این چیزها تو فرنگ عادیه .....
واسه ما این چیزا جالبه و جذابه !!!
این چیزها تو فرنگ عادیه .....
مورينيو : حذف از ليگ قهرمانان يعني ناکامي
سرمربي رئال مادريد حذف از نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي و شکست براي خود ميداند. او تيم ملي آلمان را يکي از شانسهاي اصلي قهرماني در جام جهاني برزيل ميداند.
رئال مادريد در دور برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا امشب (سهشنبه) در حالي از بوروسيادورتموند پذيرايي ميکند که با دريافت 4 گل در بازي رفت کار دشواري پيش رو دارد، هرچند تک گل کريستيانو رونالدو در نيمه نخست، سپيدپوشان را اندکي اميدوار نگه داشته است.
ژوزه مورينيو، در نشست خبري حذف شدن از ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي براي خود قلمداد کرد.
آقاي خاص گفت: در فوتبال هر چيزي ممکن است. در ديدار رفت نمايش بسيار ضعيفي داشتيم. مطمئنا اگر بخواهيم در سانتياگو برنابئو هم همين عملکرد را داشته باشيم، شانسي براي صعود نداريم. قبل از هر چيز بايد از اين بازي خانگي و حضور تماشاگران نهايت استفاده را ببريم. نکته بسيار مهم اين است که هيچ کدام از بازيکنان رئال مادريد قافله را به بهانه آسيب ديدگي و يا مسائل اين چنيني رها نکرده است. در اين ديدار بايد همچون يک تيم کلاس بالا و ممتاز بازي کنيم و همان بازي را که همگان از رئال مادريد انتظار دارند به نمايش بگذاريم. بايد از همان ابتدا حرص و ولع خود به پيروزي را نشان دهيم و عاقلانه و منطقي بازي کنيم.
مورينيو درباره اشتباهات تيمش در ديدار رفت گفت: تحليل خودم از بازي را براي همه بازيکنان شرح دادهام . نميخواهم اشتباهات بازي رفت دوباره تکرار شود. ساده لوحانه است که اجازه دهيم لواندوفسکي هر کاري که ميخواهد در زمين انجام دهد و ما او را متوقف نکنيم. او در 20 دقيقه چهار گل را به ثمر رساند بدون اين که مدافعي او را اذيت کند. من دشمني ذهني را ميپسندم ، نه دشمني بدني.
مورينيو شکست برابر دورتموند و حذف شدن از ليگ قهرمانان اروپا را به معناي ناکامي براي خود قلمداد ميکند: در تمام باشگاهها به جز حالتهاي نادر موفقيت تيم براي همه است و شکست تنها براي مربي. اين در رئال مادريد هم صدق ميکند. چنانچه که نتوانيم به فينال صعود کنيم، من مقصر هستم و اين را همين جا اعلام ميکنم. از اول فصل هم گفتم که دورتموند يکي از نامزدهاي کسب عنوان قهرماني است. اين تيم سال گذشته در مرحله شکل گيري و قالب بندي بود. عملکرد خوب آنها اصلا من را غافلگير نکرده است. آنها براي فصل بعد گوتسه را در اختيار ندارند و به احتمال زياد لواندوفسکي را هم خواهند فروخت. اما اسکلت تيم قوي است و دچار مشکل نخواهد شد. گذشته از اين آنها مربي بسيار خوبي همچون يورگن کلوپ را در اختيار دارند که با نهايت آرامش پيش ميرود. دورتموند تيم مستعدي است.
مورينيو درباره اين شايعههاي مذاکره سران رئال مادريد با کارلو آنچلوتي براي هدايت تيم در فصل آينده گفت: من چيزي نميدانم. اين را ميتوانيد از خود او بپرسيد، فقط اين را ميدانم که فردا بازي بسيار حساسي را پيشرو داريم. بازي برگشت با دورتموند مهمترين بازي ده سال اخير رئال مادريد است.
پس از پيروزي خيره کننده بايرن مونيخ و دورتموند برابر دو غول فوتبال اسپانيا، رسانهها و کارشناسان فوتبال از پايان سلطه اسپانيا بر فوتبال جهان سخن گفتند و آلمان را شانس اصلي قهرماني در جام جهاني 2014 برزيل معرفي کردند. آقاي خاص هم چنين نظري دارد. بايرن مونيخ و دورتموند و همچنين تيم ملي آلمان، در شرايط بسيار خوبي به سر مي برند. آنها نسل طلايي از بازيکنان را در اختيار دارند. بر اين باورم که تيم ملي آلمان يکي از نامزدهاي اصلي قهرماني در جام جهاني است.
بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان قبل از ديدار بايرن مونيخ با بارسلونا گفت که آبي اناري ها براي پيروزي در اين ديدار به هر کار مشروع و غير مشروعي دست خواهند زد. مورينيو بدون اين که نامي از بکن باوئر ببرد طعنه وار به انتقاد از او پرداخت و گفت: امروز سخنان يک آدم سرشناس را شنيدم. او در باره احتمال وقوع کارهاي مشروع و غير مشروع در زمين سخن گفته بود. وقتي من چند سال پيش در اينتر بودم، چنين سخناني را بر زبان آوردم ، اما تمام جهان بر عليه من موضع گرفتند. الان فردي که همه او را ميشناسند همان سخنان من را تکرار کرده است ، اما هيچ اتفاقي نميافتد. ما افرادي هستيم که به صراحت و شفافيت حرف خود را ميزنيم. لواندوفسکي چهار بار دروازه ما را باز کرد بدون اين که اعتراضي از خود نشان دهيم.
مورينيو در پايان سخنان خود درباره اين سوال که آيا در جام جهاني 2014 هدايت پرتغال را بر عهده خواهد گرفت، اين گونه پاسخ داد: من در جام جهاني 2014 سرمربي پرتغال نخواهم بود.
داداش شما فرنگ رو با یه چی دیگه اشتباه گرفتی احتمالا...!این چیزها تو فرنگ عادیه .....
کجاش عادیه برادر؟!
+
ترکیب مشخص شد:...........................لوپز............... ..............
کوئنترائو.......راموس............... واران.........اسین
................ژابی...............مودری ................
.........................اوزیل............... ..............
........کریس..........................دری ماریا.........
........................هیگواین............ ...............
نبود یه هافبک دفاعی...
خیلی با ریسک بالاست با توجه به اینکه نه ژابی و نه بخصوص مودریچ نمیتونن بازی تیم حریف رو خراب کنن...
ضد حملات خیلی خطرناکه...
در واقع سیستم همونیه که یکی از بچه صفحه قبل گفت...اینطوری:...........................لوپز............... ..............
کوئنترائو.......راموس............... واران.........اسین
.................................................. .........
................ژابی...............مودری ................
.........................اوزیل............... ..............
........کریس..........................دری ماریا.........
........................هیگواین............ ...............
این حضور پادشاه اخبار معتبر هست یا نه ؟؟
دوستان به نظر اسین یکم کند نیست برای این بازی؟
من که میترسم جا بمونه
امیدوارم با یه برد خوب بریم بالا و امشب حذف نشیم
نه داداش .. عادیه ... برای ما که اینجا هستیم تازگی داره و سریع بی دست و پا میشیم!!!
بهترین/تنها گزینه ممکن هست...دوستان به نظر اسین یکم کند نیست برای این بازی؟
من که میترسم جا بمونه
مثلا داستان تری خیلی براشون عادی بود نه؟!!نه داداش .. عادیه ... برای ما که اینجا هستیم تازگی داره و سریع بی دست و پا میشیم!!!
مربی تیم ملیشون رو سر این موضوع تویه اون زمان فوق حساس عوض کردن...! اونم کی رو؟! کاپلو!
چه ربطی داشت؟!
از لحاظ فوتبال که قابل قبول نیست!!!
از نظر فوتبالی که نگفتم .. از لحاظ فرهنگی
اولین عکس رسیده از برنابئو به دستم تقدیم شما
داداش من هم فرهنگ رو میگم!چه ربطی داشت؟!
از لحاظ فوتبال که قابل قبول نیست!!!
از نظر فوتبالی که نگفتم .. از لحاظ فرهنگی
کاپلو چرا اخراج شد؟!
چون میخواست تری کماکان کاپیتان باشه اما جامعه انگلیس نمیتونست قبول کنه که کسیکه اونکار رو کرده، کاپیتان تیم ملی کشورش باشه..
ربطی به فوتبال نداشت که!
شما رو چه حساب میگی این عادیه برای اونا، من نمیدونم...!
شرمنده از دوستان بخاطر این بحث بی ربط...مدیریت، مهندسی کنه این پست ها رو...
+
اگه خواستی، تویه پروفایل ادامه بدیم بحث رو..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)