سلام علی عزیز
فقط همین بخش بهش اضافه میشه؟نسخه موجود با rc تفاوت داره یا همونه؟
الان از کجا دانلودش کنیم که معتبر و آخرین نسخه باشه؟
سلام علی عزیز
فقط همین بخش بهش اضافه میشه؟نسخه موجود با rc تفاوت داره یا همونه؟
الان از کجا دانلودش کنیم که معتبر و آخرین نسخه باشه؟
سلام عزیزم
خیر به غیر از بخشtrusted aplacation mode یه سری تغییرات دیگه ای هم تو این پچ هست
این نسخه با rc تفاوت داره این نسخه نهاییه من رو سیستمم نصب کردم و مشکل خاصی ندیدم
نسخه ای که در صفحات قبل دوستان قرار دادن میتونیید دانلود کنید.
اگه فایل explorer.exe روفرستاد تو بخش low restric خودت دستی انتقالش بده به بخش trusted.
Last edited by kases; 02-08-2013 at 07:25.
سلام
از صحبتهای شما متوجه شدم علاقه خاصی به تنظیمات حداکثری دارید: کسپر بخش جدیدی اضاف کرده که میتونید با یک کلیک بسیاری از بخشهای کسپر را همزمان در حالت ماکزیمم قرار بدید : مثل بخشهای file antivirus , webantvirus , , anti sapm و...
تو بخش setting>> general گزینه Default settings رو انتخاب کنید در پنجره باز شده با انتخاب یکی از گزینه ها میتونید بخشهای مختلف کسپر رو همزمان در حالتهای Maximum,Optimal,Minimum security تنظیم کنید دیگه احتیاجی نیست برید تک تک بخشها رو دستی در حالت های مختلف تنظیم کنید. (البته بستگی به نظر شما داره که کدام یک از بخشها چه تنظیماتی باید داشته باشند)
![]()
Last edited by kases; 02-08-2013 at 08:28.
من رو یکی از سیستمام برا تست نسخه 2014 اینترنت سکیوریتی نصب کردم
نمیدونم مشکل از چیه ولی هی کرش میکنه و Luanch Fail میده و دوباره ریست میشه و باز بعد چن دقیقه همینطور ادامه پیدا میکنه
البته اینم بگم رو سیستم مجازیم تا اونجایی که تست کردم خوب و بدون ایراد کار میکنه ولی رو سیستم اصلیم کرش پشت کرش![]()
سلام بله من همیشه تنظمیان کسپر رو روی بالانرین درجه قرار میدم.البته توی 2014 خیلی ساده شده.فقط دو تا سئوال:
1- من از ورژن 2011 تا 2013 تنظیمات زیر رو برای کسپر انجام میدادم: ایجاد قوانین (Rules) برای فایروال کسپرسـکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
و
1- حالا همین رو برای 2014 هم انجام بدم دیگه مشکلی پیش نمیاد که؟یا فرقی کرده
2- اصلا توصیه میکنید این قدر روی high بذارم و این همه تنظمیاتش رو بالا بذارم؟ ممنون
Last edited by hamidreza2010; 04-08-2013 at 01:29.
با سلام
دوستان کسی میدونه چطوری فایروال را بطور دستی کنترل کرد مثلا هر برنامه ای به اینترنت وصل بشه خودم تصمیم و کنترل کنم.
توی ستینگ یه تیک اتوماتیک هست که اونو بردارم. هر برنامه ای نصب میخوام بکنم میگه روی ریجستری و... میخواد تغییرات انجام بشه و... آیا با این تیک فایروال هم بطور دستی کنترل میشه؟
سلام دوستان
خسته نباشید
من راستش دل خوشی از کسپرسکی 2013 اینترنت سکوریتی نداشتم؛شدیدا سیستمم رو کند کرده بود؛
البته شاید به خاطر اینکه رو لپ تاپم بار و ها و بارها آنتی ویروس های مختلف نصب کردم و در نهایت کسپرسکی (که قطعا بی تاثیر نبوده)
اما من همیشه دوست دارم حداکثر تنظیمات (سختگیرانه ترین تنظیمات رو داشته باشم)
در ورژن 2014
مشکل کندی کردن سیستم رفع شده یا کماکان یه آنتی ویروس سنگین به حساب میاد؟؟!
این مشخصات لپ تاپ منه :
قطعا با عوض کردن ویندوز و سر حال شدن اون کسپر مثل سابق واسه من سنگین نخواهد بود(حتی الان unistall هم کردمش بازم سیستمم کنده و دلیلش کاملا واضعه)
حالا چند سوال داشتم در مورد ورژن 2014 کسپرسکی که هنوز تست نکردمش :
-از نظر شناسایی بدافزار(دیتابیسش اندازه ی ماهای پیش یا آنتی ویروس های چند موتوره قدرتمنده؟)
-هوش مصنوعیش چطوریاست؟!( مثل سابق موارد کاذب کمی داره؟)
-آیا در اسکن هاش از فناوری کلود استفاده میکنه؟!
-آیا سیستم و سرعت اینترنت در وقتی رو حداکثر تنظیمات باشه دچار مشکل میکنه ؟ (با توجه به سیستمی که من دارم؟)
-چه قابلیت هایی بهش اضافه شده؟
-براش لایسنس گیر میاد همچنیان؟
- و در نهایت؟ پیور رو توصیه میکنید یا اینترنت سکوریتی ؟
خیلی مممنونمممم از وقتی گذاشتی و خوندین و بیشتر از اون ممنونم که میخواد پاسخ بدید![]()
بله
1و2.مطمئنا از قبل بهتره.آنتی ویروسها ساعت به ساعت آپدیت میشوند.
3.به کلود که متصل هست ولی برای اسکنها دقیقا نمیتونم نظر بدم.
4.سیستم شما حتی با نسخه 2013 نباید مشکل داشته باشه و همونطور که خود شما گفتید با تغییر ویندوز مشکل برطرف خواهد شد.در 2014 که سبکتر هم شده.تنظییمات high هم در هر محصولی به استفاده بیشتر از سیستم نیاز داره.شما روی تنظیمات high بذار اگه مشکل داشتی در تنظیمات نرمال هم امنیت شما تضمین شده هست.
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.برای 2013 که فراوان.2014 هم فعلا بدون نیاز به سریال میتونید 30 روزه استفاده کنید تا اون موقع سریال جدید چخش خواهد شد(البته وقتی 2014 رسما منتشر بشه خیلی بیشتر سریال براش پیدا میشه)
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره از kis2014 استفاده بشه و در صورت لزوم اون امکانات بصورت مجزا نصب بشن.
یه سوال دیگه؛
تفاوت نسخه های ONE / Pure / Internet Security دقیقا در چیه؟؟
و اینکه نسخه ی نهایی 2014 رلیز شده یا در مرحله ی آزمایشیه الان؟
1.به نظر من اینطوری نیست؛آیا نورتونی که امسال دیدیم؛همون نورتون پارسالی بود؟!!!چقدر افت داشت؟!!!!!!!
3 . یعنی چی نمیتونید دقیقا نظر بدید؟اون که میدونم نوشته به کلود وصله؛ولی در موقع اسکن مثل کومودو هم و بیندیفندر از کلود استفاده میکنه؟!
6.نسخه ی نهایی 2014 رلیز نشده یعنی؟!!! کی رلیز میشه؟!!یعنی الان اگه کسپرسکی 2014 نصب کنم نسخه ی فینال نیس؛راستی؛براش لایسنس همچنان هست یا نه؟!(ورژن 2014)
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)