نه فقط گاهي اين اتفاق ميوفته.اين عكسي كه گذاشتم ميبيني سبز شده؟يكي ديگه بود قرمز شد.بعضي وقت ها هم 3 تا عكس رو ميكس ميكنه!!!!!!!!!
نه فقط گاهي اين اتفاق ميوفته.اين عكسي كه گذاشتم ميبيني سبز شده؟يكي ديگه بود قرمز شد.بعضي وقت ها هم 3 تا عكس رو ميكس ميكنه!!!!!!!!!
بچه ها اگر دعوام نميكنيد يه مشكل ديگه با كا800 بگم.
من يه زنگ گذاشتم واسه اس ام اس كه خيلي كوتاهه.همون تق تق تق ياهو مسنجر.واسه همين وقتي اس ام اس مياد به جاي اينكه 3 بار پشت سر هم ويبره بزنه فقط يك بار ويبره ميزنه.يعني به اندازه طول خود زنگ.ولي وقتي از زنگ هاي اس ام اس خود گوشي استفاده ميكنم درست ميشه.
چند سؤال در رابطه با اين گوشي داشتم :
1.حافظه داخليش چنده ؟
2.مموري ميکرو ميخوره ؟
3.مموري فابريکش چنده ؟
اگه مشکلي و نقصي هم گوشي داره لطفاً بگيد
تعارف نكن بگو باباي گوشيو دراوردي
نرم افزاري روش ريختي اينطوري شده يا يكدفعه همينطوري؟![]()
1- 70 مگ
2- نه M2 کوچیک ((Micro SD نه Micro Stick))
3- یزد 28 تومن ((ا گیگ)) تهران تا 22 اما تا 19 هم میشه پیدا کرد
4- منکه هنوز چیزی ندیدم اما دوستانی که بیشتر با گوشی کار کردن کمکت می کنن
Last edited by hossein-p30-f; 02-12-2007 at 12:21.
مطمئني 70 دوست عزيز من الان براي خودمو دارم ميبينم 72 خالي
زیمکا منم خیلی اس ام اس میفرستم. دوره گذشته(86/7/1 تا 86/9/1) 2015 تا اس ام اس فرستادم. اذیتم نمیکنه چطور تو اینقد ناراحتت میکنه. مگه انگشتای دستت زیادی درشته؟در اینکه کا800 بهترینه شکی نیست ولی من فقط به خاطر اینکه زیادی اس ام اس میدم خیلی اذیت میشم با این گوشی.وگرنه عمرنات سدیم من کا800 خودم رو رد نمیکنم
اون کهسه تا عکسو میکنه تو هم گذاشتیش روی پانوراما. اونم که سبز شده یا قرمز میشه برو تو قسمت افکت ببین دستکاریش نکردی.نه فقط گاهي اين اتفاق ميوفته.اين عكسي كه گذاشتم ميبيني سبز شده؟يكي ديگه بود قرمز شد.بعضي وقت ها هم 3 تا عكس رو ميكس ميكنه!!!!!!!!!
داداش این یه چیز طبیعیه. گوشی که هوش مصنوعی نداره که با ریتم هر آهنگ برات ویبره کنه. فقط آهنگای خود گوشیرو کارخونه براش با ریتم آهنگ ویبره مربوط به همونو گذاشته. اینایی که گفتی مشکل نیستن!!!!!!!!!!!من يه زنگ گذاشتم واسه اس ام اس كه خيلي كوتاهه.همون تق تق تق ياهو مسنجر.واسه همين وقتي اس ام اس مياد به جاي اينكه 3 بار پشت سر هم ويبره بزنه فقط يك بار ويبره ميزنه.يعني به اندازه طول خود زنگ.ولي وقتي از زنگ هاي اس ام اس خود گوشي استفاده ميكنم درست ميشه.
بستگی داره که فریمورت چی باشه. ماله من 65 مگ خالی دارهمطمئني 70 دوست عزيز من الان براي خودمو دارم ميبينم 72 خالي
بستگی داره که فریمورت چی باشه. ماله من 65 مگ خالی داره
راستی من تا حالا گوشیم رو خالی نکرده بودم فقط چند جا نوشته بود 70 الان که خالی کردم 73 مگ خالی داشتم![]()
Last edited by hossein-p30-f; 02-12-2007 at 12:37.
مموری یک گیگ توی قم 20 هزار تومان هستش. ولی توی رنج 19-22 میشه یک گیگش رو پیدا کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)