یه کرک درست حسابی نیومد ما فصل دوم کریر رو هم بریم؟
دوستان چطوري ميتونم تو كرير مود بازيكن بخرم - دوم اينكه پس تو بازيها شورش از طرف هوادار ها صورت نميگيره يا هوا ابري به آفتابي تبديل نميشه و هوا ثابت مونده و اينكه وقتي بازي ميكنم وسط بازي بازي بالا و پايين ميره لطفا كمك كنين ازتون خواهش ميكنم چندمين باره نوشتم ولي جوابمو ندادين
میخوای کرک خودمو برات اپلود کنم؟
کرکت چی هست؟فصل دوم کریر رو رفتی مگه؟
دیگه نمیدونم چی بگم. دوباره نصب کن بازیو. یه شرتکات روی دسکتاپ میاد صد در صد . از اونجا اجرا کن. اگه نشد اوریجین نصب کن.![]()
اونا که همش الکیه . یعنی اون سایتی که اینا رو نوشته فقط به خاطر تبلیغه .
سلام . یه سوال ؟؟ تو فیفا 14 چطور میتونم استارت سریع بزنم ؟؟ مثلا الشراوی تو بال چپ هر چی دکمه سرعت رو نتد نتد میزنم یه جور میدوه و دفاع حریف بهم میرسه و توپو میگیره !!!
![]()
امروز فیفا 14 ( عصر بازی ) رو گرفتم
تا امروز داشتم PES 2014 بازی می کردم ولی با بازی کردم فیفا دوباره جذب بازی قبلیم شدم!
به نظر من که خیلی خوب شده! تاز ه گرافیکش هم از 13 بهتره ! من مقایشه کردم 14 به واقعیت بیشتر نزدیک شده!
گیم پلی فوق العاده ...
فکر می کردم امسال pes 2014 بازی اصلیم بشه ، ولی این فیفا لامصب ترکونده ...
نمیشه . تو فیفا 13 میشد اما توی 14 نمیشه . همونطور که میدونی فیفا 14 به واقعیت نزدیک شدهو شما نمیتونی همینطوری با بهترین بازیکن جهان هم استارت سریع بزنی . چون توپ دو سه متر از پات جدا میشه و حریف هم میگیره .
شما باید مثل واقعیت فقط پاس کاری کنی و تنها چند متر میتونی توپ رو حمل کنی و باید سریع پاس بدی .
بعد از یه مدت پاس کاری یه دفعه یکی از بازیکنات تو خط حمله بهترین مدافعان جهان رو جا میزاره و میره تو عمق .
حالا شما با بهترین پاسور دنیا با یه پاس بلند توی عمق توپ رو بهش میرسونین . البته به احتمال 90% افساید میشه اما اگه بهش رسید میرین و گل رو میزنین .
البته اگه مهاجم حریف باشه که 100% دروازه بان شما ماست هم نمیتونه بخوره و گل میخورین اما اگه مهاجم شما باشه و تک به تک بشه احتمال 90% دروازه بان اونا میتونه ماست بخوره و گل نمیشه .
البته چون فیفا 14 به واقعیت خیلی نزدیک شده شما با روش های بیشماری میتونین گل بزنین یا گل بخورین :
1.سانتر از جناج راست و گل زدن با سر
2.سانتر از جناح چپ و گل زدن با سر
3.سانتر از جناح راست و گل زدن با جای دیگه از بدن
4.سانتر از جناح چپ و گل زدن با جای دیگه از بدن
.
.
.
n.سانتر از هر جای زمین و گل زدن با هر جای بدن (مانند گل معروف مارادونا)
n+1 . شوت زدن به یه جای بدن مدافع تا توپ تغییر مسیر بده و بره تو گل .
این مورد اخر لامصب من رو عاشق فیفا 14 کرده . یعنی عین خود واقعیته . تو هر بازی نا شده که همچین گلی نخورم . مهاجم حریف چنان باهوشه که میاد توپ رو به یه زاویه دیگه از دروازه میزنه و مدافع منم میپره جلوی توپ و توپ میخوره به یه جای بدنش و میره تو گل . این صحنه رو هر وقت من میبینم واقعا کف میکنم که چه AI ای ساخته این EA . من رو یاد کارتون فوتبالیستها میندازه . همون کارتونی که از روی واقعیت ساخته شده بود .
اره روش های زیادی واسه گل زدن هست . احتیاجی نیست شما دریبل کنی . هر چند نمیتونین هم دریبل کنین توی فیفا 14 . چون فیفا 14 به واقعیت نزدیک شده .
کجای واقعیت افرادی مثل نیمار میتونن دو یا سه نفر رو دریبل کنن . یا مگه بازیکنی مثل مسی میتونه حتی یه نفر رو هم جا بزاره .
حالا شما چه اصراری دارین که استارت سریع بزنین و از بین مدافعین رد بشین . تا وقتی n+1 روش واسه گل زدن هست لازم نیست کارهای دیگه رو انجام بدین . مهم نتیجه است که با استفاده از این n+1 روش به نفع شما تموم میشه .
pes 14 که اصلا حرفشو نزن . شنیدم نسبت به 13 واقعا مضخرف شده . اما 14 فیفا هم بد نیست . به واقعیت خیلی نزدیک شده و ترکیبها همه اپدیت شده نسبت به 13 . میارزه وقتت رو واسش حروم کنی . البته راجع به گرافیک که فکر نکنم از 13 بالاتر باشه . دیگه چمن بازی گویای همه ماجرا هست .
Last edited by Gregar; 24-10-2013 at 20:24.
سلام
این موردی که در مورد سانتر گفتی تو دمو خیلی تابلو بود که تو بازی واقعا درست شده
بی انصافی س خدایی اگه بگیم از هرجا سانتر بزنیم گله
نه واقعا این جوری نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)