسکانکت شین وگرنه هر چقدرم مصرف کنید تا قبل از دی سی شدن هیچ تغییری تو اطلاعات اکنتتون نمی بینید.
سپاس
برو به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه اول نوشته TCP ANALYZER روی اون کلیک کن بهترین mtu بهت میده
من هم همین سوال رو دارم
اقا من پارس انلاین دارم 512 2g یک ساله . من وب گردی میکنم همیشه بیشتر فییییسبوک ولی هر 2 روز یه بار 1 گیگ تموم میشه :( درصورتی که در روز 3-4 ساعت پا کامپیوترم چیکار کنم خسته شدمهمه اپدیت ها خاموشه
![]()
عاقا این دو مگ محدود که گذاشتن سرعت دانلودش با IDM چقدری میشه؟
روزانه و شبانه...قبلا که 512 داشتم سرعت دانلودم به 400 هم میرسید در روز و شبانه هم زیر 100
الان یک هفته ای هست که 2 مگ گرفتم چون پارس انلاین دو هفته ای میشه مشکل داره دقیق نمیشه گفت . در این شرایط نت افتضاح , سرعت دانلود روزانه بین 200 تا 350 هست و شبا هم طبق معمول زیر 100
کیفیت فعلی کل سرویس های پارس انلاین افتضاح شده
من هم مشکل داشتم سرعتم رفته بود پایین
خوشبختانه 3 4 روزه که دوباره مثل قبل شده دانلودم در روز 400 تا 450
در شب 50 نا 70 دیشب تا 130 هم رفته بود
512 محدود دارم پینگم 200 پایین تر هم میاد قبلا کمتر از 100 بود
دوستانی که قبلا 2 مگ داشتن با چه سرعتی دانلود میکردن؟
این تست رو الان گرفتم سرویس POL 2048 محدود پارس انلاین ساعت 9:30 شب
![]()
دوستان پارس آنلاینی که شما دانلود شبی 2 گیگ دارید؟این ها را کجا ذخیره می کنید؟من یک بسته دی وی دی خریدم تموم شد.دوستان راه حلی ندارید اطلاعاتم را چه کار کنم؟البته این 2-3 هفته سرعت ها خیلی افتضاح شده؟مرسی
خداحافظ پارس افلاین ما رفتیم
Last edited by zed2; 29-07-2013 at 12:40. دليل: فونت نامناسب- قوانین را بخوانید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)