درد فوتبال نیست درد جامعه است که توی فوتبال هم خودش رو نشون می ده !
درد فوتبال نیست درد جامعه است که توی فوتبال هم خودش رو نشون می ده !
مرجع خبري پرسپوليس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان و آينده پرسپوليس از قطعي شدن حضورش در جمع سرخپوشان خبر داد و گفت: سپاهان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نكرد و الان 99 درصد پرسپوليسي شدم. محسن بنگر كه در آستانه پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس قرار دارد هرگونه مذاكره رسمي با سپاهانيها را تكذيب و اظهار كرد: از اظهارات عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه سپاهان براي مذاكره با من يا تلاشش در جهت تمديد قراردادم تعجب ميكنم چرا كه باشگاه سپاهان حتي هيچ اقدامي براي مذاكره با من نداشت. وي گفت: اگر الان اين صحبتها را بيان ميكنم بخاطر اين است كه هواداران سپاهان بدانند كه مسوولان تيمشان هيچگونه پيشنهادي براي تمديد قراردادم ندادند و مذاكرهاي هم انجام نشد. اينكه عنوان ميشود بنگر بخاطر پول ميخواهد به پرسپوليس برود هم برايم ناراحتكننده است چرا كه اگر ميخواستم فقط بخاطر پول در يك تيم بازي كنم در همان سپاهان ميماندم. بنگر در واكنش به موضعگيري رحيمي نسبت به تمديد قرارداد او با سپاهان، افزود: به عنوان يك بازيكن بايد از يكماه پيش از پايان مسابقات، به فكر فصل آيندهام باشم. طبيعتا اگر باشگاه هم تمايل به تمديد قراردادم داشته باشد، در همان مقطع زماني با بازيكنان مدنظرش صحبت ميكند. باشگاه سپاهان حتي پس از پايان ليگ هم نسبت به اين موضوع بيخيال بود و هيچ تماسي با من نداشت. حالا تعجب ميكنم كه چرا مديرعامل اين باشگاه از مذاكره براي تمديد قرارداد من و تلاشش در اين زمينه صحبت ميكند! مدافع پيشين تيم سپاهان در پاسخ به اين سوال كه طبق اظهارات رحيمي مگر شما چهارشنبه هفته گذشته با او مذاكرهاي نداشتيد؟ تصريح كرد: يك برنامه عمومي با حضور بازيكنان تيم بود كه آنجا فقط گفتند مي خواهيم شما در تيم بمانيد اما هيچ جلسه اختصاصي و مذاكره جدي صورت نگرفت. مگر من بازيكن 18، 17 ساله هستم كه اينجوري بخواهند با من مذاكره كنند! اين مدافع درباره پيشنهادهايي كه از تيمهاي ديگر داشته و نيز نتيجه آخرين مذاكراتش با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: غير از پرسپوليس از يكي دو تيم ديگر هم پيشنهاد داشتهام اما تنها مذاكره جديام با باشگاه پرسپوليس بود كه نتيجه موفقيتآميزي هم داشت. فكر ميكنم 99درصد با پرسپوليس قرارداد ميبندم و تقريبا همه توافقها انجام شد. در حال حاضر به مسافرت ميروم و پس از يك هفته براي عقد قرارداد رسمي با پرسپوليس به تهران برميگردم. بنگر در پاسخ به اين سوال كه خبر درخواست مبلغ ميلياردي و شرط و شروطتان براي پرسپوليس چقدر صحت دارد؟ اظهار كرد: من هيچ شرط و شروطي براي پرسپوليسيها نگذاشتم و صحبت بر سر مبلغ قرارداد هم آن چيزي نيست كه از قول من در بعضي روزنامهها منتشر شد. من مذاكرات خوب و محترمانهاي با مديرعامل پرسپوليس داشتم. وي در واكنش به اين مطلب كه يكي از درخواستهاي بنگر نبود شيث رضايي در پرسپوليس است، گفت: اين مساله به من ارتباطي ندارد. من به عنوان يك بازيكن مسووليت كار خودم را دارم و تصميمگيري براي كل نفرات تيم كه طبيعتا برعهده من نيست. سعي ميكنم بيشتر به جايگاه خودم در تيم فكر كنم تا مسايلي از اين قبيل.
مصاحبه کامل رویانیان با خبر آنلاین. خیلی مصاحبه خوبیه. نکات زیادی داره.
۶ عامل ناکامی پرسپولیس به روایت محمد رویانیان/ دنیزلی باید قول قهرمانی بدهد/ ۶۰ درصد این تیم می روند
محتوای مخفی: متن کامل:
کامل متوجه منظورت هستم ولی منظور من از رشد بازیکنان در گذشته پرسپولیس همونطور که گفتم نونهالان و نوجوانان نبود...وقتی کریمی که از فتح یا مهدوی کیا که از بانک ملی آمدن چند سالشون بود؟ یا دورتر محمد خانی و پنجعلی و...، این نوع بازیکن سازی در این فصل هم میتونه صورت بگیره، نه به اونصورت بی جواب فولاد و فجر و...
صد در صد. ولی اشکالی نداره به ایده آلها هم فکر و براش برنامه ریزی کنیم...در کنار اون وظایف اصلی که نام بردید میتونیم صاحب آکادمی بشیم..کسی بدش نمیاد که پرسپولیس یه چیزی شبیه لاماسیا داشته باشه اما حرف اینه که در ساختار فعلی فوتبال ایران این کار تقریبا محاله
وقتی کشف استعداد در فوتبال ما به دست دلالها انجام میشه چیزی به اسم آکادمی فوتبال معنی نمیده
توی شرایط فعلی ساختن آکادمی هدر دادن پوله چون فرآیند بازیکن سازی توسط دلالها در میانه راه متوقف میشه
و بازیکن سازی تبدیل به بازیکن سوزی میشه
ولی نگرانی پول ملی بیمورده ..وقتی باشگاه ها بسادگی برای این مدل بازیکنها هزینه 600 تا 1 میلیارد میکنن(حتی با قرض و برو که رفتیم!) مگه استارت قدرتمندتر و اصولیتر تیمهای پایه(که الان هم ساختارش رو باشگاه داره) چقدر هزینه بره...از طرفی پرسپولیس تیمهای بانوان و والیبال و فوتسال(زمانی خوب و حالا با این افتضاح) و..داره و هزینه شون میکنه، بنوعی بودجه ای که براشون میگیرن جداست...
حس میکنم(از شواهد و اخبار برمیاد) رویانیان ساختار رو هم در کنار سوق تیم به قهرمانی در فکر داره. البته امسال زیادی شاید سرش به باشگاه سازی و دادگاه و موارد جانبی گرم شد...و باید بقول معروف اَهَم و مهم کرد...
این صحبت طلایی بود! بله و باز شواهد که دلگرم کنندس اینه که رویانیان بازیکنی به سن بنگر رو میگیره، خوب پس داره میفهمه که سلامت و بازی و نتیجه مقدم به همه چیزه در ورزش.چون اگر تیم امسال نتیجه نگیره چیزهای مهمتری از بازیکن سازی رو از دست میدیم
اعتبار و شخصیت
و از همه مهمتر نسل تازه طرفدارا را رو که در آستانه انتخاب کردن تیم مورد علاقشون هستن
بشخصه یک سال دیگه رتبه پرسپولیس پایین باشه و بدون جام باشه خیلی وضع غیرقابل تحمل میشه برام، چه برسه افرادی که میتونند موج تازه هواداران باشه.
خبر عجيب: دنيزلي مهدويكيا را ميخواهد
سايت گل – شايد باورش سخت باشد اما مهدي مهدويكيا يكي از كساني كه در فهرست سال آينده پرسپوليس و مصطفي دنيزلي قرار دارد.
مهدويكيا كه مديرعامل باشگاه قبلا حكم جدايي او را صادر كرده بود در فعل و انفعالات تازه در پرسپوليس خواهد ماند. او كه حتي اعلام كرده بود احتمالا اين فصل از فوتبال خداحافظي ميكند حالا با يك پيشنهاد تازه روبهرو شده است.
محمد رويانيان اعتقاد دارد شخصيت او كمكي به پرسپوليسيهاست و دنيزلي هم اميدوار است كيا در فصل آينده دوباره به شرايط آرماني بازگردد. او گفته است علت نيمكتنشينيهاي پياپي مهدويكيا اين بود كه به دليل مصدوميت از آرماني جسمي فاصله گرفته بود. خود مهدويكيا در اينباره ميگويد:« فعلا مشغول استراحت هستم و نميدانم دنيزلي مرا ميخواهد يا خير. هيچ تصميمي براي آينده نگرفتهام و نميدانم چه سرنوشتي در انتظارم هست. فعلا هم دارم استراحت ميكنم و دوست دارم به فوتبال فكر نكنم.»
مهدويكيا خطاب به هواداران پرسپوليس ميگويد:« من از آنها عذرخواهي ميكنم در اين مدت خيلي آنها را اذيت كرديم و اميدوارم حلالمان كنند.»
با فرض صحت خبر اگه دنیزلی آقایان رضایی رو می خواست عجیب بود!![]()
نکته اساسی بحث همین بخش ار حرفای توئهکامل متوجه منظورت هستم ولی منظور من از رشد بازیکنان در گذشته پرسپولیس همونطور که گفتم نونهالان و نوجوانان نبود...وقتی کریمی که از فتح یا مهدوی کیا که از بانک ملی آمدن چند سالشون بود؟ یا دورتر محمد خانی و پنجعلی و...، این نوع بازیکن سازی در این فصل هم میتونه صورت بگیره، نه به اونصورت بی جواب فولاد و فجر و...
ما در ایران تقریبا چیزی به اسم بازیکن سازی نداریم و تا حالا تیمها بیشتر با تستهای پیش از فصل، استعدادهایی رو که خودشون تمرین کردن و به نوعی خودشون رو پرورش دادن شکار میکنن
حتی تیمهای ظاهرا سازنده ای مثل فولاد و فجر با همین روش تیمداری میکنن
در واقع خیلی فرق هست بین بازیکن سازی با شکار استعداد اما همین شکار استعداد هم به قول تو اگر خوب و بدون حضور دلال انجام بشه باز هم میتونه اتصالی باشه بین سطح اول فوتبال ایران و معدن استعدادهای جوون
ولی حرف اینه که الان مثل گذشته نیست که شما بتونی به راحتی بری و کریمی رو از فتح بیاری یا مهدوی کیا رو از بانک ملی
الان همین تستها و شکار استعدادها هم به دست دلالها افتاده و بازیکنایی که حقشونه دیگه وارد فرضا بانک می و فتح و فولاد و فجر نمیشن
مگه میشه یک لیگ 18 تیمی اینقدر از استعداد خالی باشه
کی روش توی یکی از مصاحبه هاش گفت شما باید 18 پدیده توی 18 تیمتون داشته باشین در حالی که از نظر من فقط دروازبان جوان صبا یعنی لک در این لیگ یک پدیدس
فاجعه از این عمیقتر نمیشه دیگه
نمیدونم دهه 70 رو کسی از دوستان به یاد میاره
زمانی که قایقران در کشاورز مربی بود زمانی که صنعت نفت ملوان و استقلال اهواز در اوج بودن زمانی که آرارات...
به هر تیمی نگاه میکردیم سرشار از استعداد بود در حالی که استقلال و پرسپولیس فکر میکردن ستاره های لیگ رو در خدمت دارن
کشاورز کسایی مثل کریم باقری و کوروش برمک داشت
نفت پر از جواهر بود مثل لطیف جنامی و...
خذیراوی یک ستاره در فوتبال خوزستان بود که استقلال خریدش اونم در حالی که تنها 18 سالش بود
برای درک و عمق فاجعه ی بازیکن سوزی فکر میکنم همین مثال کافی باشه:
فقط یک مربی در تاریخ فوتبال خوزستان بعد از انقلاب، تیمش رو بدون توصیه دلالها بست
بگوویچ وقتی فولاد دستش بود رفت و تک تک شهرهای خوزستان و زمینهای خاکی رو نگاه کرد و نتیجش شد یک نسل تازه برای تیم ملی حدود یک دهه تیم ملی رو بیمه کردن
تاکید میکنم فقط یک بار این اتفاق افتاد و مثلا حتی در زمان جلالی که خیلی هم ادعای اخلاق داره این اتفاق نیفتاد
آرش جان میدونم در این بحث ما مخالف حرف همدیگه نیستیم و یه جورایی داریم حرف همدیگرو کامل میکنیم
در کل اگر دلال پاشو از این فوتبال بکشه بیرون فوتبال ما اولین پله به سمت سالم شدن رو برداشته که البته واقعا سخته حتی اگر دولت واقعا کمر همت ببنده و بخواد رسما باهاشون مبارزه کنه هم واقعا ریشه کن کردنشون سخته
مروری بر نیمه صفحه اول مطبوعات ورزشی چاپ صبح امروز یکشنبه هفتم خردادماه
محتوای مخفی: ادیت
Last edited by pcforlife; 27-05-2012 at 12:55. دليل: عدم استفاده از "اسپویلر"
رويانيان:حضور سه بازيکن درپرسپوليس قطعي شد
مدير عامل باشگاه پرسپوليس با نام بردن از سه بازيکني که حضور آنها در تيم پرسپوليس قطعي شده، نظرش را در خصوص وضعيت تمديد قرار داد علي کريمي اعلام کرد و گفت: دوست دارم فصل آينده علي کريمي جديدي را ببينم.
محمد رويانيان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بازيکناني که حضور آنها در پرسپوليس قطعي شده و همچنين تمديد قرار داد علي کريمي ضمن بيان مطلب فوق گفت: من شخصا به علي کريمي علاقه زيادي دارم و پرسپوليس قدرتمندي که براي فصل آينده خواهيم ساخت نياز دارد که يک کاپيتان ششدانگ و مقتدر داشته باشد، به همين دليل قصد داريم که علي کريمي را در پرسپوليس حفظ کنيم.
وي درهمين خصوص تاکيد کرد: اما من لازم مي دانم که قبل از تمديد قرارداد وي در خصوص برخي از مسائل مهم با علي کريمي صحبت کنم. شايد در حال حاضر گفتن اين حرف درست نباشد که اگرفردي عليه باشگاه و خود من صحبت کند ناراحت نمي شوم ، البته بازيکنان نيز در برخي از موارد حق دارند اما بايد بدانند که گفتن هر حرفي درست نيست چون انسجام و همدلي تيم را بهم مي زند که نتيجه اين موضوع را دررقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا ديديد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: من براي فصل آينده انتظار يک علي کريمي جديد را دارم.
رويانيان در خصوص ادامه همکاري با دنيزلي نيز خاطر نشان کرد: دنيزلي مربي پرسپوليس بوده و قرارداد وي با ما 18 ماهه است که هنوز فقط 6 ماه از آن گذشته است. قرار است دوشنبه دنيزلي به ايران بيايد و پس از آن من با وي جلسه اي داشته باشم.
وي تصريح کرد: دراين جلسه او بايد قول قهرماني به من بدهد و بابت اين موضوع حتما دل من را قرص و محکم کند، چون پرسپوليسي که در فصل آينده در رقابتهاي ليگ برتر و جام حذفي حضور پيدا مي کند ديگر تيمي است که مربوط به خود ماست و ما آن را بسته ايم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در همين خصوص تاکيد کرد: از همه چيز مهمتر اين است که هواداران پرسپوليس فصل سخت و زجرآوري را پشت سر گذاشته و قلبشان شکسته شده است بنابراين وظيفه ماست که با کسب عنوان قهرماني در فصل آينده رضايت آنها را جلب کرده و باعث شادي دلهايشان شويم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص بازيکناني که تا اين لحظه حضور آنها در تيم پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده است، گفت: تا اين لحظه ايمون زايد قرارداد خود را تمديد کرده و محمد قاضي نيز با ما قرارداد امضا کرده است، ضمن اينکه با محسن بنگر نيز به توافق نهايي رسيده ايم و او را به طور قطعي پرسپوليسي بدانيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که معلومه اومدن قاضی قطعی شده
قاضی هم میتونه در نقش هافبک پاسور و نفوذی بازی کنه هم در نقش مهاجم
حضور قاضی در کنار زاید یعنی حضور دو بازیکن در کنار هم که علاقه زیادی به تقسیم توپ دارن و از پاس دادن فرار نمیکنن برعکس رضایی نوروزی اولادی و کاظمیان
آیا دنیزلی متوجه این عدم گذشت در بین مهاجمین پرسپولیس شده؟
بازی کردن این دو بازیکن در کنار هم کارایی لازم رو داره؟
فکر نمیکنید این دو بازیکن کمی شبیه به هم باشن؟
شاید هم قراره قاضی یه نوری دونده تر باشه
من مطمئنم دنیزلی قاضی رو برای دادن پاس آخر به زاید یا در کل نفر آخر گرفته چیزی که بزرگترین ضعف فصلهای اخیر پرسپولیس بوده
ما خیلی اوقات فرصتهای گلمون رو به خاطر کم دقتی در دادن پاس آخر از دست دادیم
تا نظر دوستان چی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)