بزرگ ها on ear
بزرگ ها on ear
شما میگید برای ترنس باید گرم باشه برای راک سرد؟ من ترنس رو گرم حس نمیکنم. یا منظور شما رو متوجه نمیشم.کلا صدای کل سونی ها یه سردی خاصی داره که واسه این سبکها خیلی مناسبه .. من این سردی صداشونو خیلی دوس دارم ...
کریتیو که دیگه مشخصه کلا کاراش صدای گرم ... بیس ... و اینجور چیزا توش بیشتر نمود داره و بیشتر واسه سبکهای ترنس و پاپ و اینجور سبکا انتخاب مییشه ....
اول این سوال که ابتدا پرسیدم رو پاسخ بدید:خوب مسئله XD100 رو میتونی با یه رفتن به نمایندگی و تست حل کنی ... چون هیشکی نمیتونه بهت کمک بکنه و بگه تو بخر من خریدم مشکلی نداشتم ... چون هیشکی استایل گوش و کلش مثل شما نیست ....
مطمئنا نمایندگی های سونی اجازه تست این مدل رو میدن .. تو اکثر نمایندگی ها هم میشه پیداش کرد ....
ضمنا یکی از دلایل مدنظر گرفتن MDR-XD100 فیلم دیدن هم هست. گویا سونی MDR-XD100 و 200 رو علاوه بر موسیقی برای فیلم دیدن ساخته.سلام بر اساتید. MDR-XD100 سونی چند تومنه؟
+ تو سایت سونی ایران تو مشخصات این هدفون نوشته بند گردنی 3.5 متر. یعنی چی؟
خب میزان بودجه مورد نیاز رو بگید.در مورد معرفی گزینه دیگه ... دو مسئله هست ...
1.اینکه صدا رو به بیرون درز نده با این بودجه شما همچین چیزی در حال حاضر محاله ...
اگه منظورتون از in ear همین هدفون بزرگهاس (مثل MDR-XD100) که خب آره، من از همینا میخوام.2. اینکه گوش سر رو اذیت نکنه بهترین مدل هایی که این قابلیت رو دارن ON EAR ها هستن که البته صدا رو به بیرون درز میدن ولی اون مسئله راحتی واقعا توشون رعایت میشه ... نمونش
SENNHIESER PX100 و AKG K420
اون دوتایی را هم که گفتید راحته، من خوشم میاد. اتفاقا اولیه رو هم قبلا تو اینترنت دیده بودم. منتها من فکر کنم نسبت به MDR-XD100 بیشتر صدا رو درز میدن (این طور نیست؟). در عکس زیر روزنه های صدا در قسمت بیرونی هدفون کاملا مشخصه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدok این مسائل شخص بشه تا بریم سر سلیقه...شما اول این مسائلی که مطرح کردمو حل کن و باشون کنار بیا ... تصمیم بگیر بعد اینجا بگو تا بر اسا سلیقه موسیقاییت که خواهی گفت من و بقیه بچه ها یه مدل معرفی کنیم
Last edited by Nocturne; 19-01-2011 at 00:33.
1. من حوصله نوشتن نداشتم وگرنه میخواستم بعد ترنس هم این سبک ها رو بیارم ( تکنو / هاوس / رپ / ار اند بی ) و اینجور سبکا که اگه من این سبکا رو مینوشتم احتمالا شما دیدگاه منو راجب به سبک ترنس متوجه میشدید (دیدگاه به ترنس : خیلی کم گوش دادم تا حالا ولی تصورم این هست که بیس و شفافیت نقش مهمی توش ایفا میکنه .. درسته؟)
2. نمیدونم به جون خودم یعنی چی ... حقیقاتا اصلا دنبالش نرفتم که بخوام بفهمم چیه ... خدایش خیلی گرفتارم و همین که میام چندتا جواب میدم خیلی واسم گرون تموم میشه ... فکر کنم با یه مراجعه ساده به نمایندگی سونی مشکل رو بتونید حل بکنی ...
3. فکر کنم در مورد فیلم دیدن چیزی نگفته بودی ... اره درسته سعی کردن تا حدی که دستشون باز بوده واسه فیلم دیدن هم پردازشش کنن ... ولی اگه نظر منو بخوای میگم چون طراحیش جوریه که دور گوش رو میگیره و جنس ابر پد هاش هم در حد عالی نیست یحتمل بعد از حدود 1ساعت گوشتون عرق کنه .. و تو فیلم دیدن کمی این امر باعث ازارتون بشه ...(اون دو مدلی که من مثال زدم درسته که صدا رو به بیرون انتقال میده ولی به هیچ وجه از عرق کردن گوش خبری نیست )
4.یه نویز کنسلینگ خوب (که خوبش تو ایران کمه و به چند گزینه محدود میشه ) گزینه های ای که مد الان تو ذهنمه (sennhieser pxc450 و sony mdr nc600) هستش که حدود 300/350 فکر کنم باشن ...
از نمایندگی هاشون بپرسید ....
5. اره ... مسلما بیشتر صدا رو درز میدن ... ولی از اونجاییکه شما عکس گذاشتی تصور نمیکنم صدایی درز کنه ... من اون دو مدل رو مثال زدم و اونا رو پیشنهاد ندادم به شما .... شما به طراحی این 2 تا و اون سونی نیگاه کنی جوابتونو میگیرین ... اون سونی طراحیش جوریه که دور گوش رو بگیره ...
من 2 مدلی از برند akg رو ÷یشنهاد میدم ....
akg k518
akg k450
akg k420 هم خوبه ... اتفاقا چند وقت پیش یکی از بچه ای همینجا گرفته بود ... چند صفحه قبل میتونی ازش در مورد این مدل بپرسی ....
کلا من برند akg رو واسه این سبکا پیشنهاد میدم ... و یه توصیه دارم :
شما نهایت بودجتو بردار برو تو مغازه نمایندگی akg و 100 تومن بده بهش و بگو من قصد خرید هست ... حالا مدلهاتو میاری من تست کنم از توشون یکیو انتخاب کنم یا نه ... یا میگه اره (اگه منطقی باشه) یا میگه نه (که در این صورت خیلی بده که شما مجبوری یکیو انتخاب کنی )
قیمتهای دقیق هم همونجا میتونی بپرسی ولی این سه مدب که گفتم بین 80 تا 180 تومن باید باشه ...(30 تومن بیشتر ارزش داره واسه اون مدل که 450 هستش)
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:24. دليل: پست متوالی
شفافیت آره. ولی منظورتون رو از گرمی و سردی نمیفهمم.من حوصله نوشتن نداشتم وگرنه میخواستم بعد ترنس هم این سبک ها رو بیارم ( تکنو / هاوس / رپ / ار اند بی ) و اینجور سبکا که اگه من این سبکا رو مینوشتم احتمالا شما دیدگاه منو راجب به سبک ترنس متوجه میشدید (دیدگاه به ترنس : خیلی کم گوش دادم تا حالا ولی تصورم این هست که بیس و شفافیت نقش مهمی توش ایفا میکنه .. درسته؟)
بعد یه سوال دیگه: شما یک طیفی در نظر گرفتید که یه طرفشدارودسته ترنس هست طرف دیگه ش دارو دسته راک؟
بله من هم به این مورد فکر کرده بودم که قالب گوش ساختن. اما باز نمیشه با قاطعیت گفت که خوبه یا بد.3. فکر کنم در مورد فیلم دیدن چیزی نگفته بودی ... اره درسته سعی کردن تا حدی که دستشون باز بوده واسه فیلم دیدن هم پردازشش کنن ... ولی اگه نظر منو بخوای میگم چون طراحیش جوریه که دور گوش رو میگیره و جنس ابر پد هاش هم در حد عالی نیست یحتمل بعد از حدود 1ساعت گوشتون عرق کنه .. و تو فیلم دیدن کمی این امر باعث ازارتون بشه ...(اون دو مدلی که من مثال زدم درسته که صدا رو به بیرون انتقال میده ولی به هیچ وجه از عرق کردن گوش خبری نیست )
4.یه نویز کنسلینگ خوب (که خوبش تو ایران کمه و به چند گزینه محدود میشه ) گزینه های ای که مد الان تو ذهنمه (sennhieser pxc450 و sony mdr nc600) هستش که حدود 300/350 فکر کنم باشن ...
از نمایندگی هاشون بپرسید ....
یعنی ارزونتراش دیگه بدرد نمیخورن؟
چرا در عکس که مشخصه در قسمت بیرونی روزنه هست. در باقی عکسهاش هم مشهوده اما این یکی دیگه کاملا از جلو نشون داده...5. اره ... مسلما بیشتر صدا رو درز میدن ... ولی از اونجاییکه شما عکس گذاشتی تصور نمیکنم صدایی درز کنه ...
من حتی اگه نتونم عایق هم بگیرم، این مدلی ها هم نمیخوام بگیرم چون اینا نسبت به بقیه صدای بیشتری به بیرون میدن...
--------
در مورد سلیقه: من اختصاصا ترنس یا راک گوش نمیدم و میتونم بگم سبکی که معمولا گوش میدم پاپه. منتها به اون سبکها مایله (فکر کنم بیشتر به ترنس مایل هست تا راک). برای اطلاع دقیق تر، برخی خوانندگان و آهنگهاشون رو در wikipedia دیدم تا ببینم واسشون چه ژانری زده. میشه گفت عناوین زیر بیشتر تکرار شده بودند:
Pop - dance - rock - electronica
و همینطور اینها:
Electropop - dance pop - pop rock
عجیبه که اصلا در هیچ جا اسمی از ترنس ندیدم. اما خب dance و electronica هر دو از همون دارودسته همون ترنس هستن، درسته؟؟
Last edited by Nocturne; 19-01-2011 at 18:52.
dance , electronic از نظره هدفون شبیه ترنس هست ( چی شد ) یعنی یه مدل هدفون براشون بگیر یعنی برای ترنس سبک سرد باید باشه![]()
1. نمیدونم چطور منظورمو از صدایی که مد نظرمه برسونم ... بهترین کار اینکه برید صدای cretive ep650 رو بشنوی و همینطور صدای ex35 sony ... من به کریتیو و اینجور صدا ها میگم گرم ... به سونی سرد میگم ...
شاید بتونم بگم امممممممم نمیدونم چی بگم ... تنها راه اینه که بری تست کنی ... من تو بحث صدا حرفه ای نیستم که بخوام سردی و گرمی رو با نمودار و اینجور چیزا بهتون بگم ... من برداشتم از صدا رو به 3 دسته سرد و گرم و میانه تقسیم کردم ..
2. نه طیف ها زیادن ... شاید بشه گفت من بر اساس سلیقه طرف یا میگم هدفون با صدای ، سرد ، میانه بگیره .... البته سبک ترنس رو من فکر میکنم مثل سبک هاوس باشه ... درسته؟ اگه اینطوری که من بر اساس اینکه بیس و تریبل تو این سبک زیاد تر از چیزای دیگس نتیجه میگیرم صدای گرم مناسب باشه ..
3. امکان داره ارزونتر باشه ولی من تا حالا تو ایران مدلی ندیدم ... کلا سیمور میگفت اگه واقعا کاربرد نویز کنسلینگ واستون اولویت نداره بیخیالش بشید به دلیل قیمت گرونش نسبت به سایر اونایی که نویز کنسلینگ نیس ...
ضمنا من تصورم اینه که اصلا خوب نیس صدا مستقیم به پرده گوش برسه در حالی راه فراری از گوش شما نداشته باشه ... باید راه فراری برای صدا باشه وگرنه حجم صدا در بلند مدت به گوش اسیب میزنه ... این تصور منه که البته یکی از رفیقام هم به علت اینکه زیاد ایرفون تو گوشش بوده گوشش اسیب دیده ... البته اون ایرفون هم مقدار کمی از صدا رو میزاش فرار کنه ... نویز کنسلینگ که فکر کنم تا حد زیادی صدا رو نمیزاره خارج بشه ..
4. من اخر نفهمیدم شما چی میخوای ... یعنی مثل اون دوتا که مثال زدم نمیخوای ... نویز کنسلینگ میخوای (که گفتم داستانش رو )
---------------------------------------
من یه گزینه و بهت پیشنهاد مبدم ... نه نویز کنسلینگه نه اونقدر مثل اون دو تا صدا رو به بیرون میده ... ولی به هر حال صدا رو به بیرون درز میده ولی یه چیزی بین اون دو تاس .. یه چیز تو مایه های mdr xd100 هستش ...
creative aruvana live قیمتش همون حدود 80/90 تومن باید باشه ...
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
یعنی تصور من از سبک ترنس اشتباهه؟
یه موزیک ترنس اصیل میتونی لینکشو بدی ؟
سلام
اگر امکان داره آدرس فروشگاههای سن هایزر رو بهم بدین منون
راستی اون سبک ها رو که گفتم... instrumental رو یادم رفت بگم.
یعنی الکترونیک و دنس، هدفون سرد میخواد؟
من کلا منظور شما رو از سرد و گرم متوجه نمیشم ولیکن من دار و دسته ترنس رو گرم احساس نمیکنم. حالا راک رو دقیقا نمیدونم.نمیدونم چطور منظورمو از صدایی که مد نظرمه برسونم ... بهترین کار اینکه برید صدای cretive ep650 رو بشنوی و همینطور صدای ex35 sony ... من به کریتیو و اینجور صدا ها میگم گرم ... به سونی سرد میگم ...
شاید بتونم بگم امممممممم نمیدونم چی بگم ... تنها راه اینه که بری تست کنی ... من تو بحث صدا حرفه ای نیستم که بخوام سردی و گرمی رو با نمودار و اینجور چیزا بهتون بگم ... من برداشتم از صدا رو به 3 دسته سرد و گرم و میانه تقسیم کردم ..
شایدم منظورت از سرد که میگی برای راکه "سختی یا خشکی" باشه. چون راک صداش سخته و شفاف نیست. تو پستای قبلتم گفتی فکر میکنی ترنس صدای شفاف میخواد... (یعنی صدای سونی شفاف نیست؟)
من تخصصی بلد نیستم ولی کلا سبک های زیر رو در یک دارودسته می بینم:البته سبک ترنس رو من فکر میکنم مثل سبک هاوس باشه ... درسته؟ اگه اینطوری که من بر اساس اینکه بیس و تریبل تو این سبک زیاد تر از چیزای دیگس نتیجه میگیرم صدای گرم مناسب باشه ..
trance - electronic - dance - house - techno - disco...
و اینها رو هم در یک دارودسته:
rock - blues - metal - heavy metal - funk...
سیمور کیه؟!3. امکان داره ارزونتر باشه ولی من تا حالا تو ایران مدلی ندیدم ... کلا سیمور میگفت اگه واقعا کاربرد نویز کنسلینگ واستون اولویت نداره بیخیالش بشید به دلیل قیمت گرونش نسبت به سایر اونایی که نویز کنسلینگ نیس ...
ضمنا من تصورم اینه که اصلا خوب نیس صدا مستقیم به پرده گوش برسه در حالی راه فراری از گوش شما نداشته باشه ... باید راه فراری برای صدا باشه وگرنه حجم صدا در بلند مدت به گوش اسیب میزنه ... این تصور منه که البته یکی از رفیقام هم به علت اینکه زیاد ایرفون تو گوشش بوده گوشش اسیب دیده ... البته اون ایرفون هم مقدار کمی از صدا رو میزاش فرار کنه ... نویز کنسلینگ که فکر کنم تا حد زیادی صدا رو نمیزاره خارج بشه ..
...بله اینی که میگی قبول دارم که ممکنه آسیب بزنه.
گوش رفیقت چه آسیبی دید؟
نویز کنسلینگ برای این هست که صدای بیرون به گوش نرسه (برای محیط های پرسرو صدا) اما اینی که من میخوام فکر کنم لزومی به استفاده از نویزکنسلینگ نباشه. تو سایت سونی برای MRD-XD100 نوشته هدفون بسته. این "بسته" بودن نمیدونم یعنی چی ولی فکر کنم به این موضوع مربوطه. هدفونهای این چنینی کمتر صدار و درز میدن نسبت به اون دو مدل که منم خوشم اومد اما باز بودن.4. من اخر نفهمیدم شما چی میخوای ... یعنی مثل اون دوتا که مثال زدم نمیخوای ... نویز کنسلینگ میخوای (که گفتم داستانش رو )
آره اینم تو سایتش زده برای استفاده طولانی و این حرفا---------------------------------------
من یه گزینه و بهت پیشنهاد مبدم ... نه نویز کنسلینگه نه اونقدر مثل اون دو تا صدا رو به بیرون میده ... ولی به هر حال صدا رو به بیرون درز میده ولی یه چیزی بین اون دو تاس .. یه چیز تو مایه های mdr xd100 هستش ...
creative aruvana live قیمتش همون حدود 80/90 تومن باید باشه ...
حالا یعنی شما میفرمایید برای راک و دارودسته ش به سمت سونی بریم برای ترنس و دارودسته ش به سمت کریئیتیو؟
Last edited by Nocturne; 20-01-2011 at 20:01.
1: شما برای سبک ترنس و هاوس و سایر سبک های الکترونیک باید یک دسته هدفون بگیرید همه این سبک های
زیر شاخه ای از یک سبک کلی یعنی EDM هستند !!!
هدفونی که شما باید بگیرید یه هدفون CLOSED هست در درجه ای اول و مورد بعد باید BASE شفاف و قوی داشته باشه به نظرم سبک الکترونیک صدای سردی نمیخواد بلکه صدای گرم میخواد ! البته اینا رو باید گوش کنی تا متوجه
بشی ... دقیقا از طرفی هم صدای شفاف با تفکیک پذیری خوبی میخواد چون اگه واقعا میخوای از موزیک لذت ببری
مخصوصا پراگرسیو ترنس باید بتونی تمام لایه ها و بافت ها که ریتم و در نهایت ملودی رو تشکیل میدن رو حس کنی! به قول استاد ترنس رو نباید گوش بدی ترنس رو باید لمس کنی!!!
2:در مورد سبک ها بله HOUSE -TRANCE و ... زیر شاخه ای از EDM هستند...
در مورد دسته دوم هم بله همینطوره البته نه به صورت دقیق بلکه به صورت کلی !
3: سیمور یکی از مدیران و عزیزان در اینجا بود که ظاهرا فعالیت نمیکنن و تو ناسا مشغول فعالیت هستند
منظورش گوش من بدبخت هست که پرده کلا داغون شده ! دلیلش هم استفاده زیاد از ایرفون های CLOSED بوده و محمد عزیز هم بیان کرد !
نه به خاطر بلندی صدا بلکه به خاطر استفاده طولانی در کمترین حالت ممکن روزی 5-6 ساعت و حالت خیلی خوبی روزی 12 ساعت !!!!! البته شما دعا کن درست بشه...
4: البته ببین شما اگه از ایرفون های IN EAR هم استفاده بکنی تا حد خیلی زیادی ایزولیشن کلک صداهای اضافه
رو میکنه ! ... هدفون بسته بله صدا به بیرون نشت نمیکنه و همچنین صدا رو ایزوله میکنن و همین ایزوله شدن صدا
کمک میکنه که صدای دقیقی رو داشته باشیم و خودش باعث حذف صداهای اضافی میشه ! و هدفون های بسته
برای سبک EDM واقعا مناسب هستن ولی نه با صدای بلند و نه به طورت مداوم و هدفون های بسته استفاده عمومی مثل هدفون های باز ندارند !
5: باید ببینی خودت بیشتر چه سبکی گوش میدی مثلا دوستان میدونن که من هر روز یه سبکی رو گوش میدم در نتیجه یه هدفون یا ایرفونی میگیرم که بتونه به طور کلی برای همه سبک ها مناسب باشه و قابل قبول ...
مثلا همین 630 که محمد عزیز میگن زیاد برای راک و متال مناسب نیست که درست هم میگن به این معنی نیست
که واقعا مزخرف باشه و نشه باهاش چیزی از راک و متال گوش کرد ... البته راک متال خیلی زیر شاخه داره که باز
بخوایم دقیق تر بشیم خیلی زیادی میشه !
سلام دوستان عزیز
لطفا من رو راهنمایی کنید میخوام یه هدفون باقیمت بین 10 تا 15 تومن بخرم به نظرتون چه مارکی بخرم که ارزش داشنه باشه و قیمتش هم مناسب باشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)