تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 281 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

جهت اطلاع كليه داوطلبان:
    1 ـ بديهي است چنانچه مقرر گردد نسبت به تكميل ظرفيت و يا پديرش در برخي رشته محل هاي جديد در آزمون سراسري سال 1391 اقدامي صورت پذيرد ، اطلاعيه اين سازمان در تاريخ 1/8/91 از طريق سايت سازمان و هفته نامه پيك سنجش منتشر خواهد شد .

2. 2 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه گفت علاقه به هر دو رشته تقریبا در یک حده,اما با چند نفر که هرکدوم در یکی از این رشته ها فارغ النحصیل شده بودند صحبت میکردم گفتند که این رشته ها دقیقا اون چیزی نیست که از دور نشون میدن یعنی مثلا:درسای دانشگاهی و بازار کار آینده شون شاید اون چیزی نیست که افراد قبل از ورود به این رشته ها دارن!
    ولی با این شرایط بیشتر بازار کار آینده برام مد نظر هست!
    کسی میدونه بازار کار برق و مکانیک دقیقا چیه ؟یعنی فرصت شغلی کدوم یکیشون بیشتره و کجا ها میشه مشغول به کار شد؟
    من خودم برق میخونم خیلی در مورد مکانیک اطلاعاتی ندارم ، اما به نظر شخص خودم درسای برق از اون چیزی که فکر میکردم بعضا جالب ترن ولی بعضیاش واقعا درسای ناجور و سختین که حتی با علاقه هم خوندنشون عذابه چه برسه به این که علاقه مند نباشی ، اما در مورد بازار کار قدرت که مشخصا شرایط استخدامی خوبی داره با درآمد مناسب فقط شاید اوایلش مجبور به کار توی شهرستان بشی ، کنترل هم که بسیار وسیعه الان خیلی جاها به شدت به این افراد نیاز دارن ، مخابرات هم که همیشه یه نیاز خاص و حداقلی بهشون هست و ضمنا توی پروژه های نظامی هم نیاز زیادی بهشون هست، اما مشکل در مورد مهندسای الکترونیکه که تو ایران متاسفانه شغل چندان مرتبطی براشون نیست مگر این که ...

داره خودمونی میشه s.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز جفت رشته ها به نظر من از نظر بازار کار تقریبا در یه سطحن و به خاطر سختی هر دو رشته باید اون رشته ای رو انتخاب کنین که بهش علاقه دارید و گرنه به مشکل میخورید
    من خودم برق میخونم خیلی در مورد مکانیک اطلاعاتی ندارم ، اما به نظر شخص خودم درسای برق از اون چیزی که فکر میکردم بعضا جالب ترن ولی بعضیاش واقعا درسای ناجور و سختین که حتی با علاقه هم خوندنشون عذابه چه برسه به این که علاقه مند نباشی ، اما در مورد بازار کار قدرت که مشخصا شرایط استخدامی خوبی داره با درآمد مناسب فقط شاید اوایلش مجبور به کار توی شهرستان بشی ، کنترل هم که بسیار وسیعه الان خیلی جاها به شدت به این افراد نیاز دارن ، مخابرات هم که همیشه یه نیاز خاص و حداقلی بهشون هست و ضمنا توی پروژه های نظامی هم نیاز زیادی بهشون هست، اما مشکل در مورد مهندسای الکترونیکه که تو ایران متاسفانه شغل چندان مرتبطی براشون نیست مگر این که ...
    راستش یه کمی گیج شدم.بعضیا میگن برق دیگه مثل قدیم نیست و فارغ التحصیلاش زیاد شدن و در نتیجه فرصت شغلیشم کم شده و یا اینکه میگن مکانیک واسش به اندازه برق فرصت شغلی وجود نداره
    موندم چیکار کنم!در ضمن من برق قدرت قبول شدم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها من گند زدم امروز
    پزشکی قبول شدم ولی باید پیش دانشگاهی ریاضی رو تموم میکردم که امروز امتحان دیفرانسیل 2 داشتم و 5 میگیرم . تبصره هم نمیتونم بکنم چون دیفرانسیل 1 رو میخواستم بزارم تبصره

به نظرتون چی میشه ؟ 25 شهریور ثبت نام هست

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من برق شبانه کاشان قبول شدم راستش یه چندتا سوال دارم اگه می شه کمکم کنید
    1)کلا روزانه و شبانه فرقشون تو خوابگاه و شهریس فقط ؟ ( ساعات کلاس ها فرق نداره؟)
    2)آخر کار تو مدرک می نویسن شبانه؟
    3)اگه تکمیل ظرفیت ها بیاد و روزانه قبول بشم می شه از این انصراف بدم؟
    4)می شه مرخصی گرفت برای شبانه و چند ترم؟
    5) شبانه ها هم می تونن مهمان بشن؟
    پیشاپیش ممنون
    سلام
    شما با دانشجویان روزانه در یک کلاس و یک ساعت خواهید بود تفاوتی نداره
    از لحاظ مدرکی هم موردی نداره و مورد تایید هست
    اگر تکمیل ظرفیت قبول بشوید حتما باید رشته جدید را بروید نه رشته قبل
    مرخصی هم بله موردی نیست بسته به مورد اون هست.
    مهمانی هم با شرایط خودش مجاز هست
    موفق باشید

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

-سیستم جامع دانشگاهی گلستانوجه كليه دانشجويان محترم (ورودي مهر ماه سال 91) تاريخ انتشار :1391/06/15

1-مرحله پذيرش به صورت غير حضوري مي باشد لذا كليه دانشجويان از مراجعه حضوري به مراكز مواكدا خودداري نمايند. لازم به ذكراست پس از انجام مرحله پذيرش و انتخاب واحد بصورت غير حضوري , زمان مراجعه حضوري به مراكز , به اطلاع كليه دانشجويان خواهد رسيد.
    2-نحوه ورود به سيستم (نام و كلمه عبور) متعاقبا اعلام ميگردد لذا كليه دانشجويان براي دريافت تاريخ و ساعت پذيرش غير حضوري در تاريخ 30/6/91 به سايت گلستان مراجعه نماييد.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بالاخره همه مدارکو آماده کردم
    فردا هم ثبت نامه !

خداییش من دلیل این همه عجله دانشگاه رو نمیفهمم !
    تو portal هم ok شد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستش یه کمی گیج شدم.بعضیا میگن برق دیگه مثل قدیم نیست و فارغ التحصیلاش زیاد شدن و در نتیجه فرصت شغلیشم کم شده و یا اینکه میگن مکانیک واسش به اندازه برق فرصت شغلی وجود نداره
    موندم چیکار کنم!در ضمن من برق قدرت قبول شدم
    ببين دوست عزيز توي هر رشته اي اگر با سواد باشي هميشه برات بازار كار هست...مثلا مهندسي كامپيوترو در نظر بگير ،چيزي كه زياده مهندس كامپيوتره ،الان بقالي سر كوچه ما هم مهندسي كامپيوتر داره....ولي چيزي كه كمه مهندس كامپيوتر با سواده...درسته كه قبل از اينكه وارد يه رشته بشي بايد يه چشم اندازي از بازار كارش داشته باشي ولي ديگه اونقدر ها هم مهم نيست...مهم اينه كه با علاقه رشترو بخوني و باسواد بياي بيرون...اگه مشكلت بين برق و مكانيكه بايد بايد بايد ببيني علاقت چيه چون هر دو رشته رشته هاي سنگيني هستند...اگر ديدي علاقت به برقه و بين گرايشاش شك داري - don't worry -به جز بعضي از دانشگاه ها بقيه بايد چند ترم بخوني بعد گرايشو مشخص كني و لازم نيست از الان نگران باشي كه الكترونيك بهتره يا قدرت مثلا...برو بخون توي اتمسفر برق قرار بگير خودت ميفهمي بازار كار و علاقت و ... تو كدوم گرايشه.
    Last edited by Werner; 13-09-2012 at 15:26.

10. این کاربر از Werner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

مدارک منم تکمیل شد فرم ها رو هم پر کردم تو پرتال گواهی ثبت نامم گرفتم
    امشب هم عازمیم تا فردا راس ساعت 7.30 اونجا باشیم
    این نام کاربری و رمز ورود به پرتال با نام کاربری و رمز ورود به معاونت دانشجویی فرق داره؟
    چون تو پرتال وارد میشه ولی اون یکی نه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

آره همه چی درست شد برگه موقت ثبت نام هم گرفتم . فقط وارد سیستم معاونت دانشجویی نمیشد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •