کی گرفتین
اگه امروز گرفتین زمانش از ۲امشب تا ۸فردا صبح هست و توی اون محدوده زمانی میتونید استفاده کنید .
برای شارژ هم طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا از شارژ سیم کارت کم نشه .
کی گرفتین
اگه امروز گرفتین زمانش از ۲امشب تا ۸فردا صبح هست و توی اون محدوده زمانی میتونید استفاده کنید .
برای شارژ هم طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا از شارژ سیم کارت کم نشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند ۷ سرعت بد نیست 3.67 MB تازه راه اندازی کردن اینجا
Last edited by MMDFullHD; 07-09-2016 at 03:44.
از appstore میتونین دانلود کنین؟
دوستان من ساکن سردار جنگل جنوب نزدیک اتوبان همت هستم با وجودی که تو نقشه ایرانسل این منطقه کاملا تحت پوشش ایرانسله اما به هیچ وجه آنتن 4 جی ندارم (نه موبایل و نه مودم e3372) و روی موبایل فقط H و روی مودم 3 جی نشون میده توی سایت speedtest سرعت بین 4 تا 6 مگابیته اما برای باز کردن یک صفحه یک دقیقه طول میکشه
سوالم اینه که با خرید یک آنتن خارجی و اتصال اون به مودم e3372 ممکنه به 4 جی برسم؟
Last edited by ma3743; 07-09-2016 at 12:41.
بله شک نکن 4g می گیره با انتن
احیانا اگر وصل کردید و به فور جی نرسیدید و خواستی مودم رو بفروشی به من یه خبر بده![]()
ممنون از پاسخ شما
چه آنتی بگیرم بهتره؟ - یک مدل هست قیافش به آنتن میخوره ولی 199 هزار تومنه
یه مدل هم هست یه میله فر خورده رفته بالا 35 تومن
آقا بیا یه کاری کنیم شما آنتن بخر بده به من تست کنم اگر جواب داد من پول آنتن رو میدم به شما اگر جواب نداد مودم رو میدم به شما اینطوری تجربه هر دومون میره بالا![]()
اپ استور کلا تحریم هست مشکل داره با هر نتی من الان با صبانت اوایل میتونستم بازی بگیرم الان نمیشه با 4g اومدم speedtest دیشب بگیرم نشد
دایره دانلود میچرخه تو صفحه waiting میزنه اما نصب نمیشه
تنها راهش اینه لنترن رو بگیری با نت بغیر از ایرانسل وصل شی از ایتونز دانلود کنی!
به نظر من هم مطمئن باش میگیری من تو مسعودیه تهران که نزدیکترین منطقه پوشش دار تا اینجا افسریه با ۵کیلومتر فاصله است گرفتم خوبش رو هم داشتم تا حدود ۴۰مگ ولی از وقتی سرعتا رو کم کردن الان حدود۲۰تا دارم
شما از چه مدل آنتنی استفاده کردید دوست عزیز؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)