تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 332 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES 2014 Feedback: Your Thoughts

نظرات خود را در مورد بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید. نظرات توسط KONAMI بررسی و در نسخه بعدی اعمال خواهد شد.

متاسفانه سیستم من توان اجرای بازی رو نداره اگرنه نظرات خودم رو بیان میکردم اما شواهد برای من از بازی مثبت هستش .

سپاس .

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها به نظرتون این دوتا تیم Sayramskal و Zangrhan که ایرانی و توی PAS League هستن، چه تیمهایی هستن؟ پرسپولیس و ذوب آهن مثلا؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

گفتم و هنوز میگم واسه این نسخه که از حالت ارکید بودن در اومده باید کلا از فضای نسخه های قبلی بیای بیرون خوب وفتی تو نسخه های قبلی همه رو دریبل میزدی و زیاد پاس کاری نمیکردین بایدم از گیم پلی به این نرمی و رونی ناله کنید مجبورین وقتی حریف پرس میکنه تنهای برین جلو خوب عین واقعیت بازی کنید با ارامش پاس کاری کنید تا ارامش تیم حریف رو از بین ببرین و بتونید موقعیت خلق کنید واسه بازیکنای تیمتون

کلا تو این گیم پلی میخوای بازی کنی و گل بزنی پاس کاری + تعویض منطقه بازی + جابجای بازیکنای بدون توپ تو عمق با شوک و سلکت کردن و سانتر یا پاس تو عمق و ............ هر چی مد نطرتون هستش میتونید به گل برسید

ولی باید واسه این نسخه که خیلی سایتهای خارجی دارن بهش بها میدن بخصوص کاربرای فیفا که تازه میگن فوتبال طبیعی خودشو کونامی داده بیرون شماها تازه دارین ایراد میگیرن شایدم حق با شما باشه هر کسی خوشش نمیاد که حرفه ای و واقعی بازی کنه بهتره برگرده به همون نسخه های قبلی چون این نسخه اگه جذبش بشی معتاد کننده هستش اگه ازش بیزار بشی باید قید نسخه های بعدی هم که میاد رو بزنی پس پیش بسوی حرفه ای شدن
    سلام دوست عزیز شاید کل گیم پلی بازی تغییر کرده باشه و همینم باعث شده که بازی تو ذوقم بزنه ولی من خودم ابدا اهل دریبل و اینا نیستم و همیشه که با دوستام بازی می کنم یه نکته ای که همیشه از من می نالند همین پاس کاری بیش از حد من است با تیم بارسا حتی به ندرت از شوت استفاده می کنم و اصلا اهل دریبل نیستم چون اولا واقعا سخته دریبل مدافعان تو پی اس 13 و دوما دسته من شوک دار نیست که بخوام این کارارو بکنم.اگه از نکات مثبتش بگم اینکه دفاع کردن به نظرم خیلی بهتر شده و از اون دریبل های اعصاب خرد کن حریف خبری نبود با این یه مورد حال کردم ولی تو حمله واقعا مثلا من تو کل بازی شاید به زور 1 2 موقعیت خلق کنم و در پرسینگ بیش از حد اغراق شده واقعا می خوای پاس بدی طرف میاد توپو از زیر پات در میاره.نمی دونم چرا هرکسی اننقادی می کنه نسبت به بازی همه این بهانه هایی که شما آوردینو میارن.
    سیستم قوی توی این بازی حرف اول رو میزنه واقعا باور نمی کردم کونامی بتونه بازی رو نجات بده ولی حالا با قاطعیت اعلام میکنم بازی خیلی خوب شده برای سال اول واقعا این همه تغییر فوق‌العادست
    فقط زودتر اپدیت ها و پچ ها بیاد تا اشکالات رو برطرف کنه همه چی حله
    یه مدت بود دیدم تاپیک بازی افتاده دسته یه سری افراد نامحرم و هی دارن چرندیات تحویل میدن به خاطر همین سعی کردم کمتر بیام ولی مثل اینکه konami_pc اومد و شفاف سازی کرد واقعا احساس میکنم ذره ذره حرفای ایشون حرف دل خودم هست واقعا از زحماتشون تشکر میکنم .
    سلام چرندیات رو خودت تحویل میدی و هفت جد و آبادت سعی کن مثل آدم حرف بزنی و نظرای سایر افراد احترام بزاری .اگرم هنوز به اون بلوغ فکری نریسیدید همون بهتر که اصلا سر نزنی به فروم تا یاد بگیری که چطور در مورد نظرات کاربرای دیگران برخورد کنی.

5. 5 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

یه مدت بود دیدم تاپیک بازی افتاده دسته یه سری افراد نامحرم و هی دارن چرندیات تحویل میدن به خاطر همین سعی کردم کمتر بیام ولی مثل اینکه konami_pc اومد و شفاف سازی کرد واقعا احساس میکنم ذره ذره حرفای ایشون حرف دل خودم هست واقعا از زحماتشون تشکر میکنم .
    لطفا احترام خودتون رو نگه دارین،بیشتر کسایی که اومدن از بازی انتقاد کردن دلیل داشتن
    هروقت اسم تاپیک به Pro Evolution Soccer 2014 فن های بازی،تغییر کرد اون موقع شما حق داری بیای کسایی که از بازی انتقاد میکنن رو بگی حق ندارین بیاین اینجا،ولی فعلا اسم تاپیک معلومه
    یکم بعضی از دوستان انتقادپذیر باشن،منم قبلا گفتم به نظرم یه چند دست بازی کنی گیم پلی بازی خیلی بهتر میشه ولی بازم ایراد کم نداره که تقریبا همه هم قبول دارن این ایراد هارو ولی انگار شما این ایراد هارو هم قبول نداری و کسایی که این ایراد هارو میگن میگی چرت پرت میگن!
    Last edited by M A S T 3 R; 27-09-2013 at 09:38.

7. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed70t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تو آپارتمان خودم ، تک وتنها

پيش فرض

سیستم قوی توی این بازی حرف اول رو میزنه واقعا باور نمی کردم کونامی بتونه بازی رو نجات بده ولی حالا با قاطعیت اعلام میکنم بازی خیلی خوب شده برای سال اول واقعا این همه تغییر فوق‌العادست
    فقط زودتر اپدیت ها و پچ ها بیاد تا اشکالات رو برطرف کنه همه چی حله
    نامحرم ؟ نکنه تو داداش pes ای یا آبجیش ؟؟؟؟ این چه وضع حرف زدنه ؟ حس نقادیت زده بالا برای چی به بقیه توهین می کنی ؟

9. 3 کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed70t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تو آپارتمان خودم ، تک وتنها

پيش فرض

دوستان بهترین ترکیب برای بازی از کناره چیه ؟ من 3-5-2 بازی می کنم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

PES 2014 Feedback: Your Thoughts

نظرات خود را در مورد بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید. نظرات توسط KONAMI بررسی و در نسخه بعدی اعمال خواهد شد.

متاسفانه سیستم من توان اجرای بازی رو نداره اگرنه نظرات خودم رو بیان میکردم اما شواهد برای من از بازی مثبت هستش .

سپاس .

سلام محمود حان.دلمون برات تنگ شده بود اون همه اخباز میذاشتی ولی بعد از انتشار بازی خبری ازت نشد.ای کاش میتونستی بازی رو انجام بدی چون کاملا در حواشی ساخت این نسخه بودی و میدونی که بعلت تغییر همزماان گرافیک و گیم پلی فرصت کافی برای ارائه یک نسخه کامل نیست
    و چون این اطلاعات رو داری راحت با برخی مشکلات مدارا میکردی.
    اینطور که از نظرات صفحه های قبل دیدم،اکثرا از گرافیک شکایت میکردند چه برسه به گیم پلی!!!!
    گرافیک فوق العاده هست.این گرافیک برای نسخه های next gen هست.یعنی بر اساس قدرت نسل بعد اونوقت طرف میخواد تو xbox360 بهترین گرافیک رو داشته باشه یا در یک سیستم معمولی
    مشکل بعدی برمیگرده به برخی ها که در pes عادت کرده بودند با چهارتا پاس یا یه اسپید برسن به دروازه
    همونطور که یه زمانی در کونامی 99 میشد با رونالو و روبرتو کارلوس با اسپیدهای 9 اون زمان،هر تیمی رو چپ و راست کرد و در نسخه هی بعدی کم کم تاکتیک جای اسپید رو گرفت،حالا هم کارهای گروهی جای پاسهای کاملا اتوماتیک رو گرفته
    البته با برخی تنظیمات میشه گیم پلی آسونتری ساخت اما استفاده از یه سری موارد جدید مثل تاکتیکهای منطقه ای،کار رو برای کارهای تیمی لذت بخش میکنه
    این مورد تاکتیکهای منطقه ای هم مورد جالبیه که کاش برای تاکتیکهای دفاعی هم مواردی رو اضافه میکردند
    تا دو سه هفته دیگه این کامنتهای منفی فروکش میکنه و مثل خیلی نسخه های قبل،کم کم میان میگن قلق این کار چیه اون تاکتیک چجوریه و ....هر سال همینجوریه

12. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

دوستان بهترین ترکیب برای بازی از کناره چیه ؟ من 3-5-2 بازی می کنم
    من 4-2-3-1 بیشتر مواقع بازی میکنم برای مدل بازی کردن من عالیه،بازیکنایی هم که تو این پست ها دارم عالین،برای نفوذ از کناره ها به نظر من این ترکیب عالیه به شرطی که بازیکنای خوبی تو پست های تخصصی شون داشته باشین

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دلیل اینکه هیچوقت تو PES تیم های چلسی آرسنال لیورپول من سیتی و خیلی از تیم های دیگه انگلیسی با اسم اصلی و لباس اصلی تیم لایسنس نمیشن چیه؟
    چون فیفا با روابط و لابی هایی که داره امتیاز لیگ جزیره رو به صورت انحصاری خریده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها به نظرتون این دوتا تیم Sayramskal و Zangrhan که ایرانی و توی PAS League هستن، چه تیمهایی هستن؟ پرسپولیس و ذوب آهن مثلا؟
    کسی نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •