تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 239 از 328 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ازدواج برای دلخوشها و بی غم هاست وقتی تو شرایطی که خودت به زور شکم خودت و سیر میکنی با چندرغاز حقوق بی کاری بری دردسر واسه خودت درست کنی و نون خور اضاف کنی در اون صورت دغدغه هات بیشتر میشه و اضطرابهات ... برای ازدواج دو فاکتور مهمه شغل خوب و بابای خوب!

2. 5 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ازدواج برای دلخوشها و بی غم هاست وقتی تو شرایطی که خودت به زور شکم خودت و سیر میکنی با چندرغاز حقوق بی کاری بری دردسر واسه خودت درست کنی و نون خور اضاف کنی در اون صورت دغدغه هات بیشتر میشه و اضطرابهات ... برای ازدواج دو فاکتور مهمه شغل خوب و بابای خوب!
    ببخشید ولی شما دارید بهانه جور میکنید. اگه بشینید به امید اینکه یه روز خوب بیاد هیچوقت نمیاد. این خود شخص هست که باید شرایط رو برای خودش مهیا کنه.
    همسر رو به چشم نون خور اضافه دیدن دیدگاه کلی شما رو نسبت به زندگی به طور کامل و واضح توضیح میده. همه ی مردم دنیا که شغل ایده آل و زندگی مادی مرفه ندارند ولی این رو دلیل بر عدم ازدواج و تشکیل خانواده نمیگیرند.

4. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید ولی شما دارید بهانه جور میکنید. اگه بشینید به امید اینکه یه روز خوب بیاد هیچوقت نمیاد. این خود شخص هست که باید شرایط رو برای خودش مهیا کنه.
    همسر رو به چشم نون خور اضافه دیدن دیدگاه کلی شما رو نسبت به زندگی به طور کامل و واضح توضیح میده. همه ی مردم دنیا که شغل ایده آل و زندگی مادی مرفه ندارند ولی این رو دلیل بر عدم ازدواج و تشکیل خانواده نمیگیرند.
    سلام
    من اونیو که دوس دارمو نمیارم توی شرایطی که قابل پیشبینه میدونم تهش از چاله به چاه رفتنه
    آخه چرا فک می کنین با ازدواج بهتر میشه همه چی؟
    کجای این کار غیر منطقیه؟!!(ازدواج نکردن)
    Last edited by navid_fo; 26-10-2015 at 12:29.

6. 8 کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من اونیو که دوس دارمو نمیارم توی شرایطی که قابل پیشبینه میدونم تهش از چاله به چاه رفتنه
    آخه چرا فک می کنین با ازدواج بهتر میشه همه چی؟
    کجای این کار غیر منطقیه؟!!
    مساله ازدواج نیست اصلا یه سری اشخاص کم کاری خودشون رو ربط میدن به عوامل محیطی.
    من خودم کسی بودم ازواج و تعهد اصلا برام قابل قبلو نبود دلیلش مادی نبود ولی الان میبینم از یه سنی که گذشتی جوانی رو طی کردی دیگه دختربازی/پسربازی و خوشی های مجردی جوابگو نیست. نیاز به یه تعهد یه رابطه قوی تر از اینها هست.

8. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من خودم کسی بودم ازواج و تعهد اصلا برام قابل قبلو نبود دلیلش مادی نبود ولی الان میبینم از یه سنی که گذشتی جوانی رو طی کردی دیگه دختربازی/پسربازی و خوشی های مجردی جوابگو نیست. نیاز به یه تعهد یه رابطه قوی تر از اینها هست.
    نیاز به تعهد فک می کنی از چی منتج میشه؟
    به نظرم اگه یه آزمایشی ترتیب بدن یکی طوری شرایط محیط و جامعه رو بچینن که حتما نیاز به جفت شدن دو جنس هستش ،حالا به هر عنوان و استدلالی که هر کی برای خودش داره ازدواج، تعهد، عقب موندن از هم دوره ای هام، مذهب، و ...
    و یکی دیگه جامعه ای عاری از این ها باشه و از نوزادی تا سن بلوغ عقلی توی همین شرایط باشه
    بعید میدونم نزدیکی کردن در جامعه دوم بین دو جنس غیر از التذاذ جنسی حیوانی باشه
    من این طور نتیجه می گیرم اینی که ما هستیم الان نتیجه 1 میلیون سال تکامل و کش و قوس های هستش که تا الان میبودش و کنش و واکنش هاست
    پس مفاهیمی مانند ازدواج، تعهد و ... همش ساخته ماست نه لزوما نیازی طبیعی هر شخص پس میتونه به راحتی نباشه
    Last edited by navid_fo; 26-10-2015 at 11:25.

10. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ایشالا شما هم مثل این همه پدرایی نشی ک جلو خونوادشون شرمنده هستن بخاطر چند ماه چندر قاز حقوقی هم ک نمیدن! ظاهرا عزیزان از حقوق ها وضعیت اشتغال اجاره خونه قیمت اجناس خرج های فرزندان اصلا اگاه نیستن!!!

12. 7 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نیاز به تعهد فک می کنی از چی منتج میشه؟
    به نظرم اگه یه آزمایشی ترتیب بدن یکی طوری شرایط محیط و جامعه رو بچینن که حتما نیاز به جفت شدن دو جنس هستش ،حالا به هر عنوان و استدلالی که هر کی برای خودش داره ازدواج، تعهد، عقب موندن از هم دوره ای هام، مذهب، و ...
    و یکی دیگه جامعه ای عاری از این ها باشه و از نوزادی تا سن بلوغ عقلی توی همین شرایط باشه
    بعید میدونم نزدیکی کردن در جامعه دوم بین دو جنس غیر از التذاذ جنسی حیوانی باشه
    من این طور نتیجه می گیرم اینی که ما هستیم الان نتیجه 1 میلیون سال تکامل و کش و قوس های هستش که تا الان میبودش و کنش و واکنش هاست
    پس مفاهیمی مانند ازدواج، تعهد و ... همش ساخته ماست نه لزوما نیازی طبیعی هر شخص پس میتونه به راحتی نباشه
    بله ما نتیجه میلیون ها سال فرگشت هستیم همینجوری که تمدن های انسانی و قراردادهای اجتماعی جزئی از روند فرگشت ما هستند.
    من خودم شخص خوش گذرانی بودم فکر میکردم هیچوقت نیاز به تعهد و یا یک رابطه رسمی رو احساس نخواهم کرد. ولی آخرش مهم نیست اگه حتی به تعداد روزهای زندگی تجربه تازه داشته باشی یه روز دوست داری کل تجارب رو با یه نفر خاص داشته باشی ، یه روزی تو زندگی نیاز به یه شخصی حس میشه که نیازش فراتر از نیازهای روزمره هستش. حس خوبی هست که به یه نفر مخصوص یه حس تعلق خاطر داشته باشی حالا این وسط شیطونی هم کنی باز اون فرد واست یه فرد خاصه.
    احساسه نمیشه توضیحش داد باید حسش کرد نه از طریق فرگشت نه از دین نه از آداب و سنن قابل توضیح نیست.

ایشالا شما هم مثل این همه پدرایی نشی ک جلو خونوادشون شرمنده هستن بخاطر چند ماه چندر قاز حقوقی هم ک نمیدن! ظاهرا عزیزان از حقوق ها وضعیت اشتغال اجاره خونه قیمت اجناس خرج های فرزندان اصلا اگاه نیستن!!!
    من حقوق بگیر نیستم خودم فعالیت تجاری دارم، اما ریسک فعالیت من از کارمند با حقوق ثابت خیلی بیشتره.
    شاید الان درآمدم بالا باشه ولی خدای نکرده بازار کارم سقوط کنه سقوط من هم شدید تر از یه کارمند حقوق بگیر خواهد بود.
    پس کسی رو میخواهم که تو شرایط آسان و سخت همیشه کنارم باشه.

14. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خودشون لو دادند سواره هیچوقت درد و رنج پیاده را نمیفهمه!!!من دقیقا نمیدونم چرا برعکس هستم!!اوایل به ازدواج بگم علاقه مند بودم شاید دروغ باشه ولی مثل حالا هم شدیدا بی میل و بعضا کار پوچ و بیهوده ای نمیدونستم، چون بنظرم صرفنظر از وابستگی به رفاه مادی فرد،واقعا اعتماد توی این دوره خیلی سخته،معامله ملک و ماشین اعتمادی درش نیست دیگه وای به حال یک عمر زندگی!!!امثل دوستان هم اهل خوشگذرونی نبودم که بگم اشباع شدم

16. 5 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با 700 تومن روز خوب به این زودی ها نمیاد عزیز شاید تو 50 سالگی بیاد! زن و بچه نون خور نیستن؟ نباید شکمشون سیر شه؟ یا شاید توقع دارید مفت مفت صاحب تمام منافع شید وقتی خودت نتونی گلیمت و از اب بکشی بعد میخوای دردسر واسه خودت درست کنی و نتنها خودت عذاب میکشی واسه یک عده دیگه هم عذاب درست کنی ؟؟؟شما تو این جامعه نیستید؟
    Last edited by Masoud-2014; 30-10-2015 at 00:26.

18. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با 700 تومن روز خوب به این زودی ها نمیاد عزیز شاید تو 50 سالگی بیاد! زن و بچه نون خور نیستن؟ نباید شکمشون سیر شه؟ یا شاید توقع دارید مفت مفت صاحب تمام منافع شید وقتی خودت نتونی گلیمت و از اب بکشی بعد میخوای دردسر واسه خودت درست کنی و نتنها خودت عذاب میکشی واسه یک عده دیگه هم عذاب درست کنی ؟؟؟شما تو این جامعه نیستید؟
    این جا یک خلط مبحث اساسی به وجود اومده. سه موضوع باید از هم تفکیک بشن:

1. شرایط اقتصادی بد که موجب پایین بودن سطح رفاه، برآورده نشدن نیاز های زندگی اجتماعی، و تامین نشدن هزینه های ازدواج و زندگی مشترک می شود.
    2. آیا مورد 1 دلیل موجهی برای ازدواج نکردن است؟
    3. نان خور بودن زن (!) و بچه.

روی مورد 1 فکر نمی کنم بحثی داشته باشیم که برای عده ی کثیری از افراد صادق است.

مورد 2، به نظرم بله. کاملا منطقی و موجه است وقتی شرایط مناسب نیست، محدودیت ها و مسئولیت ها رو بیشتر نکرد. ازدواج همراه است با کوهی از محدودیت ها و مسئولیت ها.
    مثلا مهاجرت سخت می شود. زمان مفید در دسترس برای کار و تحصیل کم می شود. انتظارات بالا می رود. اگر فرزند به دنیا بیاید، مسئولیت بسیار سنگینی اضافه می شود.

مورد 3، خیر. زن نان خور نیست. بچه هست(تا سن خاصی). این که فقط مرد کار کند و زن و بچه بخورند، مختص طرز فکر های سنتی و عقب مانده است. هر دو باید کار کنند.

در یک صورت زن به طور موقت توانایی کار کردن را از دست می دهد و آن، بچه دار شدن است.
    در صورت حاملگی و بچه دار شدن، قطعا میزان ساعت کار کردن زنان کم می شود، اما این یک مسئله ی شخصی و مختص به زن نیست. حاملگی و بچه دار شدن، هر چه قدر از ساعت کاری زنان کم کند، نیمی از آن تقصیر مرد است چون تصمیم به بچه دار شدن دو طرفه است.

قانون گذاران کشور های پیشرفته هم به خوبی این مسئله رو متوجه شدند و قانون های جدیدی که در این زمینه وضع می شوند به شکلی هستند که مرد نیز در این شرایط سهیم باشد. مثلا در سوئد، اگر میزان مرخصی پس از زایمان مرد و زن نزدیک به هم باشد، تا 1500 یورو پاداش به آنها تعلق می گیرد. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    Last edited by Erfan.; 30-10-2015 at 13:41.

20. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •