ایوالا داداش ولی چرا 9 مگ شده 7.75 مگابیت؟
ایوالا داداش ولی چرا 9 مگ شده 7.75 مگابیت؟
خب فکر کنم این عادیه همیشه یه چیری کمتر از سرعت خط هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by احمد1379; 26-07-2013 at 09:53.
سلام
دوست عزيزم شما كدوم شهر هستيد ؟
و اينكه چه زماني سرويستون رو گرفتيد و آيا از همون روز اول روي 9 مگابايت بود ؟
ممنون
"باقی مانده ترافیک و روز سرویس شما تا آخرین خاموش و روشن شدن مودم، محاسبه شده است"
یکی توضیح بده این جمله یعنی چی؟
دوستان شما به مشکلی بر نمیخورید ؟ ؟
چه قدر تعرف هاش محدوده !!
1-2 مگ که نگو 3 گیگ + .75 گیگ !! ادم این رو چی کارش کنه ؟!
سرعتاش توی شب چه طوره ؟ من شیرازم.. حالا که سرعتا تو روز زیاد بستن تو شبم زیاده یا میشه واقعی ؟
بابا ملت انقدر هم ماه رمضان نمیرن اینترنت .
میدونی مشکل اصلی چیه ؟! پارس انلاین.
ببین الان خودشون سرعت رو محدود کردن . و پشت ماه رمضان قایم شدن و به بهانه ماه رمضان سرعت دانلود رو کم کردن .
برای اینکه ثابت بشه : اگه همه ADSL دار ها توی یک منطقه در حال استفاده از اینترنت باشند سرعت با نوسان زیادی مواجه میشه . یک دفعه بالا میاد و یکدفعه پایین و ...
ولی برای اینکه ثابت بشه پارس انلاین سرعت رو محدود کرده میتونید یک فایل رو دانلود کنین میبینین که سرعتتون زیاد نوسان نداره و ثابت هست پس معلومه یک محدودیتی اعمال شده توسط خود ISP .... این از اثبات
حال من که 512 محدود دارم خداشاهده سرعت دانلودم 38 تا 48 کیلوبایت هست .... پولی که دادم حرامشون باشه .....![]()
یکی برای من هم توضیح بده ....یعنی حتی اگه به اینترنت متصل نباشیم و فقط مودم روشن باشه حجم ازمون کم میشه ! اگه اینجوری که![]()
ماه رمضون حال میده اما سرعت واقعا پاینه !من قبلا شبی 4 ، 5 تا فیلم دانلود می کردنم حالا یکی رو با زور ماه رمضون ادم می خواد همش فیلم ببینه دیگه مگه نه؟
![]()
سرعت افتضاحه لعنت به این پارس افلاین .................................
میخوام لغو کنم قرار دادمو
شرکت جایگزین چی خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)