دوست عزيز من اين ورژن 1.5.1 رو دانلود كردم اما زماني كه اون رو نصب مي كنم و اجرا مي كنم فونت توي بازي كاملا بهم ريخته است و من نمي دونم كه مشكل از كجاست لطفا در اين مورد هم راهنمايي كنيد.
دوست عزيز من اين ورژن 1.5.1 رو دانلود كردم اما زماني كه اون رو نصب مي كنم و اجرا مي كنم فونت توي بازي كاملا بهم ريخته است و من نمي دونم كه مشكل از كجاست لطفا در اين مورد هم راهنمايي كنيد.
شما همونی که من دادمو دانلود کردید ؟
اگه آره عجیبه چون من خودم دارم اون نسخه رو بازی می کنم بدون مشکل .
منظورتون از به هم ریخته چیه ؟
اینم نسخه 1.5.2 که البته خودم تست نکردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هایی که دنبال سرور هستن ، بیاین سرور هاماچی : CreeperCraft برای Minecraft 1.5.2 ...
Hamachi ID : Creepercraft #1
Creepercraft #2
Creepercraft #3
Password : 123123
Server IP : 25.83.170.196:25565
نوع بازی : SuperFlat : CityGaming
خوب تست کردم الآن و کاملا سالمه .اینم نسخه 1.5.2 که البته خودم تست نکردم :
من وقتي كه وارد بازي با ورژن 1.5.1 مي شوم منوي(menu) بازي و هر چيزي كه هست با فونت(نوشته) بهم ريخته مياد. من اصلا نمي دونم كه چطور برم تو بازي.
و در ضمن من در ورژن 1.2.3 هم وقتي كه وارد منو(menu) مي شدم مشكلي نبود و نوشته ها درست بودن اما وقتي كه مي خواستم برم تو بازي بعد از loading از بازي مياد بيرون.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ اگه از درايور گرافيكي لطفا راهنمايي كنيد . چون كه من نرم افزار جاوا رو آپديت كردم و .... نمي دونم بايد چكار كنم.
اول نسخه 1.5.1 که صفحه پیش لینکشو دادمو دانلود کنید . بعد از نصب اون برید به محل نصب بازی در پوشه bin , این فایل 1.5.2 رو اونجا کپی کنید و جایگزین فایل قبلی بکنید.کلا هر وقت ورژن جدید خواستید نصب کنید کافیه این فایل minecraft.jar رو با minecraft.jar ورژن جدید عوض کنید .
اين مشخصات سيستم بنده است. لطفا راهنمايي كنيد. من داخل بازي نمي تونم برم. و همچنين وقتي كه ورژن 1.5.1 رو اجرا مي كنم، نمي تونم منو( menu ) رو درست ببينم و فونتش (font) كاملا بهم ريخته است.
CPU: intel celeron d cpu 3.06 GHz
RAM: 1.5 GB
GRAPHIC: VIA/S3G unichrome pro IGP. memory size: 32 MB
WINDOWS: XP service pack 3
در ضمن بايد بگم كه فكر مي كنم color quailty: 32 bit باشه.
نكته ي ديگه اينكه: من نرم افزار هاي زير رو دانلود كرده ام و نصب شده اند:
(java: jre-7u21-windows-i586 (java 7 update 21لطفا كمك كنيد فكر مي كنم كه همه اطلاعات لازم رو دادم .
Microsoft .Net Frame work 4
اين هم عكس منوي (menu) ماين كرافت من كه گفتم فونت (font) بهم ريخته است.
![]()
عجیبه .
شما همون لینکی که من دادمو دانلود کردید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)