بارسا امشب بازی داره یا چهارشنبه؟
بارسا امشب بازی داره یا چهارشنبه؟
امشب که نیست بازی ها سه شنبه شب و چهارشنبه شب هست
سه شنبه 23:15 رئال و دورتموند
چهارشنبه 23:15 بارسا و بایرن
هر دورو هم از شبکه 3 پخش میکنه
4 شنبه مورخه 11 اردیبهشت 1392 شمسی مصادف با 1 می دو هزار و سیزده میلادی![]()
کاریکاتور روزنامه اسپورت 29 آوریل 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازگشت بعضی به روح خوانیتو متوصل شده اند .
اما ما ،
اما ما بر خدای مان D10S(مسی) باور داریم
بازیکن شیلیایی بارسا، الکسیس سانچز پیش از بازی با بایرنمونیخ در دور برگشت مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا با وجود شکست 4 بر صفر در دور رفت خاطرنشان کرد: "با اینکه میدانیم کار سختی در پیش داریم، هر چه در توانمان باشد برای جبران انجام میدهیم."
یک هفته مهم، در حالی که بایرن و بتیس از کمپ نو دیدن میکنند
منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : کیارش علوی FCBarca.ir
بارسا یک هفته دشوار را با بازی در برابر بایرن در چهارشنبه شب در مرحله نیمه نهایی آغاز میکند.
آخر هفته دیگر تیتو ویلانوئوا در کمپ نو میزبان بتیس خواهند بود -بسته به نتیجه بازی رئال مادرید- بارسا میتواند لیگ را تصاحب کند.
هنوز یک هفته حساس و مهم در پیش روی بارسا وجود دارد، هفته ای که بارسا در آن میزبان بایرن و بتیس خواهد بود. چهارشنبه شب، بارسا در یک بازی دشوار، اما نه غیر ممکن، در برابر بایرن پا به میدان خواهد گذاشت، بعد از آن یکشنبه شب در بازی برگشت لیگ در برابر بتیس بازی خواهد کرد. بسته به نتیجه بازی رئال مادرید در شنبه، بارسا میتواند یکشنبه شب لیگ را با چهار بازی باقیمانده برای خود تمام کند.
بازیکنان دوشنبه و جمعه را استراحت خواهند کرد. در سه شنبه، پنجشنبه و شنبه در سیوتات اسپورتیوا خوان گامپر تمرین خواهند کرد، در حالی که چهارشنبه و یکشنبه یک جلسه تمرین قبل از بازی در کمپ نو برگزار خواهد شد.
در اینجا برنامه هفته آینده را با جزئیات مشاهده میکنیم:
دوشنبه ۲۹ آوریل
استراحت
سه شنبه ۳۰ آوریل
۵.۱۵ عصر به وقت محلی: جلسه تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گامپر
چهارشنبه ۱ می
۱۲ظهر به وقت محلی: جلسه تمرین در کمپ نو
۸.۴۵ عصر به وقت محلی: بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر بایرن مونیخ
پنج شنبه ۲ می
۱۱ صبح به وقت محلی: جلسه تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گامپر
جمع ۳ می
استراحت
شنبه ۴ می
۱۱ صبخ به وقت محلی: جلسه تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گامپر
یکشنبه ۵ می
۱۲.۳۰ ظهر به وقت محلی: جلسه تمرین در کمپ نو
۹ عصر به وقت محلی: بازی لیگ، اف سی بارسلونا- بتیس
به گزارش مارکا، به احتمال بسیار زیاد بوسکتس و ماسکرانو به بازی چهارشنبه می رسند. آخرین تست پزشکی از این دو بازیکن فردا گرفته می شود.
اما تیم پزشکی امید زیادی به بهبود شرایط این دو بازیکن دارد.
بوسکتس در بازی اول هفته برابر بیلبائو و ماسکرانو در بازی رفت برابر سنت ژرمن مصدوم شده بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by runner; 29-04-2013 at 19:34.
آقا يه چيزى بگم اميدوار بشيد."دمير اسكومينا" كه به عنوان داورى بازى برگشت با بايرن انتخاب شده، همون داور بازى برگشت آرسنال- ميلانه! بازى كه براى اميدوارى دادن به خودمون و امكان بازگشت، اون رو مثال ميزديم! جدا شايد صعود كرديما! فوتباله ديگه...
رکورد شکنی های مسی در سن مامس
این ملی پوش آرژانتینی بازگشتش به بازیهای لیگ را با به ثمر رساندن گل 44امش جشن گرفت. او ابتدا گل تساوی بخش (1-1) را وارد دروازه حریف کرد و رکورد جدیدی در تعداد گلهای خارج از خانه به ثبت رساند.
مسی در ورزشگاه سن مامس بازی فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت. زمانی که وی در دقیقه 58 به بازی آمد، جریان بازی را به نفع بارسا تغییر داد. وی تنها در 8 دقیقه موقیعت گلی برای پدرو فراهم کرد و همچنین توانست گل تساوی بخش را به زیبایی به ثمر برساند. مسی با این گٔل 24امین گل خارج از خانه این فصل خود را به ثمر رساند و رکورد جدیدی به نام خود ثبت کرد. او از این حیث از رکورد کریستیانو رونالدو که در فصل قبل ۲۳ گل زده بود، پیشی گرفت.
ضمانتی برای گل زدن
مسی همچنین رکورد گلزنی پی در پی بازیهای خارج از خانه را نیز شکست. او در 15 بازی پیاپی خارج از خانه موفق به گلزنی شده و این رکورد را که متعلق به دنی گویزا با گلزنی در 14 بازی پیاپی در سال 2007/08 بود را شکست. تا به اینجا او در دو بازی خارج از خانه گل نزده است: برابر سویا (3-2) و ساراگوسا (3-0) (این بازی را به خاطر مصدومیت از دست داد). او می تواند در دو بازی خارج از خانه بارسا مقابل اتلتیکو مادرید و اسپانیول رکورد خود را بهبود ببخشد.
شش گل تا پنجاه
گل مسی تعداد گلهای بارسا را در این فصل به صد و تعداد گلهای خودش در سن مامس را به دو رساند. وی با این گل یک گام به تعداد گلهای فصل قبل خود نزدیک تر شد. در پنج بازی باقیمانده او تنها به شش گل نیاز دارد تا با رکورد خود برابری کند. ولی برای مسی هیچ چیز غیر ممکن نیست.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir
نگاهی به بازگشت های بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان
بارسلونا از 12 باری که در دور رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان شکست خورده است، توانسته در هشت مورد رقیب خود را در دور برگشت شکست دهند. به علاوه، از این هشت پبروزی، در پنج مرتبه آبی اناری ها توانسته اند به مرحله بعد رقابت ها صعود کنند.
آبی اناری ها نشان داده اند که در در مقابل شکست خارج از خانه لیگ قهرمانان می توانند واکنش نشان دهند.از فصل 1959-60 تا به حال، بارسا 12 بار اولین بازی در مصاف های رفت و برگشت را واگذار کرده است؛ با این وجود آن ها در هشت مورد توانستند به بازی برگردند. همچنین آن ها سه تساوی کسب کردند و فقط یک بار شکست خورده اند که در برابر رئال مادرید و در فصل 1959-60 رخ داد.(3-1 در مادرید و 1-3 در بارسلونا)
5 مورد از این 8 پیروزی، آبی اناری ها را به مرحله بعد رسانده است. برای نمونه نیازی نیست به گذشته دور برگردیم. در برابر میلان در لیگ قهرمانان امسال که بارسا در سن سیرو 2-0 شکست خورد اما در نیوکمپ 4-0 پیروز شد. گاتبورگ، چلسی، پاناتینایکوس و آرسنال چهار تیمی هستند که با وجود پیروزی در دور رفت توسط بارسا حذف شدند. از طرف دیگر ،پیروزی در برابر اینتر میلان، والنسیا و لیورپول برای نگه داشتن بارسا در رقابت ها کافی نبود.
بارسای سربلند
مردان تیتو ویلانوا چهارشنبه در برابر بایرن مونیخ، این فرصت را دارند تا توانایی خود را نشان داده و در برابر شکست سنگین دور رفت واکنش نشان دهند. هدف اول ارایه یک بازی خوب و پیروزی در این دیدار است. اگرچه گفته می شود که این بازگشت غیر ممکن است اما چیزی که به طور قطع وجود دارد این است که هیچ وقت نمی توان کار این بارسا را تمام شده دانست.
12 مرتبه قبلی
هشت پیروزی
2012/13 آث میلان (2-0 و 4-0)*
2011/12 آرسنال (2-1 و 3-1)*
10/2009 اینتر (3-1 و 1-0)
07/2006 لیورپول (2-1 و 1-0)
02/2001 پاناتینایکوس(1-0 و 3-1)*
00/1999 والنسیا (4-1 و 2-1)
00/1999 چلسی (3-1 و 5-1)*
86/1885 گاتبرگ ( 3-0 و 3-0)*
سه تساوی
12/2011 چلسی (1-0 و 2-2)
02/2001 رئال مادرید (2-0 و 1-1)
75/1774 لیدز ( 2-1 و 1-1)
یک شکست
60/1959 رئال مادرید (3-1 و 3-1)
*بارسا از ادامه رقابت ها حذف نشد
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
امیدوارم هم بارسا با 5 گل بایرن رو خاموش کنه هم رئال با 5 6 تا گل این جوجه فاکلی ها رو در هم بکوبهامشب که نیست بازی ها سه شنبه شب و چهارشنبه شب هست
سه شنبه 23:15 رئال و دورتموند
چهارشنبه 23:15 بارسا و بایرن
هر دورو هم از شبکه 3 پخش میکنه
United to destroy Germans
![]()
توی پست آخرم تو صفحه قبل یه خبری گذاشتم که گفته بود بکن بایر یه صحبتایی کرده که دوباره عذرخواهی کرده و گفته:
متن عذرخواهی:
بکن بائر رییس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ درتماسی با باشگاه بارسلونا پیغام داد
"از سو تفاهم پیش آمده عذرخواهی می کنم . من گفتم که بارسا هر کاری برای برد انجام خواهد داد ولی منظورم روش های غیر قانونی نبود وقتی گفتم هر روشی منظورم تحت فشار قرار دادن حریف بود که امری عادی در زمین فوتبال است و این چیزی است که خود من هم به عنوان مربی از آن استفاده کرده امبارسلونا یکی از بزرگ ترین و شریف ترین باشگاه های دنیاست و من همیشه اخلاق آن ها رو ستوده ام . من اطمینان دارم که ما شاهد بازی جوانمردانه ای خواهیم بود . هر دو تیم همه توان خود را به کار خواهند برد و منظور من چیزی جز این نبود "
جملات زیبای بازیکنان
آندرس در مورد ژاوی :
گاهی اوقات بدون اینکه سرم را بلند کنم می دانم ژاوی در کجا قرار دارد.
ژاوی در مورد آندرس:
من همیشه به او می گویم ،وقتی او در بازی حضور ندارد ، دلم برای او تنگ می شود.
با اینکه تمرینات امروز بارسا تعطیل بود ، ولی مسی به همراه چندتا دیگه از بازیکنان از جمله ، ابیدال ،آدریانو، پویی و ماسچی در مرکز ورزشی بارسلونا حاضر شدند و تمرین های خودشون رو انجام دادن.
کادر فنی هم امروز ساعت ها در دفتر خودشون جلسه داشتم تا به یک استراتژی جامع برای بازی با بایرن برسن.
گفته میشه ماسکرانو به بازی با بایرن میرسه و آدریانو در 100% آمادگی قرار داره تا جای آلبا رو پر کنه .
Last edited by runner; 29-04-2013 at 23:05.
این بازیکن هایی که بعدا میخوان بیان رکورد بزنن، رکورد ها همه دست مسی و همه جا نوشته مسی مسی مسی![]()
عجب نسل سوخته ای بشن اونا![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 29-04-2013 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)