لیپ موشن برای همه مدلها و همه کشورها و گارانتی ها موجود نیست. چشمم آب نمیخوره اصلا تو ایران روی لب تاپ باشه. دیدی، سلام مارو برسون!نوشته شده توسط سایت ASUS
لیپ موشن برای همه مدلها و همه کشورها و گارانتی ها موجود نیست. چشمم آب نمیخوره اصلا تو ایران روی لب تاپ باشه. دیدی، سلام مارو برسون!نوشته شده توسط سایت ASUS
Last edited by atlas-m; 12-07-2014 at 09:30.
من الان سفارش دادم. فردا میرسه.
قراره با لیپ موشن و کیف و موس و... باشه.
قیمتشم 4200 تموم شد...
نسخه 16 گیگ، رم و بلوری هم بود ولی قیمتش 4500 بود.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من حدودا یه ماه پیش گرفتم به 4700
رم 12
بلوری
وین اورجینال
ولی تو یوتیوب انباکساشو دیدم لیپ موشن نداشتن دقیقا عین بسته بندی خودم بود که اصلا توی جعبه جایی برای لیپ موشن نداره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
احتمالا نسخه های بلو ری لیپ موشن ندارن.
الان دیجیکالا موجود کرده.قیمتش 4149 هست. با همه اقلام همراه و لیپ موشن...
اون موقه دیجیکالا زده بود 4270 یعنی همون 4300
رم 8.وین اورجینالم نداشت.دی وی دی رایتر.
ما قیمت گرفتیم 4300 بعد فروشنده گفت 350ت اضافه تر بدی کانفیگ بهتری نصیبت میشه که منم گفتم بصرفه تر هست که واقعا هم بود . رم بالاتر . بلوری . وین اورجینال
البته 4300 رو ندیدم که لیپ موشن داره یا نه ولی برای من لیپ مدشن زیاد مهم نیست بیشتر رم بدردم میخوره همین الان ولفلشتاین 6گیگ رم میخواد شما فکر کن بازیای جدیدتر چه خواهند شد و....
من از خریدم راضی ام لیپ موشن هم یه جستجو کن مثل اینکه زیاد کارایی نداره
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کاملا موافقم. لیپ موشن به هیچ دردی نمیخوره...
اههههه..نا حقی نکنین دیگه.....خداییش اگه یه دفعه با لیپ موشن کار کنین متوجهش میشین.....من باهاش battlefield 4 بازی کردم خیلی حال داد![]()
یعنی به خاطر 8 گیگ رم اضافه و بلوری 350 تومن اضافه تر گرفته ؟؟شما اگه جای اون 350 تومن یه ssd مینداختی خیلی بهتر بود حالا از اینترنت گرفتی یا از بازار ؟؟؟
من؟؟؟
من نه! همون 8 گیگ رم و بدون بلوری رو گرفتم...
از آشنا گرفتم.همون 4200 .سفارش داد که فردا برسه. قیمتش یکم تنده ولی در عوض چون آشناست مطمئن تره و یه جورایی خیالم راحت تره.
راستی اس اس دی که به جای دی وی دی رامش جایگزین میشه تو بازار پیدا میشه؟
دوستان یه سوال دیگه...چرا دیجیکالا تو نقد و بررسیش نوشته جنس زیر لپ تاپ پلاستیکیه ولی خیلی جاها میگن همش فلزیه؟
جریان چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)