سلام
میخواستم بدونم سربازهای ارتشی که توی یگانشون 24 - 24 هستن آیا زمانی که داخل پادگانند به صورت 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت هستن یا اینکه کلا در اختیار پادگان اند؟
سلام
میخواستم بدونم سربازهای ارتشی که توی یگانشون 24 - 24 هستن آیا زمانی که داخل پادگانند به صورت 2 ساعت پست 4 ساعت استراحت هستن یا اینکه کلا در اختیار پادگان اند؟
سلام . اگر سربازی که تو نیروی انتظامی تهران خدمت میکنه . مدارکی دال بر معلولیت پدر و .... داشته باشه و از این مدارک برای معافیت یا انتقالی بخواد استفاده کنه , مدارک رو کجا باید ارائه بده ؟
درود
همونطور که توی پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم من دهم باید خودمو به یگان جدیدم معرفی کنم ولی حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومده...
توی امریه من هیچ درجه ای مشخص نشده و فقط رسته دارم ، من رسته رو روی یقه دوختم ولی فعلا لباسم درجه و اتیکت یگان خدمتی نداره! حالا روز پذیرش باید با لباس نظامی برم؟؟؟ اینکه لباسم درجه نداره واسه عبور از دژبانی مشکل ساز نمیشه؟؟!
سپاس
نوشته شده توسط M e H r D a D ";8365233]درود
همونطور که توی پست [URL="http://forum.p30world.com/showthread.php?t=448520&p=8362416&viewfull=1#post8 362416
این که درجه مشخص نشده خیلی عجیبهدر هرصورت مشکلی ندارد شما فقط رسته رو بزنید و برید
شما تشریف ببرید کارگزینی محل خدمتتون اونجا میتونند راهنمایتون کنندسلام . اگر سربازی که تو نیروی انتظامی تهران خدمت میکنه . مدارکی دال بر معلولیت پدر و .... داشته باشه و از این مدارک برای معافیت یا انتقالی بخواد استفاده کنه , مدارک رو کجا باید ارائه بده ؟
سلام به همگی
تاریخ اعزام من نوزدهم این ماهه اما متاسفانه دیروز اتفاقی برام افتاد و پام آسیب دیده و از دکتر استعلاجی یک ماهه گرفتم
میخواستم ببینم که این استعلاجی رو باید چیکار کنم و به کجا تحویل بدم؟ و از اونجایی که بیستم هم ثبت نام دانشگاه شروع میشه آیا برای دانشگاه مشکل ایجاد نمیشه؟
مثلا نمیان بگن تو غیبت کردی؟
چی باید بهشون تحویل بدم که قبول کنن غیبت نکردم؟
ممنون
تا جایی که من فهمیدم این دوره واسه هیچکس درجه مشخص نکردن (یا هم دوره ای های من که اینطور بودن!) و به ما گفتن اون یگانی که باید برید بسته به نیازش مشخص میکنه درجه شما چی میشه و حتی ممکنه بهتون ستوان سه هم بدن!!! (واسه لیسانس)
بله جدیدا قانون شده بعد از یک الی دو ماه که رفتی تو یگان برای ادامه خدمت توسط ستاد نیرو درجه ها مشخص میشه سر فرصت شما باید با سردوشی یا همون بربری بری تو یگان برای ادامه خدمت گفتم بدونی بدون سردوشی اصلا جایی نرو چون اموزشی محسوب میشی تو 01 که اینجوریه
بالاخره برگه سبزم اومد افتادم مرکزآموزشی محمدرسول الله بیرجند (نیروی انتظامی)
کسی اطلاع راجع این پادگان داره و خدمت کرده؟؟؟؟
مرخصیاش چطوره؟؟؟وتلفن کردن ؟؟؟؟ اونجا تلفن عمومی داره کارتی منظورمه؟؟؟؟
کسی اطلاع داره و یا وقبلن خدمت کرده یه خلاصه واسم بگه از اونجا
راستی من قبل رفتن موهامو با نمره 4 نوشته تو برگه بزنید بعد تو پادگان که موها رشت میکنه
خودشون میزنن یا مرخصی اومدی دوباره خودت میزنی؟؟؟؟؟؟![]()
من برا امریه 2 جا درخواست دادم و تمام مدارکی که خواستن رو بهشون دادم(اداره کار و دومی هم پذیرش سپاه).حالا یه سوال دارم:
راسته که اگه 2جا به صورت همزمان درخواست بدی و درخواست برسه مرکز برای تایید هر دو درخواست رد میشه؟؟!
برادر من اموزشی اونجا بود . تو یه انجمن دیگه توضیحاتی داده بود که عینا اینجا برات کپی میکنم :
پیشنهادات :
هیچ مسئولیتی قبول نکن
اگه لیسانسی گروهان جهاد نرو ( سروان یعقوبی ) - وقتی تو محوطه گردان به خط کردن جداتون میکنن / برو سمت گروهانی که پله هاش کوتاه تره
کرم ضد افتاب اعلا ببر لازمت میشه
از کلمات شرمنده حواسم نبود / ببخشید/ بیشتر استفاده کن . ملت اعصاب درس حسابی ندارن.
با ارشد ها و به خصوص دفتردار رابطه دوستی بر قرار کن .
با کسایی که میخوایین تخت هاتون کنار هم باشه حرکت کنین و هنگام ثبت نام پشت سر هم باشین - هم تختی خوب خیلی تو روحیه تاثیر میزاره
وسیله اضافی با خودت نبر / همه چیز میدن / خوراکی هم تو بوفه هست
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)