تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 419 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.
    من به مودم g4 دارم،روی لپتاپ دوتا از دوستام امتحان کردم،وقتی متصل میکنم ودرایورش که روشه رو نصب میکنم،میرم تو نرم افزارش و کانکت رو میزنم،خیلی راحت وصل میشه. اما روی لپتاپ و سرفیس خودم وقتی میرم تو نرم افزار و کانکتو میزم، سی ثانیه طول میکشه و اخرشم وصل نمیشه.الان مشکل از لپتاپو سریفسمه؟؟؟تنظیم خاصی رو باید تو وای فای یا جای دیگه ای تغییر بدم؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من مودم e3372 دارم مثل اینکه dhcp رو توی تنظیمات غیرفعال کردند و مودم ip نمیگیره راه سخت افزاری هست مودم رو ریست فکتوری کرد ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..مرسی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان مودم e3372 دارم برای ارسال دستور ussd راه حلی وجود داره ؟
    باید فیرمور و webui رو تغییر بدین تا بتونین ussd ارسال و دریافت کنین

سلام دوستان من مودم e3372 دارم مثل اینکه dhcp رو توی تنظیمات غیرفعال کردند و مودم ip نمیگیره راه سخت افزاری هست مودم رو ریست فکتوری کرد ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..مرسی
    سخت افزاری که کاربر بتونه فکر نمیکنم بشه. ببینین که کانکشنی که مودم ایحاد میکنه کدومه و این کدهارو استفاده کنین تا ویندوز تنظیماتو از اون کانکشن دریافت کنه. مثلا برای ویندوز 7:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز این کدها رو چطوری باید استفاده کرد بعد مودم این ip رو میده 169.254.4.156 خواستم بدونم چطوری میشه به این ip وصل شد ببخشید یخورده توی شبکه مبتدی هستم ..مرسی

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی میدونه چطور باید مودم B315s_22 به USB_MODE سوئیچ کرد ؟ مودم مشکیه و سوئیچ کردنش با مدل سفید رنگ فرق داره توی فرومهای خارجی هم هرکی یچیزی میگه چندبار امتحان کردم دکمه های wps و power نگه میدارم و فقط ریست میشه اما دکمه های ریست و wps +power نگه میدارم اول چراغ قرمز و بعد هم آبی میشه و بعد از 30 ثانیه سبز روشن میشه اما فقط برای 2-3 ثانیه. اگر هم فقط کابل یو اس بی وصل باشه چراغ سبز تیره میمونه با کابل یو اس بی و لن جداگانه امتحان کردم اصلا سوئیچ نمیشه اون پورت COM تو دیوایس منیجر اصلا نشون نمیده
    usb mode چی هست؟
    این لینکو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

همراه اول جوگیر شد اینترنت شبانه از 1000تومان کرده2500تو سایت زده 1000 چندوقت هم بود همین بود ولی از امشب گرونش کردند تو عکس بالا معلومه اینم عکس سایتش که هنوز 1000عکسا تو پیوست موجود1 فایل زیپ که توش دوتا عکس لینک 2تا عکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    یه مودم ایرانسل 3372 دارم که وقتی سیم کارت اعتباری جدید همراه اول میذارم می نویسه no singnal

اما وقتی تو گوشی هست اینترنت وصل می شه ،سیم کارت دائمی 3gوسیم کارت ایرانسل4g که در عکس گذاشتم مودم وصل می شه ،ایا مشکل از پانچ های سیم کارت هست یا یه چیز دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام : دوستان من مودم تری جی B970 دارم جند سال است اپدیت نکرده ام ، لطف می کنید فریمور جدید آنرا برام بگذارید یا سایت دانلود آنرا معرفی کنید .از همکاریتان بسیار سپاسگذارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ىاىاش منم مشكل تو رو ىارم ميشه يكم بيشتر توضيح بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=DJMOKHTAR;8965472]تشکر

بلاخره پس از کلی جستجو و تست انواع فیرمور با نصب این درایور مشکلم حل شد :

منم به درد شما مبتلا شدم / میشه توضیح بدین با این نرم افزار جطور مشکلتون حل شد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •