تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2392 از 4105 اولاول ... 1392189222922342238223882389239023912392239323942395239624022442249228923392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,911 به 23,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

برادر من اموزشی اونجا بود . تو یه انجمن دیگه توضیحاتی داده بود که عینا اینجا برات کپی میکنم :
    پیشنهادات :
    هیچ مسئولیتی قبول نکن
    اگه لیسانسی گروهان جهاد نرو ( سروان یعقوبی ) - وقتی تو محوطه گردان به خط کردن جداتون میکنن / برو سمت گروهانی که پله هاش کوتاه تره
    کرم ضد افتاب اعلا ببر لازمت میشه
    از کلمات شرمنده حواسم نبود / ببخشید/ بیشتر استفاده کن . ملت اعصاب درس حسابی ندارن.
    با ارشد ها و به خصوص دفتردار رابطه دوستی بر قرار کن .
    با کسایی که میخوایین تخت هاتون کنار هم باشه حرکت کنین و هنگام ثبت نام پشت سر هم باشین - هم تختی خوب خیلی تو روحیه تاثیر میزاره
    وسیله اضافی با خودت نبر / همه چیز میدن / خوراکی هم تو بوفه هست
    من زیردیپلمم

تلفن عمومی داره (کارتی) میشه روزی یه بارو زنگ بزنیم..کارت تلفن ازهمینجا ببرم؟؟؟ یا اونجا داره بوفه؟؟

بعد تقسیم شدن میگن اینایی محمدرسول الله اموزشی بودن میوفتن لب مرز راسته؟؟؟

داداشت کجا افتاد بعد اموزشی؟؟؟

ازش بپرس اگه نمیدونی اینارو مرسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتیم یگان،که تقسیم بشیم ببینیم کجا میفتیم
    کار من دیگه به تقسیم هم نکشید
    رفتم دنبال مرخصی که واسه ثبت نام ارشدم،یارو خیلی ریلکس بهم گفتش چون دوشنبه روز پدافند هستش و احتیاج به نیرو داریم واسه رژه رفتن،به کسی به هیچ بهانه ای مرخصی نمیدیم
    شما اگه ثبت نام باید فوری بکنی خودت برو غیبت کن دیگه نیا اصلا،فقط واسه ترخیص اینورا پیدات بشه.
    ما هم که جا خوردیم ازین پیشنهاد بسیار هوشمندانه،گریبان دریدیم و سر به بیابون گذاشتیم و قرار شد کلا این 3-4 روز رو غیبت بکنیم تا بتونیم ترخیص بشیم از خدمت
    میگفت مشکلی هم پیش نمیادش،حالا بعدا گیر بدن یا ندن الله اعلم

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان درجه ها مشخص نشد؟؟من 2 ماه لویزانم و لیسانسم و بهمون گروبانی دادن.شایعه شده میخوان برگردون؟؟کسی خبر داره؟؟کسایی که تازه امریه گرفتن توی امریه اشون چی زده؟؟؟بچه های دوره کد امریه اشون چی زده؟؟

خدایی خیلی افسری از درجه داری بهتره توی ارتش
    -ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

یه سوال دیگه.اقا این معاف از نگهبانی چجوریه؟؟؟واریکوسل قبول میکنن؟؟؟؟؟چه گریدی معاف کل میشه؟؟ممنون کسی که جواب بده

4. این کاربر از THE CORRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان درجه ها مشخص نشد؟؟من 2 ماه لویزانم و لیسانسم و بهمون گروبانی دادن.شایعه شده میخوان برگردون؟؟کسی خبر داره؟؟کسایی که تازه امریه گرفتن توی امریه اشون چی زده؟؟؟بچه های دوره کد امریه اشون چی زده؟؟

-ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

یه سوال دیگه.اقا این معاف از نگهبانی چجوریه؟؟؟واریکوسل قبول میکنن؟؟؟؟؟چه گریدی معاف کل میشه؟؟ممنون کسی که جواب بده
    بله تکلیفش مشخص شده کسانی که دوره کد بخورن 100 درصد میشن افسر و کسانی که دوره کد نخورن بسته به ستاد نیرو درجشون رو مشخص میشه که 90 درصدشون میشن گروهبان بالاخره باید فرقی با کسی که دو ماه دیگه این اموزشی مزخرف رو تحمل میکنه با شدت بیشتر بکنه یا نه با کسی که یک راست میره تو یگان

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بله تکلیفش مشخص شده کسانی که دوره کد بخورن 100 درصد میشن افسر و کسانی که دوره کد نخورن بسته به ستاد نیرو درجشون رو مشخص میشه که 90 درصدشون میشن گروهبان بالاخره باید فرقی با کسی که دو ماه دیگه این اموزشی مزخرف رو تحمل میکنه با شدت بیشتر بکنه یا نه با کسی که یک راست میره تو یگان
    اگه مدرکی داری مطمئن بگو
    چون اگه اینجوری باشه باید قبلا هم کسایی که دوره کد میخوردن بجای ستوان 3 بهشون ستوان دومی میدادن

این قانون کلیه
    در ضمن دوره کد واقعا بهتره از یگانه که همش توی مخی داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان کسی درباره ی سوال من نظری نداره؟ ممنون

میخواستم بدونم سربازهای ارتشی که توی یگانشون 24 - 24 هستن آیا زمانی که داخل پادگانند به صورت 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت هستن یا اینکه کلا در اختیار پادگان اند؟
    Last edited by redemption 7; 30-08-2014 at 17:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه مدرکی داری مطمئن بگو
    چون اگه اینجوری باشه باید قبلا هم کسایی که دوره کد میخوردن بجای ستوان 3 بهشون ستوان دومی میدادن

این قانون کلیه
    در ضمن دوره کد واقعا بهتره از یگانه که همش توی مخی داری
    اینجوری فعلا میگن

منظور از تو مخی یگان چیه؟

میشه یکم توضیح بدی چون من فعلا دوره کد هستم

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داداش من یه قسمتی از جوابت رو میدونم شما هم لطف کن منو راهنمایی کن :

تا جایی که میدونم چیزی به اسم معاف از نگهبانی نداریم بلکه معاف از رزم یا خدمات رزمی هست که کارهای خدماتی میدن و اسلحه و اینا دست کسی نمیدن که البته این مورد اسمی هست یعنی اسما شما کار سخت انجام نمیدی وگرنه همش بستگی به اون جایی داره که هستی .بعضی جاها قبول میکنن بعضی جاها هم اهمیت نمیدن میگن هرچی میخای باش باید کاری رو که میگیم انجام بدی .خلاصه سربازی همونطور که از اسمش پیداست دوران سختی هست و شما باید مطیع قانون باشی یعنی اگر گفتن از تو اتیش رد شو شما نمیتونی بگی چرا . باید رد شی خلاصه همیشه اینطور نیست که به خاطر بیماری ملاحظه ادم رو بکنن پس معاف از رزمی چیز خوبی نیست فقط اگه شانس داشته باشی و بهش بها بدن بدرد میخوره و راحتی وگرنه ازت بیگاری میکش و 24 ساعته باید نظافت کنی یا ظرف بشوری .

اما سوال من .این افسری که گفتی خوبه یعنی چی مثلا ؟ باید کادری باشیم یا مثلا درجه خاصی داشته باشیم ؟ چه جوری میشه افسر شد ؟

ممنون داداش
    Last edited by ahwazp30; 30-08-2014 at 19:25.

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام دوستان.

یه سوال کوتاه داشتم اینه که الان که درجه ها رو آوردن پایین واسه لیسانس وظیفه ها آیا کارت تردد هم هنوز واسشون صادر میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم من میخوام طی همین روزا مدارکمو ببرم پلیس +10.با توجه به اینکه مدرکم دیپلمه و غیبت هم دارم کی اعزام میشم؟ با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •