تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2392 از 3745 اولاول ... 1392189222922342238223882389239023912392239323942395239624022442249228923392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,911 به 23,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اپدیتا ویندوز 10 رو هم کامل بلاک میکنه ؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    واسه آپدیت ویندوز باید از خود Services تو ویندوز سرویسشو استوپ و دستی بکنی .
    بجای DU هم از BWMeter استفاده کنید هم اندازه میگیره هم فایروال خوب داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اصلنم خوب نیس کار کردن باهاش سخته

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دقیقا من هم از زمانی که از توی services آپدیت رو متوقف کردم اصلا از حجم اینترنتم کم نمیکنه ویندوز ۱۰ خیلی عالیه تازه زمان بوتش هم نسبت به ویندوزهای قبلی کم تر شده و مرورگر edge اش هم فوق العاده هست وقتی هر چیزی راه حل داره چرا الکی بگیم بده درسته هر ویندوزی یکسری معایب هم داره و مزایای هر سری جدید بیشتر از قبلی هست در ضمن نمیدونم چرا گاهی اوقات تو تایم غیر رایگان سرعت دانلود سرور خارجی ام ۵۰۰ تا میشه و با ریست مودم ۱ مگ میشه در حالی که سرور داخلی ۲۴ ساعته ۱ مگ سرعتشه در صورتی که تو شبانه سرور خارجی سرعت دانلودش همیشه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تا هست

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا در مورد ویندوز ها و سیستم عامل ها در بخش خودش بحث کنید
    مرسی

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا این تعرفه اسیاتک چرا اینجوری شده؟ 128 یا حامی اصلا ماهی 2 گیگ نداره؟؟ من میخوام ارزونترین سرویس تمدیدکنم... کدومش میشه؟256 ماهی 4گیگ ؟ میخوام اسیا عوض کنم با این وضعیت .... تخلیه چقدر طول میکشه؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم و اون اینکه که با وجود داشتن امتیاز کافی در باشگاه مشتریان که ۷۰ تا برای خرید گیگ هدیه کافی هست همچنین گزینه ای در قسمت لیست جوایز ندیدم پشتیبانی هم میگه از سهمیه ماهی یکی ات استفاده کردی میگم نه میگه پس من نمیدونم چکار کنم کاری نمیتونم بکنم شاید بعدا گزینه اش بیاد حالا بنظر شما راه حل چیه؟
    دیگه یک گیگ باشگاه آسیاتک نمیده و باید حتما 210 امتیاز داشته باشید تا 3 گیگ بده در هر 30 روز ....

7. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اقا این تعرفه اسیاتک چرا اینجوری شده؟ 128 یا حامی اصلا ماهی 2 گیگ نداره؟؟ من میخوام ارزونترین سرویس تمدیدکنم... کدومش میشه؟256 ماهی 4گیگ ؟ میخوام اسیا عوض کنم با این وضعیت .... تخلیه چقدر طول میکشه؟
    برای تخلیه طبق قانون باید 72 ساعت خط تخلیه بشه ولی شما روی یک هفته حساب کن ....

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوزتان من دوباره میخوام برگردم اسیاتک ، با اینکه تجربه بدی ازش داشتم ولی خب به نظرم بازم بهتر از این مخابرات دوزاری هست

الان سرویس کیمیا سرعت روزانش چقدر هست 250kb/s ؟؟؟ یا بیشتر ؟؟ سرعت شبانه رایگان چقدره ؟؟

سرویس شهاب سرعت روزانش 1.25Mb/s هست ؟ سرعت شبانش هم این طور که فهمیدم 250kb/s هست درسته ؟

10. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این مقدار ترافیکی که چند شب پیش به خاطر اختلال اکانتینگ کم شده بود بهتون برگشت خورد؟ من از شنبه همش ز میزنم هی میگن فردا چک ..فردا چک کن.. امروزم گفتم 72 ساعت شد بازم برگشت نخورده گفتن فرستادیم واسه پیگیری..

من دوشنبه ظهر درخواست تخلیه از مخابرات دادم و سه سنبه تخلیه شد.. چهارشنبش واسه اسیاتک ثبت نام کردم و 5شنبه ظهر وصل شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
    این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.

- - - Updated - - -

سلام
    چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
    این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •