سلام دوستان
با درایور 14.12 مشکل سوئیچ و اسلیپ کاملا حل شده
حتما دانلود کنید
![]()
سلام دوستان
با درایور 14.12 مشکل سوئیچ و اسلیپ کاملا حل شده
حتما دانلود کنید
![]()
کدوم ورژن داداش؟
beta یا omega یا whql؟![]()
Omega داداش
متاسفانه بله.
پیگیری خواهم کرد.متشکرم.
سلام بر شما.بنده هنوز این نسخه رو نصب نکردم اما می تونم از شما بپرسم که مبنای این صحبت شما چیست؟لطفا بیشتر توضیح بدید.
در ضمن این لپ تاپ ما تو یندوز ۸.۱ بعضی از شرکتها مثلا گردو انگار نه انگار هیچ سویچی انجام نمی ده اما در نسخه ی بعضی شرکت ها مثلا نوین پندار سویچ می کنه اما مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه (صفحه تند تند کم نور و پر نور میشه یا خطوط افقی راه راه سیاه رنگ از بالا به پایین حرکت می کنند مثل وقتی که آنتن تلویزیون مشکل داشته باشه )یا گاهی وقت ها اصلا تو بازی ای مثل Need for speed rivals سویچ نمی کنه و بازی روی تنطیمات گرافیکی پایین هم کلی لگ داره.خلاصه که پدر پدر جدمان را در آورده . خدا لعنتش کنه...تا الان ۷۶ پست در رابطه با این مشکل نوشتم باورش خیلی برام سخته...
Last edited by Epelem; 04-02-2015 at 11:20.
درایور جدید نصب شد.
مشکل اسلیپ نداشت ، سوییچ تست نشده در بازی.
بنده ویندوز رو از مایکرسافت دانلود کردم (8.1) و از طریق خوده مایکروسافت هم اکتیوش کردم که تفاوتی با لایسنس پولی نداره
ضمنا ویندوز من پرو است.
شما بهتره این کارو کنید ، از ویندوز هایی که در بالا گفتید استفاده نکنید.
موفق باشید.
سلام بر شما. مگه از ماکروسافت هم میشه ویندوز ۸.۱ دانلود کرد؟مگه نباید هزینه ای رو پرداخت و بعد دانلود کرد.ویندوز ۱۰ که فعلا رایگان است اما در مورد ۸.۱ مطمئن اید؟
سلام
یکی از دوستان همون اوایلی که نسخه نهایی منتشر شده بود لینک دانلودشو بهم داده بود ، پارت پارت نبود .
شما در صورتی که نتونستید از مایکروسافت دانلود کنید از yourls.ir/HcBDH دانلود کنید.
Last edited by amink2; 09-02-2015 at 09:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)