تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 754 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه سوال تخصصی

در ساختمان ما از یک سیم دو زوج ، یعنی سیم چارتایی

2 خط تلفن دارای ADSL از دو شرکت مجزا رد شده و بر روی SNR MARGIN همدیگه تاثیر می زاده

وقتی یکی از مودم ها خاموشه

SNR MARGIN مودم دومی بالا میاد حدود 10db

وقتی روشنه برعکس
    یعنی وجود نویز

راه حلی برای این مشکل بدون سیم کشی مجدد هست ؟

مودم اول d link مودم دوم SMC

در ظمن سیم ها به هیچ وجه اتصالی ندارند

نویز گیر هم استفاده کردم بی تاثیر بود

اول که بهترین راه جدا کردن است ولی خب راه های دیگر که ممکنه وضعیت بهتر بشه را بگم. این مشکل بدلیل پدیده CrossTalk اتفاق میفته. یک سری راه حل سمت سرویس دهنده وجود داره که نمی گم. ولی سمت شما اگر سرعت خطتتون که UP شده در محدوده زیر 8 مگ است سعی کنید در تنظیمات مودم مود ADSL را روی ADSL یا ADSL2 بگذارید. این موضوع CrossTalk را کمتر می کند و شاید وضعخطتان بهتر شود. همچنین اگر در مودم Bitswap دارید و فعال نیست آن را هم فعال کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

اول که بهترین راه جدا کردن است ولی خب راه های دیگر که ممکنه وضعیت بهتر بشه را بگم. این مشکل بدلیل پدیده CrossTalk اتفاق میفته. یک سری راه حل سمت سرویس دهنده وجود داره که نمی گم. ولی سمت شما اگر سرعت خطتتون که UP شده در محدوده زیر 8 مگ است سعی کنید در تنظیمات مودم مود ADSL را روی ADSL یا ADSL2 بگذارید. این موضوع CrossTalk را کمتر می کند و شاید وضعخطتان بهتر شود. همچنین اگر در مودم Bitswap دارید و فعال نیست آن را هم فعال کنید.
    سلام

میشه اگر در مورد bitswap و sra اطلاعاتی دارید بگید ممنون میشم :X

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

یه سوال تخصصی

در ساختمان ما از یک سیم دو زوج ، یعنی سیم چارتایی

2 خط تلفن دارای ADSL از دو شرکت مجزا رد شده و بر روی SNR MARGIN همدیگه تاثیر می زاده

وقتی یکی از مودم ها خاموشه

SNR MARGIN مودم دومی بالا میاد حدود 10db

وقتی روشنه برعکس
    یعنی وجود نویز

راه حلی برای این مشکل بدون سیم کشی مجدد هست ؟

مودم اول d link مودم دوم SMC

در ظمن سیم ها به هیچ وجه اتصالی ندارند

نویز گیر هم استفاده کردم بی تاثیر بود

کاری نمیشه کرد ولی سرویس دهنده میتونه براتون با تنظیماتی پایداری خط رو بالا ببره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

میشه اگر در مورد bitswap و sra اطلاعاتی دارید بگید ممنون میشم :X
    در پست دو صفحه قبل نوشته بودم. عین اون رو کپی می کنم
    گزینه اول یعنی SRA کاربردش اینه که زمانی که نویز زیاد شود و نیاز به قطع شدن خط یا کاهش سرعت باشد به صورت اتوماتیک سرعت خط شما را کم میکند. این کار را چند مرحله انجام میدهد. یعنی اینکه مثلا روی 2 مگ هستید و نویز زیاد است روی سرعت پایینتر سوئیچ میکند مثلا 1.2 مگ. بعد اگر دوباره مشکل پیش آمد سرعت را تا 800 پایین میاورد و... ولی متاسفانه برعکس این کار را انجام نمیدهد یعنی اگر وضع خوب شد سرعت را بالا نمیبرد. برای اینکه دوباره بتوانید با سرعت بهتر وصل شوید باید مودم را ریست کنید. اگر این گزینه خاموش باشد نهایتا خط شما اگر نتواند نویز را تحمل کند قطع می شود ولی با سرعت قبلی مجددا وصل می شود.

گزینه دوم یا Bitswap می گوید که در صورت بروز نویز روی هر کدام از تونهای فرکانسی ADSL، انتقال دیتا را روی دیگر تونهای آزاد که شرایط بهتری دارند انجام بده. اینکار باعث میشود که خط شما نسبت به نویز مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.

5. 12 کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان خط من الان چطوره
    ضمنا لطف کتید بهم بگید کدام گزینه ها باید کم باشه کدام زیاد تا نه پینگ بالا بره نه قطع وصلی داشته باشم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

سلام دوستان خط من الان چطوره
    ضمنا لطف کتید بهم بگید کدام گزینه ها باید کم باشه کدام زیاد تا نه پینگ بالا بره نه قطع وصلی داشته باشم
    ممنون

خطت خیلی خوبه. الان روی ۴ مگ بسته شده ولی بدون هیچ نگرانی میتونی از هر سرویسی که در حال حاضر ارائه میشه استفاده کنی. هر چی SNR بالاتر باشه و line attenuation و error پایینتر بهتر.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

8. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون اینهم مال طبقه 3 هست که از مخابرات مودم و اینترنت داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

ممنون اینهم مال طبقه 3 هست که از مخابرات مودم و اینترنت داره
    این خط هم عالیه. یه کم از قبلی ضعیفتره ولی همچنان عالیه و بهترین سرویس های فعلی رو راحت جواب میده.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

11. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مودمم linksys wag 120 n هست وضع نویز خطم خوبه متاسفانه مودمم هر 5 دقیقه چراغ اینترنتش قطع میشه از دوستان کسی این مودم نداره؟؟
    هر کاری بگین کردم حتی فریمور هم اپ کردم نسخه 1.00.16 بود اوردم به 1.00.12
    به گارانتی زنگ زدم کاری انجام نشد!!
    از دوستان دارنده این مودم همچین مشکلی دارند راهنمایی بفرمایید
    با سپاس

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

دوستان عزیز کم و بیش از وضعیت مشکلات خط من که با خبرید. اینو قبلا دیدید، وضعیت دو شب پیشه:

اینا رو ببینید، همین الان تست گرفتم. هربار فقط استاندارد dsl رو تغییر دادم و تست ها با فاصله ی زمانی کمتر از ۱ دقیقه انحام شدن.
    1. Adsl 2+ :

2. Adsl 2 :

3. Adsl G.dmt :

لازم به ذکره که هنوز هیچ کار خاصی انجام نشده، و همچنان موفق نشدم با پشتیبانی تماس بگیرم (فرصت نشده).

با توجه به مجموع این تصاویر و تصاویر و توضیحاتی که قبلا نوشتم دیگه فکر کنم عزیزان متخصص بتونن نظر قطعی بدن که مشکل از سمت ماست یا سمت مخابرات؟
    آخه میخوام هروقت با پشتیبانی تماس گرفتم "محکم" و با دلیل و مدرک باشون حرف بزنم و کم نیارم!

خلاصه یه چهارتا دلیل بگید که اگه بهشون گفتم حتما قانع بشن و کارشناس بفرستن و پیگیری کنن.

مرسی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    شما که این همه وقت گفتی با تغیر اتصالات خونه هیچ تغیری ایجاد نشده و همه این تغیر ها خود به خود هستش 100 درصد از طرف مخابرات هستش
    برای اثبات حرف هاتون هم نیاز نیست چیزی بگید ! هر وقت نویزتون زیاد بود زنگ بزنید خوشون چک میکنن و براتون درخواست کارشناس میزنن ، و...
    مشکل شما
    سلام دوستان.
    آقا ما سرانجام موفق شدیم با پشتیبانی hiWeb صحبت کنیم
    بعد از تمام پیگیری ها و تماس های ناموفق و اون ایمیل، امروز بصورت کاملا غیرمنتظره از پشتیبانی تماس گرفتن و طرف گفت که ظاهرا شما ناراضی هستی، منم همه ی مشکلاتو براش ردیف کردم. بعد گفت مودم رو یکی یکی به پریزهای دیگه ی خونه وصل کن و باهم بررسی کنیم تا مشکلو پیدا کنیم. آقا منم هرچی گفت انجام دادم و وقتی دید هیچ فایده ای نداره آخرش گفت ببینید سرویس شما ۵۱۲ هست و الان روی ۲ مگ بستیم براتون و مشکلی ندارید، اگه بالاتر ببندم براتون قطع میشه. خلاصه این رو گفت که مثلا من بیخیال بشم دیگه!
    منم بهش گفتم باشه مشکلی نیست، من همین حالا میخوام بهترین سرویس شما رو سفارش بدم مثلا دینامیت رو میخوام بگیرم. حالا چطور میشه داستان؟! اونوقت قانع میشید که کارشناس بفرستید یا نه؟ و خلاصه کلی دیگه باهاش چونه زدم تا رفت با بالا دستیش قضیه رو مطرح کرد و وقتی برگشت گفت برای شما استثنائا درخواست رفع مشکل میفرستیم به مخابرات براتون چک کنن.
    راستی بچه ها همون اول که بهش گفتم مشکل خط ما از سمت پورت توی مخابراته، گفت چون ارتباط شما سابقه ی اتصال ممتد بدون قطعی بیش از ۳۰ دقیقه داره پس اصلا پورت مشکلی نداره.
    آیا این حرفش درسته؟
    چون علمش رو نداشتم در این مورد نتونستم باش چونه بزنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by B.i.r.i.y.a; 27-04-2014 at 21:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •