تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2391 از 4105 اولاول ... 1391189122912341238123872388238923902391239223932394239524012441249128913391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,901 به 23,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم سربازهای ارتشی که توی یگانشون 24 - 24 هستن آیا زمانی که داخل پادگانند به صورت 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت هستن یا اینکه کلا در اختیار پادگان اند؟

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام . اگر سربازی که تو نیروی انتظامی تهران خدمت میکنه . مدارکی دال بر معلولیت پدر و .... داشته باشه و از این مدارک برای معافیت یا انتقالی بخواد استفاده کنه , مدارک رو کجا باید ارائه بده ؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

درود
    همونطور که توی پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم من دهم باید خودمو به یگان جدیدم معرفی کنم ولی حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومده...

توی امریه من هیچ درجه ای مشخص نشده و فقط رسته دارم ، من رسته رو روی یقه دوختم ولی فعلا لباسم درجه و اتیکت یگان خدمتی نداره! حالا روز پذیرش باید با لباس نظامی برم؟؟؟ اینکه لباسم درجه نداره واسه عبور از دژبانی مشکل ساز نمیشه؟؟!

سپاس

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M e H r D a D ";8365233]درود
    همونطور که توی پست [URL="http://forum.p30world.com/showthread.php?t=448520&p=8362416&viewfull=1#post8 362416
    #23876[/URL] گفته بودم من دهم باید خودمو به یگان جدیدم معرفی کنم ولی حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومده...

توی امریه من هیچ درجه ای مشخص نشده و فقط رسته دارم ، من رسته رو روی یقه دوختم ولی فعلا لباسم درجه و اتیکت یگان خدمتی نداره! حالا روز پذیرش باید با لباس نظامی برم؟؟؟ اینکه لباسم درجه نداره واسه عبور از دژبانی مشکل ساز نمیشه؟؟!

سپاس

این که درجه مشخص نشده خیلی عجیبه در هرصورت مشکلی ندارد شما فقط رسته رو بزنید و برید

سلام . اگر سربازی که تو نیروی انتظامی تهران خدمت میکنه . مدارکی دال بر معلولیت پدر و .... داشته باشه و از این مدارک برای معافیت یا انتقالی بخواد استفاده کنه , مدارک رو کجا باید ارائه بده ؟
    شما تشریف ببرید کارگزینی محل خدمتتون اونجا میتونند راهنمایتون کنند

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همگی
    تاریخ اعزام من نوزدهم این ماهه اما متاسفانه دیروز اتفاقی برام افتاد و پام آسیب دیده و از دکتر استعلاجی یک ماهه گرفتم
    میخواستم ببینم که این استعلاجی رو باید چیکار کنم و به کجا تحویل بدم؟ و از اونجایی که بیستم هم ثبت نام دانشگاه شروع میشه آیا برای دانشگاه مشکل ایجاد نمیشه؟
    مثلا نمیان بگن تو غیبت کردی؟
    چی باید بهشون تحویل بدم که قبول کنن غیبت نکردم؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

این که درجه مشخص نشده خیلی عجیبه در هرصورت مشکلی ندارد شما فقط رسته رو بزنید و برید
    ممنون
    تا جایی که من فهمیدم این دوره واسه هیچکس درجه مشخص نکردن (یا هم دوره ای های من که اینطور بودن!) و به ما گفتن اون یگانی که باید برید بسته به نیازش مشخص میکنه درجه شما چی میشه و حتی ممکنه بهتون ستوان سه هم بدن!!! (واسه لیسانس)

8. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون
    تا جایی که من فهمیدم این دوره واسه هیچکس درجه مشخص نکردن (یا هم دوره ای های من که اینطور بودن!) و به ما گفتن اون یگانی که باید برید بسته به نیازش مشخص میکنه درجه شما چی میشه و حتی ممکنه بهتون ستوان سه هم بدن!!! (واسه لیسانس)
    بله جدیدا قانون شده بعد از یک الی دو ماه که رفتی تو یگان برای ادامه خدمت توسط ستاد نیرو درجه ها مشخص میشه سر فرصت شما باید با سردوشی یا همون بربری بری تو یگان برای ادامه خدمت گفتم بدونی بدون سردوشی اصلا جایی نرو چون اموزشی محسوب میشی تو 01 که اینجوریه

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بالاخره برگه سبزم اومد افتادم مرکزآموزشی محمدرسول الله بیرجند (نیروی انتظامی)

کسی اطلاع راجع این پادگان داره و خدمت کرده؟؟؟؟

مرخصیاش چطوره؟؟؟وتلفن کردن ؟؟؟؟ اونجا تلفن عمومی داره کارتی منظورمه؟؟؟؟

کسی اطلاع داره و یا وقبلن خدمت کرده یه خلاصه واسم بگه از اونجا

راستی من قبل رفتن موهامو با نمره 4 نوشته تو برگه بزنید بعد تو پادگان که موها رشت میکنه

خودشون میزنن یا مرخصی اومدی دوباره خودت میزنی؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

من برا امریه 2 جا درخواست دادم و تمام مدارکی که خواستن رو بهشون دادم(اداره کار و دومی هم پذیرش سپاه).حالا یه سوال دارم:

راسته که اگه 2جا به صورت همزمان درخواست بدی و درخواست برسه مرکز برای تایید هر دو درخواست رد میشه؟؟!

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بالاخره برگه سبزم اومد افتادم مرکزآموزشی محمدرسول الله بیرجند (نیروی انتظامی)

کسی اطلاع راجع این پادگان داره و خدمت کرده؟؟؟؟

مرخصیاش چطوره؟؟؟وتلفن کردن ؟؟؟؟ اونجا تلفن عمومی داره کارتی منظورمه؟؟؟؟

کسی اطلاع داره و یا وقبلن خدمت کرده یه خلاصه واسم بگه از اونجا

راستی من قبل رفتن موهامو با نمره 4 نوشته تو برگه بزنید بعد تو پادگان که موها رشت میکنه

خودشون میزنن یا مرخصی اومدی دوباره خودت میزنی؟؟؟؟؟؟
    برادر من اموزشی اونجا بود . تو یه انجمن دیگه توضیحاتی داده بود که عینا اینجا برات کپی میکنم :
    پیشنهادات :
    هیچ مسئولیتی قبول نکن
    اگه لیسانسی گروهان جهاد نرو ( سروان یعقوبی ) - وقتی تو محوطه گردان به خط کردن جداتون میکنن / برو سمت گروهانی که پله هاش کوتاه تره
    کرم ضد افتاب اعلا ببر لازمت میشه
    از کلمات شرمنده حواسم نبود / ببخشید/ بیشتر استفاده کن . ملت اعصاب درس حسابی ندارن.
    با ارشد ها و به خصوص دفتردار رابطه دوستی بر قرار کن .
    با کسایی که میخوایین تخت هاتون کنار هم باشه حرکت کنین و هنگام ثبت نام پشت سر هم باشین - هم تختی خوب خیلی تو روحیه تاثیر میزاره
    وسیله اضافی با خودت نبر / همه چیز میدن / خوراکی هم تو بوفه هست

13. این کاربر از usiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •