یک چند تا پیشنهاد شخصی هم من به شما می دم که شاید بتونید ازش استفاده کنید.
اگر بخش هایی از فایل های تورنت های خصوصی را دارین برین تنظیمات و بخش زمان بندی و تو انجا زمان بندی رو فعال کنید و با تنظیم ساعات و زمان کاری کنین که تو ساعاتی که می خواین دانلود نکنین تنظیم کنین اپلود کنه.
یک نگاه هم به بخش تنظیمات سرعت ارسال تو نرم افزار بندازید ببینید محدودیت ارسال چه قدره....یک توصیه شخصی می کنم با سایت های تست سرعت میانگین اپلودتون رو بدست بیارین و تو نرم افزار یکی دو واحد کمتر از محدوده بزارین تا بازدهی بیشتر باشه( تو اینترنت من وقتی نامحدود می زارم ارسالش خوب نیست ولی وقتی اینجوری تنظیم می کنم همیشه حداکثر ارسال می کنه.)
این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه
تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)
ویندوز 7 مگه نسخه بی مشکل ازش امده ؟
تو نرم افزار تورنتت مشکل پورت میده؟
ممنون
نمی دونم مشکل از چیه هر کاری کردم سرعت آپلود زیاد نشد!!
دوستانی که در IPT عضو هستن و کار کردن یه سوال داشتم ازشون:
Bonus Points: 0.1 نمی دونم چرا پویتنم اضافه نمیشه با این که هم دانلود و هم آپلود زیادی داشتم
البته آپلود چند روزیه نمی دونم به چه علتی خیلی کم شده منم فعلا نمی تونم از این تورنت استفاده کنم!!
تو قوانینش نوشته :
How bonus points are given per torrent:
0KB/s = 1 bonus point every 5-6 hours
1-10KB/s = 1 bonus point/hour
11-25KB/s = 2 bonus points/hour
26-90KB/s = 3 bonus points/hour
100KB+/s = 5 Bonus points/hour
Once you accumulate loads of points you can use them on any of the options listed above. You get points even if there are no leechers on the torrent and you can seed as many torrents as you want. Yet another way to help out your ratio! Keep Seeding! + Enjoy Being with us!
To get bonus points you need to have the complete torrent which includes all txt/nfo documents, samples, and subtitles.
ولی من زیاد زبانم خوب نیست نمی دونم چی نوشته.gif)
با تشکر از راهنمایی هایی که می کنید