تست سرعت اهواز کیانپارس
مودم dlink 4g 932
Sent from my iPhone using Tapatalk
تست سرعت اهواز کیانپارس
مودم dlink 4g 932
کاهش سرعت ایرانسل منطقه به منطقه حتی کوچه به کوچه فرق میکنه. بیشترین عاملش هم افزایش کاربر توی منطقه مورد نظر و دکل مربوطه است.
باز ایرانسل بهتره
تست همراه اول که واقعا خنده داره با ۴جی دانلود در حد ۱۰ کیلوبیت
سلام من اینترنت ساعتی گرفتم نامحدود یک ساعته (2 تا 8 شب) سی مگابایت دانلود کردم نامرد شارژ کلی سیم کارت تموم شد ولی اون بسته هنوز 100% ه
چطوریاس این؟
طی یه روز که 500 نفر نمیریزن منطقه از 4g استفاده کنن ! طبق این منطق منی که سرعتم تا 4 مگابایت راحت میرسید و الان 4g زیر 100 کیلوبایت هست ، یعنی کل منطقه دانلوداشون تو این یه سال مونده و همه هم از یه زمان مشخص استارتش رو زدن
از دکل هم احتمالا نیست به دلیل این که انتن فول فوله و همین طور 2 پست بالای پست شما یه نگاه به تست بندازید متوجه میشید گندیه که خود ایرانسل زده
در هر صورت ، باید سریع تر حل شه ...
دوستان دقیقا امروز محله مارو هر 3 تا bts هارو اومدن کندن عوض کردن انتن ها یخورده بزرگ تر شده
بعد اندازه 1.3 همون انتن هم اومدن انتن چسبوندن بقلش
موقع نصب جلو در حیاط بودن پرسیدم گفتن برای 4جی هست TD و FFD راه انداختن
الان مودم میره رو باند 7 قبلنا بالا پشتبوم بود رو باند 3 بود الان جلو پنجره هست انتن فوله
اینم مشخصاته
دوستان کدوم باند سرعتش بیشتره ؟ من ایفون 6اس دارم ال تی ای تو خونه یدونه دایره تو پر انتن داره بعد مودم یا گوشی چطوری از 4g پلاس پشتیبانی میکنه؟
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش برای چی پاینه ؟؟ بخاطر تازه راه اندازی شدنش نیست؟![]()
با اپلیکیشن آپ هم میشه
شبانه ساعتی رو نداره ، باقی پکیجها هست
Sent from my iPhone 6 Plus
از آقایون اهوازی کسی هست که یکی از این آنتها احتیاج داشته باشه. قیمتش مناسبه. فقط باید یه کار کوچیک تو اداره پست اهواز انجام بده.سوکت crc9 یا ts-5 هست. توضیحات بیشتر در پخ
از آقایون اهوازی کسی هست که یکی از این آنتها احتیاج داشته باشه. قیمتش مناسبه. فقط باید یه کار کوچیک تو اداره پست اهواز انجام بده.سوکت crc9 یا ts-5 هست. توضیحات بیشتر در پخ
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)