اشتباه شما از اول این بود توی چیزی که هیچ سر رشته ای ازش نداشتی دخالت کردی.
ما ایرانی جماعت کی میخوایم دست از این توهم همه چیز دانی خودمون برداریم مشخص نیست.
اشتباه شما از اول این بود توی چیزی که هیچ سر رشته ای ازش نداشتی دخالت کردی.
ما ایرانی جماعت کی میخوایم دست از این توهم همه چیز دانی خودمون برداریم مشخص نیست.
[QUOTE=zorro0641;9093620]ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینهاش کمتره
نیاز به خط تلفن هم نداره و کموبیش قابل حمل هست
در مورد سلب امتیاز هم کلا کلا پروسه عجیبیه
قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد
ولی بعید میدونم این داستان واسه TD هم برقرار باشه
منم فکر میکنم به فیبر نوری خیلی اهمیت میدن تا tdd خصوصا شهرهای کوچیک الان تو وسط زمستون کل شهر رو کندن داخل خیابونها و کوچه ها دارن فیبر نوری میکشن . راستی رو فیبر نوری چه نوع اینترنتی میدن همون vdsl هست یا چیز دیگه ای هست ؟ چه تجهیزاتی برا داخل منزل لازمه ؟
اره همون VDSL هست
پهنای باندش تا جایی که اطلاع دارم در عمل 50 مگابیتی هست (البته تئوریش نزدیک 10 گیگابیت هست!!) و نکته مثبتش اینه که مثل سیم مسی نویز به اون صورت روش تاثیر نداره و فاصله تا مرکز مخابراتی رو سرعت دریافتی دیگه تاثیرگذار نیست
فکر میکنم تنها چیزی که لازم داری یه مودم VDSL هست
البته در حال حاضر اصلا توصیه نمیشه چون از اون طرف قیمت مودمهاش گرون شده و از طرف دیگه شما ISP انتخاب نمیکنی، بلکه این ISP هست که شما را انتخاب میکنه و معمولا هم مخابرات هست
پس دیگه انتظار تنوع قیمت و بسته و جشنواره و طرح و... رو نمیشه داشت
یا حداقل تا چند سال آینده
تازه ممکنه کاربرای زیادی هم به خودش جذب نکنه که باز باعث میشه که خدماتدهی به این سرویس رشد نکنه
Last edited by zorro0641; 04-01-2019 at 00:34.
نه عزیزه من کسی از امواج خوشش نمیاد..من ادمی نیستم که موبایلمو بچسبونم به سرم و بخابم!
الان سایت های خارجی وقتی روتر هایی که شصت تا انتن خارجی رو میبینن اگه دقت کنی اولین کامنت ها برا اینکه طرف خیلی راحت مینوسه عجب چه خوب زودتر سرطان میگیرم و بهترین وسیله سرطان زاس..
مردم علاقه ای ندارن به امواج و هنوزم ندارن و نخواهندم داشت..
مودمم وقتی خوابم خاموش میکنم ..واقعا هم سرعت و کیفیت vdsl و کلا اتصالات سیمی رو به هیچی نمیدم..چون سوای بحث امنیتی هزینه های مرتبط بسیار کمتری داره و متاثر از مسائلی مثل برف و بارون و زلزله و تگرگ و سیل و .. نیست.
اینهمه استفاده از اینترنت خودش یه پا سمه و سرطان چه برسه همین نوع دسترسی به اینترنت! همیشه کشورهای اروپایی شادترین مردم رو دارن فقط و فقط بخاطر اینکه صبح تا شب شبکه های اجتماعی نیستن..البته من نمیگم شما اینو میگی ولی کلا من خودم شدیدا مخالف هر گونه امواجم..الان هم همون روتری که مثال زدم در واقع بیست تا انتن خیلی ضعیفه نه قوی ولی باز تمایلی وجود نداره برا خرید اینگونه روتر های وایرلس
Last edited by vbigdeli; 04-01-2019 at 07:43.
[QUOTE=saber73;9093627]FTTH هستش یا فیبر نوری برای هر منزل که اولش VDSL هستش و برای ارتباطات در حد گیگا بیت در ثانیه فیبر میره دکل مخابراتی محل بعدش با cat6 یا فیبر مستقیم به مودم.
pocket loss و jitter و پینگ اصولا در ارتباطات سیمی خیلی بهتر از بی سیم حتی به صورت ثابته.
دوستان عزیز فکر نمیکنید بحث تاپیک کلا عوض شده؟
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
نظرات سایتهای خرید خارجی که دلیل مضر بودن امواج رادیویی نمیشه که
خارجی ها هم مثل ما ادم خرافاتی دارن- ادم بیسواد دارن و ...
ولی نظر شما هم محترمه
کمیسیون FCC که تو آمریکا هست و CE که مربوط به اتحاده اروپا هست، تمام تجهیزات رادیویی رو بررسی میکنن و اگه مشکلی و تداخلی با محیط زیست داشته باشن، بهشون مجوز نمیدن
هزینه و زمان نصب و راه اندازیش هم در مقایسه با نوع سیمی بسیار کمتره و به همین خاطر رشد و جذب کاربری بیشتری داره
ممنون از توجه شما و نظرات مفیدتون
والا روی کارتن بی612 و پشتش هیچ ارمی وجود نداره که شما میگی..اگه دیدید عکس بذارید
من نسخه انلاک ندارم و ایرانسله..هیچ کجاش نشانی نمیبینم FCC هم برای تایید حق مالکیت ها و ثبت محصوله و اون موردی که شما اشاره میکنید FDA هستش که مرتبط با مواد غذاییه بیشتر و برا خودمم سواله استاندارد های SAR که سازمان ملل تصویب کرده ایا اصلا رعایت میشه یا بدلیل دوری از جسم انسان رعایت نمیکنن..محیط زیست که rohs هستش.
تاییدیه CE رو الان دیدم بعد سرچ کردن عکس این مودم و کلا هوای امریکا فروش و حضور خاصی نداره که بخاد بگیره شایدم ندادن بهش .
Last edited by vbigdeli; 05-01-2019 at 01:36.
تا جایی که اطلاع دارم بررسی سازگاری با محیط زیست رو همین سازمان FCC انجام میده و البته سایر موارد رو هم مثل حق اختراع، رعایت استانداردها و... باز بررسی میکنه
کلا محصولاتی که درخواست مجوز میدن رو در چندین زمینه بررسی میکنن
معادل همین سازمان تو اتحادیه اروپا همون CE هست و ممکنه یه محصول چون فقط تو اروپا یا آمریکا عرضه میشه، تنها مجوز یکیش رو داشته باشه
هر چند این سازمان FDA هم که بهش اشاره کردین گاها تحقیقاتی در زمینه امواج موبایل انجام داده و میده ولی صرفا تحقیق هستن و وظیفه مجوز دادن به ابزارهای رادیویی مربوط به این سازمان نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)