زحمت کشیدی مرسی![]()
![]()
![]()
ای ول خانواده ایرانسلی![]()
زحمت کشیدی مرسی![]()
![]()
![]()
ای ول خانواده ایرانسلی![]()
خب لابد هنوز راه نیوفتاده دیگه.
صبر داشته باشید![]()
ممنون از راهنماییتونخیلی سازنده بود
![]()
به نظر من یهویی بره تو کار HSDPA و همه رو خلاص کنه !!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سرعت ها رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!
دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.
احترام خودتو نگه دار عزيز.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادتون باشه من با هركس مثل خودش باهاش صحبت ميكنم.پس كسي دلخور نشه.
سلام بچه ها
1- اینجا جای دعوا نیست!! جناب Dr.Afzali مشکلات شخصیتون را با کاربران بهتره که از طریق پیام خصوصی مطرح بشه!!!
2- راستی بچه ها دیروز بازی پرسپولیس را دیدین؟؟ همون اوایل بازی به صورت زیر نویس اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
تحسینت میکنم که میخوایی از این تکنولوژی استفاده کنی , ولی استفاده از اون برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ و اتصال به کامپیوتر برای استفاده بیسیم و کلاس گذاشتن نیست
من خودم دارم از این سرویس استفاده میکنم برای مقاصد زیر ...
1- کنترل کردن پست های الکترونیکی
2- دانلود نرم افزار برای گوشی
3- سرچ کردن مقالات متنی برای مواقع ضروری
4- تست کردن راست و دروغ رفقا وقتی یه سایتی بهم آدرس میدهند
5- و یه عالمه کاربرد ارزون قیمت دیگه
توی تمام حسابهات یک نکته رو فراموش کردی که علیرضا توضیح داد
منظور ما استفاده در موبایله نه خط دایل آپ
یه نکته دیگه هم هست این نوع دیتا باعث اشغالی خط تلفن میشه , پس برای هر دقیقه اتصال هزینه مکالمه هم حساب میشه , مگر اینکه مخابرات معرفت خرج کنه و یه سرویس دیگه راه اندازی کرده باشه
عزیز دل برادر اگه من بخوام اسم خودم رو عوض کنم , هیچکی دیگه من رو نمیشناسه , قبول دارم اسم تابلویی دارم دیگه نه به این تابلویی که تو گفتی
ارتفاع سکتورهای ایرانسل رو قبلا 192.8 گفته بودم که حالا اصلاحش میکنم 198.6 سانتیمتر
در ضمن مخابرات هم برای راه اندازی سیستم GPRS داره از این نوع سکتور ها استفاده میکنه
البته خیلی کم و به ندرت ولی میتونه فریب بده
در حال حاضر دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند که نیاز به تغییر جهت , بازبینی , یا اصلاح مسیر داره
یه وقتهایی این قضیه بین سایتهای معمولیه که اصلا کسی خبردار نمیشه
یه وقتهای دیگه ممکنه سایتهای هسته و اصلی رو قطع کنند برای اینه که قضیه سریع توی چشم میاد
یه دلیل دیگه هم میتونه باشه اینه که ممکنه برق یکی از سایتهای اصلی به هر دلیلی قطع بشه , باطریهای هر سایت فقط 2 تا 3 ساعت برق دارند حالا اگه قطع برق طولانی بشه دیگه معلومه
--------------
قربون اون عکس آواتارت بشم اسم من رو درست بنویس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)