واسه آپدیت ویندوز باید از خود Services تو ویندوز سرویسشو استوپ و دستی بکنی .
بجای DU هم از BWMeter استفاده کنید هم اندازه میگیره هم فایروال خوب داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واسه آپدیت ویندوز باید از خود Services تو ویندوز سرویسشو استوپ و دستی بکنی .
بجای DU هم از BWMeter استفاده کنید هم اندازه میگیره هم فایروال خوب داره
اصلنم خوب نیس کار کردن باهاش سخته
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دقیقا من هم از زمانی که از توی services آپدیت رو متوقف کردم اصلا از حجم اینترنتم کم نمیکنه ویندوز ۱۰ خیلی عالیه تازه زمان بوتش هم نسبت به ویندوزهای قبلی کم تر شده و مرورگر edge اش هم فوق العاده هست وقتی هر چیزی راه حل داره چرا الکی بگیم بده درسته هر ویندوزی یکسری معایب هم داره و مزایای هر سری جدید بیشتر از قبلی هست در ضمن نمیدونم چرا گاهی اوقات تو تایم غیر رایگان سرعت دانلود سرور خارجی ام ۵۰۰ تا میشه و با ریست مودم ۱ مگ میشه در حالی که سرور داخلی ۲۴ ساعته ۱ مگ سرعتشه در صورتی که تو شبانه سرور خارجی سرعت دانلودش همیشه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تا هست
سلام
دوستان لطفا در مورد ویندوز ها و سیستم عامل ها در بخش خودش بحث کنید
مرسی
اقا این تعرفه اسیاتک چرا اینجوری شده؟ 128 یا حامی اصلا ماهی 2 گیگ نداره؟؟ من میخوام ارزونترین سرویس تمدیدکنم... کدومش میشه؟256 ماهی 4گیگ ؟ میخوام اسیا عوض کنم با این وضعیت .... تخلیه چقدر طول میکشه؟
دیگه یک گیگ باشگاه آسیاتک نمیده و باید حتما 210 امتیاز داشته باشید تا 3 گیگ بده در هر 30 روز ....
برای تخلیه طبق قانون باید 72 ساعت خط تخلیه بشه ولی شما روی یک هفته حساب کن ....
دوزتان من دوباره میخوام برگردم اسیاتک ، با اینکه تجربه بدی ازش داشتم ولی خب به نظرم بازم بهتر از این مخابرات دوزاری هست
الان سرویس کیمیا سرعت روزانش چقدر هست 250kb/s ؟؟؟ یا بیشتر ؟؟ سرعت شبانه رایگان چقدره ؟؟
سرویس شهاب سرعت روزانش 1.25Mb/s هست ؟ سرعت شبانش هم این طور که فهمیدم 250kb/s هست درسته ؟
دوستان این مقدار ترافیکی که چند شب پیش به خاطر اختلال اکانتینگ کم شده بود بهتون برگشت خورد؟ من از شنبه همش ز میزنم هی میگن فردا چک ..فردا چک کن.. امروزم گفتم 72 ساعت شد بازم برگشت نخورده گفتن فرستادیم واسه پیگیری..
من دوشنبه ظهر درخواست تخلیه از مخابرات دادم و سه سنبه تخلیه شد.. چهارشنبش واسه اسیاتک ثبت نام کردم و 5شنبه ظهر وصل شد .
سلام
چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.
- - - Updated - - -
سلام
چطوری توی خارج سرعت اینترنت اینقدر بالاست؟؟؟ یعنی مثلا 40 50 مگابیت هست؟؟؟؟چه تکنولوژی دارن اونا برای اینترنت؟؟؟
این ADSL ها که حداکثر سرعت 24 مگابیت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)