تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 376 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک چند تا پیشنهاد شخصی هم من به شما می دم که شاید بتونید ازش استفاده کنید.
    اگر بخش هایی از فایل های تورنت های خصوصی را دارین برین تنظیمات و بخش زمان بندی و تو انجا زمان بندی رو فعال کنید و با تنظیم ساعات و زمان کاری کنین که تو ساعاتی که می خواین دانلود نکنین تنظیم کنین اپلود کنه.
    یک نگاه هم به بخش تنظیمات سرعت ارسال تو نرم افزار بندازید ببینید محدودیت ارسال چه قدره....یک توصیه شخصی می کنم با سایت های تست سرعت میانگین اپلودتون رو بدست بیارین و تو نرم افزار یکی دو واحد کمتر از محدوده بزارین تا بازدهی بیشتر باشه( تو اینترنت من وقتی نامحدود می زارم ارسالش خوب نیست ولی وقتی اینجوری تنظیم می کنم همیشه حداکثر ارسال می کنه.)
    این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه

تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)
    ویندوز 7 مگه نسخه بی مشکل ازش امده ؟
    تو نرم افزار تورنتت مشکل پورت میده؟
    ممنون

نمی دونم مشکل از چیه هر کاری کردم سرعت آپلود زیاد نشد!!

دوستانی که در IPT عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

Bonus Points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

البته آپلود چند روزیه نمی دونم به چه علتی خیلی کم شده منم فعلا نمی تونم از این تورنت استفاده کنم!!

تو قوانینش نوشته :

How bonus points are given per torrent:

0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hours
    1-10KB/s = 1 bonus point/hour
    11-25KB/s = 2 bonus points/hour
    26-90KB/s = 3 bonus points/hour
    100KB+/s = 5 Bonus points/hour

Once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep Seeding! + Enjoy Being with us!

To get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

ولی من زیاد زبانم خوب نیست نمی دونم چی نوشته

با تشکر از راهنمایی هایی که می کنید
    Last edited by bahar_kgh; 05-04-2009 at 22:05.

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون

دوستانی که در IPT عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

Bonus Points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

البته آپلود چند روزیه نمی دونم به چه علتی خیلی کم شده منم فعلا نمی تونم از این تورنت استفاده کنم!!

تو قوانینش نوشته :

How bonus points are given per torrent:

0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hours
    1-10KB/s = 1 bonus point/hour
    11-25KB/s = 2 bonus points/hour
    26-90KB/s = 3 bonus points/hour
    100KB+/s = 5 Bonus points/hour

Once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep Seeding! + Enjoy Being with us!

To get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

فکر کنم میگه مثلا اگه با سرعت 0KB/s حدود 5-6 ساعت سید کنی 1 bonus point میده, اگه با سرعتی بین 1-10KB/s سید کنی, هر ساعت یک پوینت و...
    نمیدونستم IPT این سیستمو داره, خب کارت راحتتر شد. مثال:
    فرض کن 100 تا تورنت از IPT دانلود کنی و هیچ کدوم هم لیچر نداشته باشه, با توجه به قانون هر 6 ساعت سید کنی 100 پوینت می گیری و اگه یه روز کامل یعنی 24 ساعت سید کنی میشه جمعا 400 پوینت در روز و با trade پوینت هات تقریبا هر سه روز 10 گیگ آپلود میگیری. تورنتها رو بر اساس size مرتب کن و همه تورنتهای با سایز کوچیک رو دانلود کن. اکثر ترکرها یه عالمه تورنت با سایز kb و mb دارن که راحت میتونی دانلود کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام.من تازه با تورنت آشنا شدم و یه سوال دارم و اینکه:
    آیا وقتی از طریق تورنت در حال دانلود هستیم و نیز هم زمان آپلود داریم .میزان این آپلود که از سیستم ما انجام میشه از ترافیک ماهیانه کم میشه؟
    مثلا من الان ترافیک 20 گیگ دارم.آیا غیر از دانلود های خودم آپلودهای اجباری من که بخاطر دانلود دیگران هست هم از ترافیکم کم میشه؟
    اگه این طور باشه یکی از معایب تورنت اینه که واسه اونایی که محدودیت دانلود و آپلود دارن خوب نیست.آیا میشه کاری کرد که وقتی در حال دانلود هستیم دیگران نتونن از ما دانلود کنن؟

داره خودمونی میشه محمد92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

از چه برنامه ای استفاده می کنی؟ من از BitTorrent استفاده می کنم تو اون می تونی اپلودت رو محدود کنی

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

یه سوالی یه چند روزی هست که برام پیش اومده وقتی از این tl دانلود می کنم مثل اینکه به ip گیر میده مشکل از چیه ؟
    مال من از صبانت هست و شبا هر یه ساعت خودش قطع و وصل میشه چطوری مشکل رو حل کنم ؟.
    یعنی دانلود نمی کنه.یا اگه هم می کنه خیلی خیلی کم.
    Last edited by arash66_2m; 06-04-2009 at 07:51.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

آیا وقتی از طریق تورنت در حال دانلود هستیم و نیز هم زمان آپلود داریم .میزان این آپلود که از سیستم ما انجام میشه از ترافیک ماهیانه کم میشه؟
    مثلا من الان ترافیک 20 گیگ دارم.آیا غیر از دانلود های خودم آپلودهای اجباری من که بخاطر دانلود دیگران هست هم از ترافیکم کم میشه؟
    اگه این طور باشه یکی از معایب تورنت اینه که واسه اونایی که محدودیت دانلود و آپلود دارن خوب نیست.آیا میشه کاری کرد که وقتی در حال دانلود هستیم دیگران نتونن از ما دانلود کنن؟
    سلام.
    بله همین طوره.
    برای اونایی که محدودیت ترافیکی دارن آپلود براشون همون دانلود حساب میشه و از محدودیت کم میشه.
    اگه از سایت های عمومی استفاده می کنید می تونید با راست کلیک کردن روی فایل پهنای باند آپلود رو کاهش بدین.

7. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه
    من وقتی دارم دان میکنم سرعت آپلودم بسیار کمه.
    وقتی دارم سید میکنم سرعت آپلودم حداکثر هست.

حالا یه سوال:
    وقتی دارم دان میکنم dht فعال باشه.
    وقتی دارم فقط سید میکنم dht غیرفعال.

آیا این کار درسته؟ چون موقع دان به dht نیاز دارم. درسته؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)
    ویندوز 7 مگه نسخه بی مشکل ازش امده ؟
    تو نرم افزار تورنتت مشکل پورت میده؟

سلام

ولی برای من با فوروارد کردن پورت درست کار می کرد(محدود کرده بودند ولی با پورت فوروارد کردن درست شده بود)

بعد از عید اینجوری شد

win 7 هم مشکلی نداشت من پورت رو دستی توی مودم فوروارد کردم این ایرادی رو که می گید نگرفت

برای من build 7000 زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی سرچ میکنیم کلی گزینه میاد واسه دانلود (فیلمو میگم) حالا سوال من اینه که کدومشون بهترین کیفیت رو دارن؟!!!
    کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! xvid, axxo, dvdscr, dvdrip
    یه سوال دیگه هم داشتم، من از برنامه utorrent استفاده میکنم بهترین تنظیماتش چیه که با سرعت تمام بتونه دانلود کنه؟
    و اینکه اون علامت سبز رنگ پایین صفحه واسه من نمیاد خیلی وقتا، چیکار باید بکنم؟!!!
    Last edited by darkangel85; 06-04-2009 at 18:01.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون

دوستانی که در ipt عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:

bonus points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم

تو قوانینش نوشته :

how bonus points are given per torrent:

0kb/s = 1 bonus point every 5-6 hours
    1-10kb/s = 1 bonus point/hour
    11-25kb/s = 2 bonus points/hour
    26-90kb/s = 3 bonus points/hour
    100kb+/s = 5 bonus points/hour

once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep seeding! + enjoy being with us!

to get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.

فکر کنم میگه مثلا اگه با سرعت 0kb/s حدود 5-6 ساعت سید کنی 1 bonus point میده, اگه با سرعتی بین 1-10kb/s سید کنی, هر ساعت یک پوینت و...
    نمیدونستم ipt این سیستمو داره, خب کارت راحتتر شد. مثال:
    فرض کن 100 تا تورنت از ipt دانلود کنی و هیچ کدوم هم لیچر نداشته باشه, با توجه به قانون هر 6 ساعت سید کنی 100 پوینت می گیری و اگه یه روز کامل یعنی 24 ساعت سید کنی میشه جمعا 400 پوینت در روز و با trade پوینت هات تقریبا هر سه روز 10 گیگ آپلود میگیری. تورنتها رو بر اساس size مرتب کن و همه تورنتهای با سایز کوچیک رو دانلود کن. اکثر ترکرها یه عالمه تورنت با سایز kb و mb دارن که راحت میتونی دانلود کنی.

یه سوالی یه چند روزی هست که برام پیش اومده وقتی از این tl دانلود می کنم مثل اینکه به ip گیر میده مشکل از چیه ؟
    مال من از صبانت هست و شبا هر یه ساعت خودش قطع و وصل میشه چطوری مشکل رو حل کنم ؟.
    یعنی دانلود نمی کنه.یا اگه هم می کنه خیلی خیلی کم.
    راه پیشنهادی من تو مرورگر وقتی وارد اکانت می شی بزن برای همیشه ببین نتیجه ای میده؟
    بعد پیشنهاد بعدیم اینه که اگر کار نکرد یک روشی پیدا کن که هر 1 ساعت مرورگر باز شه برو به سایت ترکر خصوصی شاید اینجوری مسکلت حل بشه.

اگر محدود کنی تو اولویت دریافت می ری پایینتر و تو ترکر هم اگر بلوک نشی لیست ای پی هایی که استفاده کردی از درجه اولویت سرعت دریافت پایینتری برخوردار میشن و بعدا بیشتر به مشکل بر می خوری
    بهتره اگر ساعت مجانی تو سرویس حجمی داره از ان زمان ها استفاده کنی .
    تورنت اگر کاربر ها به هم ارسال زیاد نکنن دیگر معنی ندارد
    من وقتی دارم دان میکنم سرعت آپلودم بسیار کمه.
    وقتی دارم سید میکنم سرعت آپلودم حداکثر هست.

حالا یه سوال:
    وقتی دارم دان میکنم dht فعال باشه.
    وقتی دارم فقط سید میکنم dht غیرفعال.

آیا این کار درسته؟ چون موقع دان به dht نیاز دارم. درسته؟
    کار بدی نیست چون اینجوری شاید بتونی نسبت ارسال دریافت رو بیشتر کنی ( گرچه نمی دونم ممکنه باعث دردسر میشه یا نه چون تست نکردم )البته این روش یک نقطه ضعف داره ....ممکنه وقتی دانلود می کنی یک وقت از طریق ترکر دانلود هات ثبت شه ولی اپلود هات ثبت نشه و یا بلعکس که اینجوری یک ضد حال اساسی احتمال داره بخوری.
    من همیشه وقتی ترکر ها کار می کنن اینو غیر فعال می کنم تا بازدهی ام بهتر باشه .چون وقتی غیر فعالش کردم بیشتر ضد حال زده بهم.

سلام

ولی برای من با فوروارد کردن پورت درست کار می کرد(محدود کرده بودند ولی با پورت فوروارد کردن درست شده بود)

بعد از عید اینجوری شد

win 7 هم مشکلی نداشت من پورت رو دستی توی مودم فوروارد کردم این ایرادی رو که می گید نگرفت

برای من build 7000 زده
    خوب تو نرم افزار پورت سبز شده؟(راستی من شنیدم از ویستا به بعد ترافیک ارسال هم مانیتور میشه ممکنه ان دردسر ایجاد کرده باشه)
    راستش منم که خودت می دونی داتکی هستم محدودیت روز که همیشه بوده شبها ولی درست میشه و من از 80 90 درصد سرعت دریافتم استفاده می کنم.احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه

وقتی سرچ میکنیم کلی گزینه میاد واسه دانلود (فیلمو میگم) حالا سوال من اینه که کدومشون بهترین کیفیت رو دارن؟!!!
    کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! Xvid, axxo, dvdscr, dvdrip
    یه سوال دیگه هم داشتم، من از برنامه utorrent استفاده میکنم بهترین تنظیماتش چیه که با سرعت تمام بتونه دانلود کنه؟
    و اینکه اون علامت سبز رنگ پایین صفحه واسه من نمیاد خیلی وقتا، چیکار باید بکنم؟!!!
    تو یک تاپیک در همین بخش این اصلاحات کیفیت رو توضیح دادن در مورد گروه ها هم تو اینترنت معمولا گروه ها فایل هارو مشترک تو تورنت عرضه می کنن و بسته به تجربه خودتون یا نیازی که دارین می تونین بهترین گروه رو انتخاب کنین.

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •