برو بچ تا میتونید زنگ بزنید من 5-6 بار زنگ زدم اگه قرار باشه 16 بمونه میریم از مخابرات میگیریم دیگه نامحدود با دانلود 16 میده 10 تومن ماهی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برو بچ تا میتونید زنگ بزنید من 5-6 بار زنگ زدم اگه قرار باشه 16 بمونه میریم از مخابرات میگیریم دیگه نامحدود با دانلود 16 میده 10 تومن ماهی
سلام خدمت دوستان وقتی در صفحه تنظیماته مودم میرم دان استریم رو 608 نشون میده ولی در هنگاه دانلود از 30 بالا تر نمیره
البته امروز اینطوری شده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفلا راهنمایی بفرمائید
پس به همین خاطر هست که دانلود ما 2مگ ها چند شبه خوب شده.
چی بگم والله!
چطوري 2 مگ گرفتي به من ميگن خطط جواب نميده اين يعني چيي؟ ميشه درستش كرد؟
فرق eco512 با eco 128 و eco256 فقط تو سرعت آپلود هست eco512 سرعت آپلودش 256 هست اون دوتا 128![]()
يكي كمك كنههه لطفا
راستش نمیدونم روی چه حسابی این حرفو میزنن که خط شما کشش نداره و...!
که بنظرم مزخرف میگن. شما بگو اشکال نداره من 1ماه آزمایشی میگیرم.
(دوست منم همین مورد واسش پیش اومد بعد معلوم شد ظرفیتشون تو اون مرکز واسه 2مگ پر بوده(پارتی بازی نیاز میباشد!) و خلاصه داشتن میپیچوندن.
حالا باز هم دوستان راهنمایی کنن
من امروز تماس گرفتم با بخش فروش 23099 بعد از چند بار پاسکاری بلاخره یه بنده خدائی اینجور توضیح داد که به علت بالا رفتن یوزر در برخی مراکز مخابراتی و بروز برخی مشکلات و قطعی شبکه شاتل تصمیم گرفته سرعت رو به حد استاندارد برگردونه البته تو برخی از مراکز مخابراتی گفت که بعد از افزایش پهنای باند سرعت رو دویاره به حالت اول بر می گردونند
به نظرم همه باید تماس بگیرند و اعتراض کنند به من گفت که الان سرعت شما طبق قرارداده و من هم گفتم اگر قرار باشه طبق قرارداد سرعتم پائین بمونه دیگه دلیلی برای گرفتن اشتراک از شاتل نبود و بعد از پایان قرارداد از مخابرات اشتراک می گیرم که هم ارزونتره و هم نامحدود
چرانشه امکانش هست از نظر فنی بعضی جاها امکانات از مرکز مخابرات یا در امکانات مسیر انتقال کیفیت خوبی ندارند یا جتی پست تلفن که خط تلفون بهش وصله یا حتی کیفیت سیمها و نویزهای بیش از حد امکان
ارائه سرعت بالا را نمیدن .
البته بهشون بگید یه تست بکنند
دوستان مشکل دیتا ندادن از سیستم بنده بود !
شاتل کیفیتش هنوز مثه قدیم خوبه![]()
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)