تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 475 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوستان من بین خرید این دو تا موندم!
    تورو جان من کمک کنین مردم از بس تحقیق کردم.کدوم موندگار تره؟من فقط کتاب میخونم و اینترنت!
    شنیدم گارانتی هواوی اوکی هست اما اگه چیزیش بشه قطعاتش بزور گیر میاد!
    تا 2 تومن هم خرج میتونم بکنم.لطفا بین همین دوتا یکیو با توجه به طول عمر دستگاه انتخاب کنین.
    خیلی ممنون.....
    دوست عزیز بحث مرام نیس همه میترسن غلط مشاوره بدن !!! همون اول بگم به شما که مقایسه این 2 تا مثل این میمونه که بگی فیل قویتره یا مورچه ؟ خوب دوست عزیز این 2 تبلت رو اصلا نمیشه مقایسه کرد با هم چون Samsung galaxy tab 2 5100 از همه نظر ضعیفتر از هواوی مدیاپد gc4000 هست با رم 2 گیگ ! دوست عزیز این تبلت گارانتی مایکروتل داره که گارانتی معتبری هستش , طول عمر تبلت بستگی به میزان سر و کله زدن شما با تبلت داره ! شک نکنین بهترین انتخابه هواوی . موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام.من میخام یه تبلت بگیرم با بودجه600تومن.بااین بودجه ظاهرا تبلت چینی میشه خرید.از بین گزینه های زیر که خودم راجع بهشون تحقیق کردم کدومو پیشنهاد میدید و اگه غیر از اینا چیزه دیگه ای مدنظرتونه و مناسب حال بندس بهم معرفی کنید ممنون میشم.باتشکرGSPAD-X7یاX8 به قیمت420 و690_اینول NOVO 7 Crystal2به قیمت580_وین تاچ Q73 یا ..Q75
    Last edited by aryobarzan1354; 26-05-2013 at 15:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عزیز با این تبلت نمیشه فعلا این کارو کرد چون سایت xda سایت مرجع هست و همه سایت ها از اون سایت اطلاعات میگیرن ! همه هکر ها و برنامه نویس ها تو اون سایت عضون و همه گفتن نمیشه فعلا ! اما من هیچ وقت نا امید نمیشم بلأخره یه راهی پیدا میشه خودم واست پیدا میکنم
    خیلی ممنون.خدا وکیلی با این بودجه بهترین گزینه همینه. حالا اگه SD Card میخورد یه چیزی. ولی Micro SD به کارم نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزیز همین تبلت بدردتون میخوره چون تبلت های دیگه با این مشخصاتی که میگین نیستن من یه تبلت خوب میشناسم ainol novo 7 که همه مشخصات فوق رو شامل میشه فقط بلوتوث نداره , باید بیشتر تحقیق کنم ببینم asus fonepad me371 تبلت usb on the go رو supprot میکنه یا نه .

شرمنده خیلی امتحانا فشار آورده ! دوستان دیگه هم تحقیق کنند با تشکر .
    ایا این کابل otg برای فون پد 7 ایسوس هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام.من میخام یه تبلت بگیرم با بودجه600تومن.بااین بودجه ظاهرا تبلت چینی میشه خرید.از بین گزینه های زیر که خودم راجع بهشون تحقیق کردم کدومو پیشنهاد میدید و اگه غیر از اینا چیزه دیگه ای مدنظرتونه و مناسب حال بندس بهم معرفی کنید ممنون میشم.باتشکرGSPAD-X7یاX8 به قیمت420 و690_اینول NOVO 7 Crystal2به قیمت580_وین تاچ Q73 یا ..Q75
    ا
    ازدوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟درضمن تبلت رو بیشتربرای وبگردی"موزیک وفیلم دیدن وتاحدودی هم چون کارم عکاسیه بتونم عکس های دوربینمو توش بریزمو یه بررسی سطحی داشته باشم میخوام.
    پیشنهاد خرید رو از کجا میدید که به صرفه باشه(تبلت باز.تبلت شاپ.دیجی کالا و یا خرید از جمهوری)

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان نظرتو راجع به این تبلت چیه
    Samsung Galaxy Note 8.0 N5100
    مشکلاتشو اگه میشه بگید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز بهترین تبلت تو این رنج ainol novo 7 crystal II هست .

8. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خیلی ممنون.خدا وکیلی با این بودجه بهترین گزینه همینه. حالا اگه SD Card میخورد یه چیزی. ولی Micro SD به کارم نمیاد
    عزیز مگه چه فرقی میکنه این دو مموری که اون به کارتون میاد یکی به کار نیماد حرفتون عجیبه

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

عزیز روی لینکی که دادی نوشته asus memo pad بعد میگی واسه fone pad ؟

من به دوست عزیزمون گفتم که کار کردنش بستگی داره به تلاش شما ! یعنی باید زیاد تحقیق کنی یه نفر نوشته بود اگه رام 3.1.7 رو روش نصب کنی کارمیکنه که باید امتحان کنی خودت , موفق باشید.
    Last edited by sajjad_doost; 26-05-2013 at 20:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام دوستان نظرتو راجع به این تبلت چیه
    Samsung Galaxy Note 8.0 N5100
    مشکلاتشو اگه میشه بگید.

صفحه های قبل نوشته شده دربارش !

مشکلش اینه که زیادی گرونه و با قیمت اون میشه آیپد 4 خرید ! همین مشکل خودش نشان دهنده همه چیزه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •