تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 239 از 1547 اولاول ... 1391892292352362372382392402412422432492893397391239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ramin 9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یه سوال شرکت شاتل پینگش چطوره ؟؟؟؟
    برای بازی های انلاین خوبه ؟؟؟

داره خودمونی میشه ramin 9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. شاتل یه حالت گیمینگ داره که سرعت را کم میکنه (2 تا سرعت داره، یه یک مگ، یه دو مگ) ولی پینگ رو بهبود میده. حتی مثلا اگر 12 مگ هم باشه اینترنتت، رو حالت گیمینگ میاد رو 2 مگ، ولی پینگ را خوب میکنه برای بازی آنلاین.
    Last edited by aminbadiee; 11-08-2015 at 23:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی از لینک ها رو میشه رایگان روی 4upld ریموت کرد

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    آدرس سایتشو میدید ؟ مجانی بشه که عالیه !‌ من ماهی ۵۰-۶۰ تومن میدم این سایت :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. شاتل یه حالت گیمینگ داره که سرعت را کم میکنه (2 تا سرعت داره، یه یک مگ، یه دو مگ) ولی پینگ رو بهبود میده. حتی مثلا اگر 12 مگ هم باشه اینترنتت، رو حالت گیمینگ میاد رو 2 مگ، ولی پینگ را خوب میکنه برای بازی آنلاین.
    دوست عزیز اون قدیما بود که شاتل روی حالت گیمینگ سرعت رو میاورد پایین. الان اگر خط نویز نداشته باشه رو همون سرعت فعلی، سرویس گیم (کاهش پینگ) رو فعال میکنه.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز اون قدیما بود که شاتل روی حالت گیمینگ سرعت رو میاورد پایین. الان اگر خط نویز نداشته باشه رو همون سرعت فعلی، سرویس گیم (کاهش پینگ) رو فعال میکنه.
    سلام. مطمئنید؟ من الان در جایی اینترنت 512 حجمی دارم که روی 12 مگ بسته شده بود و مشکلی برای استفاده معلومی نداشتم. وقتی خواستم سرویس گیمینگ را فعال کنم بهم گفتند سرعت را در این سرویس تا 2 مگ میارند پایین. بهم گفتند 2 تا پروفایل گیمینک هست یکی 1 مگ، یکی دو مگ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. مطمئنید؟ من الان در جایی اینترنت 512 حجمی دارم که روی 12 مگ بسته شده بود و مشکلی برای استفاده معلومی نداشتم. وقتی خواستم سرویس گیمینگ را فعال کنم بهم گفتند سرعت را در این سرویس تا 2 مگ میارند پایین. بهم گفتند 2 تا پروفایل گیمینک هست یکی 1 مگ، یکی دو مگ.
    با سلام،
    ممکنه در شهر یا مرکز شما اینطوری باشه یا اینکه نویز خط شما بالا بوده یا ممکنه پشتیبانی اطلاعات کافی نداشته.
    ولی بنده حدودا" 3 ماه پیش رو سرویس اکو 8 مگ سرویس گیم رو فعال کردم و سرعت رو همون 8 مگ هست. البته قبل از تغییر اول از پشتیبانی پرسیدم که آیا در صورت فعال کردن سرویس گیم سرعت خط پایین میاد که گفت اگر نویز خط بالا نباشه سرعت تغییری نخواهد کرد (2 ساعت آزمایشی فعال میکنن و کیفیت خط رو بررسی میکنن).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من پارسال شاتل داشتم وقتی به شیلتر شکن وصل میشدم سرعتم میومد پایین مثل اینکه از 2مگ بیاد قفل بشه رو 256
    حالا دوباره میخام سرویس شاتل رو بخرم . دوستانی که الان شاتل دارن میتونن بگن که الان اونا این مشکل رو دارن(پایین اومدن سرعت) یا هر مشکلی در ارتباط با قندشکن؟
    از کمکتون سپاسگزارم
    Last edited by javad7997; 13-08-2015 at 09:24.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آدرس سایتشو میدید ؟ مجانی بشه که عالیه !‌ من ماهی ۵۰-۶۰ تومن میدم این سایت :(
    4upld.com
    اینم اموزشش
    اول روی لینک دانلود سایت کلیک میکنی
    و قسمت url دانلود منیجرتون رو کپی میکنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد وارد سایت 4upld می شوید (اکانت بسازید و لوگین شوید)
    حالا سمت راست سایت بر روی upload کلیک کنید
    تو صفحه جدید باز شده بر روی remote upload کلیک کنید و url رو که کپی کرده بودید پیس کنید و بر روی transfer کلیک نمایید
    حالا مشاهده می کنید که فایل در حال انتقال است
    میتونین منتظر بمونید و لینک رو دریافت کنید یا پیچ رو ببندید و بعدا در قسمت my files فایل مورد نظرتون رو از توی اکانتتون دانلود کنید
    Last edited by k1ozil; 12-08-2015 at 12:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بعد از کلی بررسی کردم به این نتیجه رسیدم شاتل فعلا به صرفه تره برای دانلود با حجم بالا اگر محدود شدی میتونی بعدا سرویس بالاترش با پرداخت مابه التفاوت ارتقاع بدی سرویس ریست میشه برات محدودیت برداشته میشه
    با کلی مکافات چک و چونه زدن من برای یک ماه سرویس اکو گرفتم ببینم این دانلود شبانه اش چطوری هست اگر ماهی حدود 50-40 گیگ ازش بشه گرفت نسبت به قیمتی که داره کافیه برام یک ماهه سرویس 2مگ 18/900 با 4گیگ ترافیک
    نکته جالب اینه که یک هفته بعد اینکه تماس گرفتم با شاتل گفتن اصلا مرکز مخابراتی شما پورت خالی نداریم تو سایت ثبت نام کنید خالی شد تماس میگیریم حالا 2 ساعت بعد اینکه اینترنتی پیش ثبت نام کردم از شرکت تماس گرفتن پورت خالی داریم فقط سرویس art5 به بالا حالا من میگم فقط art1 یا اکو که شبانه داشته باشه میخوام میگن نه فقط 5 به بالا اکو هم اونجا ارائه نمیدیم منم گفتم نمیصرفه بعدا تماس بگیرین اگر برای شما با صرفه شد
    حالا دوباره امروز تماس گرفتن سرویس های اکو و art1 ارائه میشه حالا منم از بین اینا ارزون ترین با بیشترین سرعت گرفتم تست کنم چی میشه
    نکته عجیب اینه این سرویس با این قیمت اصلا تو سایتشون نیست فقط برای eco 2048-nfg هست که شبانه نداره
    تو فاکتور خبری از nfg نیست

اگر این یک ماه خوب بود که 6ماهه تمدیدش میکنم

طبق نظرهای که چندتا دوستانم داشتن شاتل بیشتر محدودیتش رو سرویس های art میگذاره سرویس های محدود که شبانه دارن حداقل از دانلود پشت سر هم شبانه خود داری شه چند بار مودم از ساعت 1تا 8 روشن خاموش بشه
    ولی همه چی بستگی به اون مرکز مخابراتی داره طبق اطلاعاتی دارم مرکز مخابراتی ما فقط با پارس آنلاین-شاتل
    و خودش پورت میده پارس که شبانه رو حذف کرد از اون موقع به بعد سرعت ها بیشتر شده چون خیلی ها تخلیه کردن رفتن مخابرات هر چی ترافیک شبانه هست تو مرکز مخابرات ما برای شاتل هست حالا دیگه باید دید اینا چقدر به حرفشون عمل میکنن

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •