تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 239 از 337 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
    حالا 2 تا مشکل دارم.
    یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)

مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
    تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم
    تنظیمات سختی داره اگه قبلا مودم کانفیگ نکرده باشید به مشکل بر میخورید ...
    ولی میتونید از نرم افزارteamviewer استفاده کنید . دیگه نیاز به آی پی ولید هم ندارید فقط کافیه سیستم به اینترنت متصل باشه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

تنظیمات سختی داره اگه قبلا مودم کانفیگ نکرده باشید به مشکل بر میخورید ...
    ولی میتونید از نرم افزارteamviewer استفاده کنید . دیگه نیاز به آی پی ولید هم ندارید فقط کافیه سیستم به اینترنت متصل باشه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تابه حال که کانفیگ نکردم
    به شرکت زنگ زدم برای همین، گفت مودم و اکسس پوینت بیار اینجا تنظیم کنیم

مرسی برای نرم افزار، قبلا ازش استفاده می کردم، ولی یه جا خوندم که teamviewer امکان snif اطلاعات داره، برای همین ازش استفاده نمیکنم دیگه

کانفیگش خیلی سخته یا سخته؟
    شما لینک مطلبی برای راهنمایی ندارین؟

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

شبکه مون وایرلس هست باکارت شبکه D-link Wireless G DWA510 مودم ها توی یکی از دفترها D-link و تو یکی دیگه (که الان من دارم روش کارمیکنم نزدیک ۲۰تا سیستم و لبتاپ رو میخام بش وصل کنم) zyxel p-660Hw-T1 v3 هست. سیستم ها هیتلرشکن ندارن و نمیدونم به روتر دسترسی دارن یا نه. پینگ که میکنم بعضی وختا جواب میاد بعضی وختا نه. خاموش کردن فایروال رو امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یانه. آخه هرچی هم از بیرون متخصص (!) میاریم یا بدترش میکنه یا اگه درس کنه فردا باز همون آش و همون کاسه س. واقعا سرویس شدم. (آیکن اون یارو که داره موهاشو میکنه)
    icon انتن وایرلست چندتا روشن میشه ؟؟ امکان داره ارتباط وایرلست میپره . دفترتون چند متره ؟ چندتا اتاق داره ؟ فاصله مودم با سیستما چقدره ؟ ایا case سیستمات زیر میزن ؟(چون من یک جا با همچین مشکلی برخورد کردم کیساشونو گذاشتن رو میز قضیه حل شد بعضی کارتای وایرلس وقتی اون زیر میرا هستن خوب انتن نمیدن....

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من میخوام از یه سرویس دهنده وایرلس تهیه کنم

در حال حاظر ADSL دارم که با یکی از دوستام شبکه هستیم،مسافت بین خونه هامون تقریبا 100 متر میشه

برای اینکه بتونم از سرویس دهنده وایرلس بگیرم و مثل ADSL اونو بین دو یا چند تا pc به اشتراک بزارم نیاز به چه چیزهایی دارم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تابه حال که کانفیگ نکردم
    به شرکت زنگ زدم برای همین، گفت مودم و اکسس پوینت بیار اینجا تنظیم کنیم

مرسی برای نرم افزار، قبلا ازش استفاده می کردم، ولی یه جا خوندم که teamviewer امکان snif اطلاعات داره، برای همین ازش استفاده نمیکنم دیگه

کانفیگش خیلی سخته یا سخته؟
    شما لینک مطلبی برای راهنمایی ندارین؟
    ببینید در مرحله اول شما باید آی پی ولید رو وارد مودم کنید .
    اما آی پی ولید به چند صورت عرضه میشه . مثلا فقط یه آی پی به شما میدن نه ساب نت میدن نه گیت وی (بسته به اونجایی که ازش خدمات میگیرین) بعضی جاها هم یه رنج آی پی کامل به شما میدن که هزینشو هم میگیرن . در هر دو صورت شما باید در تنظیمات مودم در قسمت WAN گزینه add رو بزنید و یک کانکشن از نوع PPP over Ethernet (PPPoE) بسازید . و در این مرحله هستش که باید اون چیزی که به شما ارائه دادن رو درست وارد کنید تا آی پی ولید روی مودم ست شه .

وقتی آی پی ولید به مودم داده شد میرید به قسمت NAT و بعد Virtual Servers اینجا دو تا پورت رو باید وارد کنید
    پورت 80 و 3389 . این دو پورت برای ریموت کردن استفاده میشه . وقتی دارید این دوتا رو تعریف میکنید باید آی پی داخل شبکه لپتاپ یا سیستمی که میخواید به اون ریموت شید رو وارد کنید . مثلا آی پی لپتاپ شما در شبکه داخلی 192.168.1.2 هستش .

در نهایت وقتی شما از طریق ریموت آی پی خودتون رو میزنید (به فزض 77.89.56.4) اول شما به مودم وصل میشید بعد مودم از طریق پورتی که تعریف کرده بودید شما رو به سمت لپتاپ (که آی پی اون 192.168.1.2) هدایت میکنه و شما به لپتاپ وصل میشید .

7. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت raminsat1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران فرجام

پيش فرض

سلام
    بابا دمتون گرم کسی نبود جواب پست قبلی مارو بده فکر نکنم مشکل پیچیده ای باشه که کسی ندونه . . .

من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
    ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

ببینید در مرحله اول شما باید آی پی ولید رو وارد مودم کنید .
    اما آی پی ولید به چند صورت عرضه میشه . مثلا فقط یه آی پی به شما میدن نه ساب نت میدن نه گیت وی (بسته به اونجایی که ازش خدمات میگیرین) بعضی جاها هم یه رنج آی پی کامل به شما میدن که هزینشو هم میگیرن . در هر دو صورت شما باید در تنظیمات مودم در قسمت WAN گزینه add رو بزنید و یک کانکشن از نوع PPP over Ethernet (PPPoE) بسازید . و در این مرحله هستش که باید اون چیزی که به شما ارائه دادن رو درست وارد کنید تا آی پی ولید روی مودم ست شه .

وقتی آی پی ولید به مودم داده شد میرید به قسمت NAT و بعد Virtual Servers اینجا دو تا پورت رو باید وارد کنید
    پورت 80 و 3389 . این دو پورت برای ریموت کردن استفاده میشه . وقتی دارید این دوتا رو تعریف میکنید باید آی پی داخل شبکه لپتاپ یا سیستمی که میخواید به اون ریموت شید رو وارد کنید . مثلا آی پی لپتاپ شما در شبکه داخلی 192.168.1.2 هستش .

در نهایت وقتی شما از طریق ریموت آی پی خودتون رو میزنید (به فزض 77.89.56.4) اول شما به مودم وصل میشید بعد مودم از طریق پورتی که تعریف کرده بودید شما رو به سمت لپتاپ (که آی پی اون 192.168.1.2) هدایت میکنه و شما به لپتاپ وصل میشید .
    خیلی ممنون از توضیح کامل و جامعی که دادین
    راستش شرکت فقط به من یه IP داده. تماس که گرفتم گفتن IP به شما اختصاص داده شده.
    ولی هربار که مودم خاموش روشن میکنم، IP تغییر پیدا میکنه
    در مورد تنظیمات Wan که نوشتین، مواردیکه ذکر کردینُ در پنل مودمم پیدا نکردم. 2 تا عکس از پنل گرفتم که دقیقتر راهنمایی کنید
    مودم من، مستقیما به یک Access point وصل شده، تنظیماتی هم برای اون لازم هست؟

Last edited by death_man; 22-08-2011 at 05:05.

در آغاز فعالیت raminsat1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران فرجام

پيش فرض

جواب منو بدید ترو خدااااااااااااااااااااااا ااااا
    من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
    ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
    با تشکر

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب منو بدید ترو خدااااااااااااااااااااااا ااااا
    ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
    با تشکر
    سلام.

خب حتما یه جایی اشتباهی کردی توی کانفیگ مودم.

الان من و خیلیای دیگه روی وایرلسمون رمز گذاشتیم و به راحتی داریم کار میکنیم.

12. 2 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیح کامل و جامعی که دادین
    راستش شرکت فقط به من یه IP داده. تماس که گرفتم گفتن IP به شما اختصاص داده شده.
    ولی هربار که مودم خاموش روشن میکنم، IP تغییر پیدا میکنه
    در مورد تنظیمات Wan که نوشتین، مواردیکه ذکر کردینُ در پنل مودمم پیدا نکردم. 2 تا عکس از پنل گرفتم که دقیقتر راهنمایی کنید
    مودم من، مستقیما به یک Access point وصل شده، تنظیماتی هم برای اون لازم هست؟

سلام
    نیازی نیستش اکسس پوینت رو کانفیگ کنید اون در حقیقت نقش سوئیچ رو بازی میکنه و فقط یه رابط هستش .
    از عکس بالا مشخصه به شما با یوزر و پسورد وصل میشین و به شما gateway , subnet , dns ندادن ...
    البته کار شما اینطوری راحت تر میشه و نیاز شما هم فقط ریموت شدن بود .

شما همین تنظیمات رو داشته باشید و تغییر ندید . وقتی با این یوزر و پسورد وصل میشید اون آی پی که اجاره کرده بودید به مودم شما داده میشه . برای اینکه ببینید باید به قسمت مشخصات مودم برید (فکر کنم برای شما status باشه . یا device infi و یا summary ...) وقتی وارد این قسمت شدید گزینه wan داره . اونجا مشخصات کانکشن شما نوشته و همچنین آی پی آدرس .

خب وقتی مطمئن شدید آی پی شما روی مودم ست شده باید در تنظیمات مودم دنبال گزینه NAT یا Virtual Server بگردید . و در اونجا دوتا پروت اضافه کنید . فقط آی پی که در اینجا میزنید باید آی پی داخل شبکه خودتون باشه . مثلا 192.168.1.2 .

اگر هر بار آی پی شما در شبکه عوض میشه بخاطر این هستش که در مودم شما یا اکسس پوینت قابلیت DHCP فعاله و به صورت اتوماتیک به شما آی پی داده میشه . البته شما میتونید خودتون به صورت دستی به لپ تاپ یا سیستم خودتون یه آی پی بدید از همین رنج مثلا 192.168.1.15 که دیگه هر بار عوض نشه و پورت ها روی همین تنظیم شن .

البته در نظر داشته باشید قابلیت ریموت رو در ویندوز هم فعال کنید و اگر فایروال هم پورت ها رو بسته باید آزاد کنید.
    برای تست هم نمیتونید از همین شبکه (اینترنت) خودتون استفاده کنید . باید از بیرون شبکه تست بگیرید .
    امیدوارم مشکلتون حل شه .

14. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •