این خبر درسته که میگن 100%به بازی فینال جام حذفی نمیرسه و اگه بازی کنه 6هفته دور خواهد بود؟
این خبر درسته که میگن 100%به بازی فینال جام حذفی نمیرسه و اگه بازی کنه 6هفته دور خواهد بود؟
چه انتقام تو انتقامی شد
این سال اگه قهرمان بشیم آی مزه داره
دقیقا همون چیزی داره میشه که من میخواستم. قهرمانی La decima باید LEGENDARY باشه اونم با بردن بهترین ها![]()
رونالدو میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!
بازی رفت تو برنابئو هست که رونالدو باید برسه !!!!
اصل بازی رفت هست
بدون رونالدو کار سخت خواهد شد !!!
در بدترین زمان ممکن خوردیم به بایرن... لشکر مصدوم ها.. کریس هم اضافه بشه دیگه هیچی. کاش می خوردیم به اتلتیکو... درسته تیم خوبیه ولی برای ما بهترین قرعه بود.. جام حذفی که خوب بردیم شون.
یعنی بدترین قرعه ممکن بود برای هر دوتیم
انصافا هردوتیم شایسته ترین های امسال برای فینال بودن و حیفه یکیشون نیاد فینال
من خودم دوست داشتم با چلسی بیوفتیم اما نشد
دفاع ما امسال خوب نبوده
حالا شما فرض کن روبن از اینور و ریبری از اون ور حمله کنن!
بدبختی هم اینه که تیم کامل نیست!
امیدوارم کریس برسه فقط
+
اگه بریم فینال و احتمالا بخوریم به چلسی، خیلی سخته تکبازی رو از مورینیو بگیریم!
تخصصش اون بازیهاس!
+
یک هشتم : شالکه
یک چهارم : دورتموند
نیمه نهایی : بایرن
آلمانی دیگه نبود؟!
خیلی آمار خوبی رو به روشون داریم، همشون هم خوردن بهمون امسال!
هر چند اگه قراره قهرمان بشیم باید بتونیم همه رو ببریم اما خب...
کلا کارمون خیــلی سخت شد...
آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد
100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه
سلام
تیم جوانان رئال مادرید، متاسفانه در نیمه نهایی لیگ جوانان اروپا که مقابل بنفیکا بازی داشت امروز با نتیجه 4-0 بازی رو واگذار کرد و به فینال رقابت ها نرسید.
بنفیکا، با بارسلونا که شالکه04 رو 1-0 برد، بازی داره.
فینال 14 آوریل (25 فروردین برگذار میشه) ساعت 7pm به وقت ایران در کشور سوئیس برگذار میشه.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Iloveu-ALL; 11-04-2014 at 20:11. دليل: آپدیت
از چهارتا سهمیه بوندسلیگا، فقط یه بایرن لورکوزن به تُورمون نخورد!
به نظر منم این بو داره که تا حالا اعلام نکردن دقیقا چقد مصدومه. تا لحظه اعلام لیست بازیکن ها برای فینال هم فک نکنم بفهمیم.آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد
100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه
فک کنم دروغ گفتن![]()
به نظر من با این دفاع ها کار خیلی خیلی سختی داریم
اگه بخوایم مثل بازی برگشت با دورتموند بازی کنیم که دیگه وا ویلام
یکی از دوستان دو تا جمله امیدوار کننده بزنه ، امیدوار شم
این خبر رسیدن رونالدو درسته ؟
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست) ولی به بازی بایرن برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)