تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 239 از 269 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بچه ها قرعه کشی تیم ها کیه ؟؟؟

قرعه احتمالی ما :
    ایران - برزیل - اسپانیا - آرژانتین
    ملقب به گروه مرگ

2. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مربی کره بد اشتباهی کرد که بایکنان ایران رو تحریک کرد که کاری میکنم که به جای شما ازبکستان بیاد بالا... حالا خوردی برادر؟؟؟؟ اصلا به نظرم انگیزه داد به تیم ملی ایران تا بازی رو ببره.

تبریـــــــــــــــــــــ ــک تبریـــــــــــــــــــــ ــــــــــک

4. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید خیلی از تیمای دنیا به خاطر موقعیت طلبی یا به قول شما شانس بوده که تو یه بازی برنده شدن
    قبول دارم تا قبل این 3 تا بازی تیم اصلا خوب نبود و هماهنگ نبودن ولی این سه بازی اخر رو اصلا شانسی نبود
    بازی اخر مقابل کره هم ما عاقلانه ترین کار رو انجام دادیم شما میخواستی با اون جو ورزشگاه و اون هوای بد و کلی حرف و حدیث تیم چجوری بازی کنه؟
    ما تو این 3 بازی هیچی گل نخوردیم به نظر شما این شانس هست؟
    یا دفاع خیلی خوب ایران؟
    در کل فوتبال یعنی موقعییت طلبی و استفاده از موقعییت ها که ایران خوب از این موقعییت ها استفاده کرد و به نظرم با این سه بازی اخر کاملا حق رفتن به برزیل رو داشت
    اگه به شانس هست اون گل دقایق اخری که 4 سال پیش از کره خوردیم هم شانس اونا بوده
    خواهشا برد تیم ملی رو کمرنگ جلوه ندید
    داداش شما سالاری من که یه چند بار گفتم خوشحالم که سوء تفاهم نشه اصلا کسی جرئت داره برد به این ارزشمندی رو کمرنگ جلوه بده؟ من گفتم شانس فاکتوری بود که خیلی بیش از حد در صعود تیم دخیل بود که هر کی بگه نه خودشو گول زده و گرنه کی از فرصت طلبی بدش میاد داداش؟

6. این کاربر از personal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ولی اون ضربه سر دقیقه 93 کره ایها خیلی خیلی خیلی خطری بود و واقعا ترسناک بود
    آخ آخ آخ! نگو

تا 10 ثانیه از ترسم چشامو باز نکردم!!!

تا داداشم گفت گل نشده،آروم آروم چشامو باز کردم

8. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازیکنا امروز نماد غیرت بودن ، تک تکشون سید جلال فوق‌العاده بود ، قوچی همچنین ، احمدی و... دم همتون گرم که یه خرداد فراموش نشدنی رو رقم زدید

احسان امروزم 2 نفر با ماشینشون داشتن تو بند میگشتن و خوشحالی و ...

بغل دستیش از سانروف اومده بیرون،یه عروسک میمون قهوه ای گرفته بود دستش بغلشم روی یه کاغذ بزرگ نوشته: مربی کره !!!

حیف نتونستم ازش عکس بگیرم

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب کمی در مورد نکات فنی

من بر اساس اون چیزی که هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت دیدم باید بگم کره نسبت به سالهای پیش واقعا افت کرده
    و اگر چهار امتیاز در وقتهای اضافه(برد مقابل قطر با گل دقیقه 94 و مساوی با لبنان در دقیقه 95) به دست نمیاوردن الان باید جای ازبکستان رو میگرفتن

کلا نمیدونم چرا فکر میکنیم کره خیلی قوی بازی کرده شاید هیجان بازی اجازه نداده خوب بازی رو ببینیم شما یک بار دیگه نیمه دوم رو ببینید کره واقعا در 70 درصد زمان بازی از تیمهایی مثل فجر و فولاد درلیگ برتر هم سطح بازیش پایینتر بود

در واقع من با این حرف که کره از آسیا بالاتره یا ایران یا... مخالفم
    بازیهایی که من امسال از هر دو گروه دیدم باید بگم در کل، آسیا نسبت به دو سال پیش افت کرده و در واقع از سطح خودش پایینتر اومده

برای من اصرار کره به بازی مستقیم به بهانه بودن یک بازیکن بلند قامت واقعا عجیب بود
    هر چند کره ایها با تمام سرعتی هم که بازی میدادن نمیتونستن در موقعیت سازی با این تاکتیک مثل دوراج اوج ایران در زمان باقری و دایی و ارسالهای عالی مهدوی کیا بازی کنن

90 دقیقه کار تکراری و اصرار بر اون و منتظر اشتباه خط دفاعی ایران شدن
    بی دلیل نیست که کره کلا به جز یکی دو بازی در گل زدن توی این بازیها مشکل داشت
    اون از لبنان اون از قطر و اون از ازبکستان که گل به خودی زدن و اینم از بازی رفت و برگشت مقابل ایران

وقتی یه تیم بازی مستقیم انجام میده و روی این کار اصرار داره یا باید خط دفاعیشو پرس کنی یا عقب بکشی
    که ایران عقب کشیدن رو انتخاب کرد و به نظر من منطقی هم بود

اما حقیقتا کره به جز دقایق آخر بازی و اون صحنه ای که احمدی از روی خط توپ رو بیرون کشید موقعیتهای جدی خلق نکرد و بیشتر با توپهای بلند سعی داشتن 18 قدم رو شلوغ کنن
    اگر اشتباه نکنم اونها با وجود ریختن توپهای فراوان روی دروازه ایران یک موقعیت جدی روی ضربه سر داشتن همون دقیقه آخر

درواقع خط دفاعی ایران با هر تحلیلی و هر دیدگاهی نمره خیلی خوبی میگیره

شاید اگر شجاعی جباری حیدری و نکونام توی حمله اینقدر بد بازی نمیکردن و قدرت حفظ توپ بیشتری داشتن کره گلهای بیشتری هم میخورد
    در واقع بیشتر از اونکه پرس کره ایها باعث بد بازی کردن این چند نفر بشه خود این بازیکنا بودن که واقعا به دلایل نامشخصی(البته بعضا دلایل مشخصی) خیلی پایینتر از سطح خودشون بازی کردن

به نظر من شجاعی و جباری دقیقه 60 باید تعویض میشدن
    دیدیم زمانی که حاج صفی اومد داخل توی همون زمان اندک هم دو سه بار فرار کرد و دفاع کره رو اذیت کرد
    این کره با این تاکتیک و این مربی که از نظر فنی ضعیفه در جام جهانی کاره ای نیست

اما برخلاف تصور من با وجود بازیکنایی مثل دژاگه به بازیهای ایران در جام جهانی کاملا امیدوارم

12. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

تحلیلی بر 16 امتیاز ایران.......................

من از برد خوب صعود توپ تو دهنی به کره ای ها و اعراب خوشحالم اما اگر از صداقت دور نشویم ایران از این 16 امتیاز تقریبا 12 امتیازشو مدیون شانس و ابر و باد و مه و خورشید و فلک بود میگید نه؟ گوش کنید:

1-برد با گل دقیقه 93 خلعتبری تو بازی اول پس از 92 دقیقه حمله ازبکها

2-گل نکونام تو بازی رفت که بعد یه برگشت تصادفی و شانس گل شد والبته کره ای که باز هم برتر بود و فرصتهای بهتری هم داشت

3-گل گوچی مقابل قطر... با یه نگاه تیز بینانه میشد فهمید اگه پای اون قطری در میانه راه به پاس جباری نخورده بود اون توپ گل نمیشد میگید نه برید دقیق بررسی کنید

4- پس از دهها حمله کره و درصد مالکیت فکر کنم 80/20 کره تنها توپ اونم نه فرصت گل بلکه روی اشتباه بازیکن حریف و تیزچنگی یک دو رگه باهوش و گل تاریخی!

... من از همتون از صعود خوشحال تر هستم اما بیاییم "صادق" باشیم تیم ایران منهای شانس همون تیم دوره قبلی بود و هست خدا سایه شانس رو از سر این مملکت کم نکنه
    یادمه زمان افشین قطبی تیم ملی جلوی کره دفاعی بازی کرد و به فکر ضد حمله بودش ولی بازیکنی مثل قوچان نژاد کم داشت
    بعد از باخت به کره هر کسی از راه می رسید به قطبی اعتراض میکرد که نوع فوتبال ایران همیشه هجومی بوده و دفاع کار ساز نیست
    کیروش هم همین کارو تکرار کرد (البته بهتر و کامل‌تر) حالا همه دارن به به چه چه میزنن که شعور کادر فنی در حد مورینیو ه !!!

14. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

هیچ حرفی ندارم که بزنم فقط تبریک میگم/ امروز توی بیمارستان بالاسر دخترم بودم و از همونجا بازی رو دیدم. خدا رو شکر با برد تیم ملی حال عزیزمم خوب شد و با شادی برگشتیم خونه!

16. 17 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یادمه زمان افشین قطبی تیم ملی جلوی کره دفاعی بازی کرد و به فکر ضد حمله بودش ولی بازیکنی مثل قوچان نژاد کم داشت
    بعد از باخت به کره هر کسی از راه می رسید به قطبی اعتراض میکرد که نوع فوتبال ایران همیشه هجومی بوده و دفاع کار ساز نیست
    کیروش هم همین کارو تکرار کرد (البته بهتر و کامل‌تر) حالا همه دارن به به چه چه میزنن که شعور کادر فنی در حد مورینیو ه !!!
    قربون آدم چیز فهم حرف منم همینه حالا اگه اون توپو گوچی نگرفته کیروش چی میشد؟ یهو همه یاد لبنان و ... میفتادن... شانس +گوچی= جام جهانی ... اشتباه نشه همه خوشحالیم اما نه کره تیم بدرد بخوری بود و نه گروهمون... این تیم باید خیلی بهتر بشه که البته یه جرقه هایی نشون داده و پتانسیل اینو برخلاف کره این روزها داره

18. 3 کاربر از personal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم دیگه لازم شد این فایل رو همه دانلود کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •