تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 456 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض توپ طلا، نامزد ها

امسال طی رکورد بی سابقه ای، هشت بازیکن از لیست نامزدهای دریافت توپ طلا عضو اف سی بارسلونا هستند و بارسا بیشترین تعداد بازیکن را در میان لیست نامزد ها نسبت به تیم های دیگر در اختیار دارد. در حالی که در سال جاری رقابت سختی برای کسب توپ طلا وجود دارد، این که هشت نامزد عضو بارسا هستند دستاورد شگفت انگیزی است.

در این مقاله به تحلیل 8 نامزد طوپ طلا از بارسا می پردازیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باشگاه سال گذشته در لیست 23 نفره هفت کاندید داشت، در حالی که در لیست امسال 8 بازیکن از بارسا به چشم می خورند و این به معنی پیشرفت باشگاه و اضافه شدن یک بازیکن نسبت به سال پیش است. لیست نامزد های توپ طلا توسط تیم کارشناسی فیفا و همچنین مجله فرانس فوتبال انتخاب شده است و پس از اعلام شدن سه نامزد نهایی، برنده توپ طلا طبق رای گیری بین تمام سرمربی ها وکاپیتان های تیم های ملی جهان اعلام می شود.

در فهرست نامزد های امسال، نام دنی آلوز، سسک فابرگاس، جرارد پیکه، آندرس اینیستا، ژاوی هرناندز، اریک آبیدال، داوید ویا و لیونل مسی به چشم می خورد. صرف نظر از این که چه کسی به عنوان برنده توپ طلا انتخاب شود، (که امیدواریم آن فرد از بارسلونا باشد) کسب این افتخار بزرگ بسیار خوشحال کننده است. هیچ فردی نمی تواند شایستگی این بازیکنان را برای کسب توپ اطلا انکار کند.

مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 12 نوامبر

فلورنتينو عصباني است

او نميتواند قبول كند كه در جذب نيمار شكست خورده اند

او به بارسا اعلان جنگ مي دهد و سعي خواهد كرد در ساير خريد هاي بارسا اختلال ايجاد كند

كريستيانو عصباني است او از شعار هاي مسي مسي خسته شده است

بازگشت به ومبلي :7 بازيكن از بارسا به ورزشگاهي بازخواهند گشت كه فصل قبل در ان عنوان قهرماني را بدست اوردند

تیترهای روزنامه الموندو در روز 12 نوامبر

ومبلي بلو گراناييست

مسابقه بزرگ براي قرمزها 8 بازيكن بارسا به ورزشگاهي كه خاطره خوبي از ان دارند باز مي گردند

انگليس - اسپانيا (18.15h)

ميلان به دنبال مكسول است. توافق براي قرارداد با ابيدال هنوز حاصل نشده و بيل و البا در اولويت اند

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فابرگاس : در آرسنال چیزهای زیادی یاد گرفته ام.

سسک فابرگاس به تمجید از آموزش های خود در باشگاه آرسنال پرداخت.

فابرگاس 24 ساله که با تیم ملی اسپانیا برای دیدار دوستانه مقابل انگلستان بار دیگر به لندن آمده بود، توانست دوباره شهر سابق خود را ملاقات کند.

پس از 8 سال بودن در آرسنال، فابرگاس معتقد است باشگاه آرسنال، آموزش فوق العاده از را در زمینه فوتبالی برای او فراهم کرده بود و او چیزهای زیادی در اینجا یاد گرفته است.

" در آرسنال معمولا از رابین ونپرسی حمایت می کردم و اکنون همان کار را در قبال لیونل مسی و دیوید ویا انجام می دهم.

خیلی چیزها در آرسنال یاد گرفتم و خوب است که می توانم از این تجربه ها در اسپانیا استفاده کنم. در بازی هایی مانند بیلبائو که 2-2 مساوی شد و زمین خیلی خیس بود، به نوعی قدرت انگلیسی نیاز بود.

هدف ما در بارسا کاملا واضح است. چیزی که ما می خواهیم اینست که در تمامی رقابت ها تا جای ممکن پیش برویم. برای انجام این کار، باید در سخت ترین شرایط هم خوب عمل کنیم.

آنها خطوط دفاعی خود را می بندند و ایجاد کردن شانس گلزنی سخت است. اگرچه ما توانستیم بازی را کنترل کنیم.

چیزهای خیلی زیادی در آرسنال یاد گرفتم، آنجا رشد کردم و برای آنها احترام زیادی قائلم! آنها بازیکنان بزرگی دارند و یک مربی بزرگ و من هنوز از فوتبال انگلیسی لذت می برم. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پاتریک کلایورت : فوتبال در بارسلونا ، دنیایی متفاوت است

. زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که رهبر خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد .

سایت گل- پاتریک کلایورت ، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا ، در مصاحبه با تلویزیون بارسا به تمجید و ستایش مسی و گواردیولا پرداخت .
    کلایورت سومین بازیکن غیر اسپانیایی است که دارای بیشترین تعداد بازی برای این باشگاه است . او که هم اکنون در یک معدن در توئنته هلند کار می کند ، روزگار خوش خود در بارسلونا را فراموش نکرده. کلایورت از جمله بازیکنانی بود که همواره بازی های تحسین برانگیزی را به نمایش می گذاشت و همواره فوق العاده بود .
    مهاجم هلندی اسبق تیم بارسلونا در این مصاحبه گفت : «فوتبالی که بارسلونا ارائه می دهد بسیار جذاب و شگفت انگیز است ، آنها متفاوت فوتبال بازی می کنند؛به طوری که گاهی اوقات فکر می کنم آبی اناری پوشان از دنیایی دیگر آمده اند . این برای من افتخار است که زمانی با چابی ، پویول و اینیستا هم بازی بوده ام ، زمانی که آن ها بسیار جوان بودند اما حالا ستون های اصلی بارسلونا هستند و افتخارات زیادی را برای این باشگاه کسب کرده اند . »
    او در مورد پپ گواردیولا این چنین می گوید :« گواردیولا مربی بزرگی است که باید او را به خاطر کسب این همه افتخارات ستود . زمانی من و پپ در بارسلونا هم بازی بودیم و او در آن زمان کاپیتان بارسلونا بود . او از همان زمان نشان داد که رهبر خوبی است و قدرت مدیریت بالایی در فوتبال دارد . فرهنگ فوتبال در بارسلونا نیز به گونه ای است که توانایی ظهور چنین استعدادهایی را دارد . پپ به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار می کند و نکات فنی را براحتی در اختیار آنان قرار می دهد . »
    کلایورت در ادامه از فرصت استفاده کرد و در مورد مسی نیز این چنین گفت : «مسی در بارسلونا اعجاب برانگیز است . او در بارسا در خدمت تیم است و تیم نیز به همین ترتیب در خدمت اوست اما در تیم ملی آرژانتین کسی در خدمت مسی نیست و در آن جا ستاره ها فقط به فکر ارائه بازی خود می باشند و به هیچ وجه به تغذیه کردن مسی توجه ندارند . بی شک مسی درخشش خود در بارسلونا را مدیون چابی و اینیستا می باشد که به طرز فوق العاده ای در خدمت او می باشند. »

سفر گواردیولا به برشا، پپ به دنبال دو نابغه شاغل در ایتالیا

یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است

سایت گل- پپ گواردیولا ، سرمربی جوان و پر افتخار بارسلونا ، آخر این هفته را در شهر برشاسپری خواهد کرد و از تیم این شهر نیز بازدید خواهد کرد . برشا باشگاهی است که پپ بعد از جدایی از بارسلونا در دو مقطع در آن حضور یافت و خاطرات خوبی را از این تیم به یاد دارد . پپ همچنان روابط خود را با مدیر برشا، جینو کوریونی و سرمربی این تیم ، ادواردو پیووانی حفظ کرده است .
    واقعیت آن است که گواردیولا فقط برای دیدار دوستان قدیمی خود به برشاو ایتالیا سفر نخواهد کرد و اهداف دیگری از جمله شروع مذاکرات جدید با ماسیمو موراتی ، مالک باشگاه اینتر و بررسی عملکرد دو بازیکن مستعد و نابغه ایتالیایی که به احتمال فراوان در آینده به جمع آبی اناری پوشان خواهند پیوست ، در دستور کار خواهد داشت

تیم برشادر آخر هفته و در چارچوب سری ب ایتالیا به مصاف تیم آسکولی خواهد رفت و پپ نیز از نزدیک این دیدار را خواهد دید .
    بر اساس گزارشات منتشره ، یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست . نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است ، که در تیم ملی زیر 19 سال ایتالیا نیز بازی می کند و پپ بسیار امیدوار است تا این بازیکن بتواند در آینده ای نه چندان دور جایگزین ویکتور والدس شود .
    دیگر بازیکن این تیم ایتالیایی که مد نظر پپ قرار گرفته است ، هافبک خوش تکنیک برشایعنی بارتوس سالامون بیست ساله است . این هافبک هلندی که در تیم زیر 21 سال هلند نیز عضو است ، قدرت حفظ توپ فوق العاده بالایی دارد .

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گابریل میلیتو: بارسا همچنان بهتر از رئال است

پپ گواردیولا به تازگی اعلام کرد دلیل قرار گرفتن رئال در صدر، عملکرد بهتر این تیم است اما میلیتو که در تابستان به ایندیپندنته پیوست، معتقد است تیم سابقش هنوز برتر از رقیب است

سایت گل- گابریل میلیتو، مدافع سابق بارسلونا، معتقد است این تیم همچنان برتر از رئال مادرید است.
    در حالی که هنوز چند هفته تا برگزاری دیدار ال کلاسیکو باقی مانده است، رئال در پایان هفته یازدهم با سه امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر قرار دارد.
    پپ گواردیولا به تازگی اعلام کرد دلیل قرار گرفتن رئال در صدر، عملکرد بهتر این تیم است اما میلیتو که در تابستان به ایندیپندنته پیوست، معتقد است تیم سابقش هنوز برتر از رقیب است.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه کاتالانی گفت:" هر دو تیم از بهترین های دنیا هستند و مربیان فوق العاده ای دارند اما من همچنان فکر می کنم بارسا تیم بهتری است.
    بارسا بازیکنان بسیار خوبی دارد، گروهی بسیار قدرتمند که با تواضع و فروتنی می توانند در هر رقابت بسیار بسیار خوب ظاهر شوند."
    میلیتو همچنین گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد تحت هدایت این مربی به بازیکن بهتری تبدیل شده است.
    " من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم، نه تنها مسائل تاکتیکی بلکه در مورد مدیریت یک گروه و هدایت یک تیم برای انجام یک رقابت خوب.
    همه این ها به این دلیل است که گواردیولا به راحتی ایده هایش را بیان می کند و مشخص است که چه چیزی می خواهد."

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدرو به تمرینات بارسا بازگشت

ملی پوش اسپانیایی بارسا که دو هفته به دلیل مصدومیت مچ پا از میادین دور بود اکنون به تمرینات آبی و اناری ها بازگشته است

سایت گل – خبر خوب برای پپ گواردیولا اینکه پدرو مهاجم ملی پوش این تیم مصدومیت خود را پشت سرگذاشته و به تمرینات این تیم بازگشته است.
    پدرو در پیروزی خارج از خانه بارسا مقابل مقابل گرانادا در 25 اکتبر از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد از آن زمان تا به حال در ترکیب این تیم به میدان نرفته است.
    او دیدار تیمش مقابل مایورکا، ویکتوریا پلژن، بیلبائو و هوسپیتالت را به دلیل این مصدومیت از دست داد اما وب سایت رسمی بارسا امروز اعلام کرد او در آستانه بازگشت به میادین است.
    پدرو 24 ساله روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و احتمالا می تواند بارسا را در دیدار 19 نوامبر مقابل ساراگوسا در نیوکمپ همراهی کند.

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا بدون شکست در شش ماه!

بارسا و بنفیکا، تنها دو باشگاه پیشرو در اروپا هستند که از زمان شروع فصل شکست نخورده باقی مانده اند. تیم گواردیولا در واقع از 30 آوریل زمانی که آن ها مقابل رئال سوسیداد به میدان رفتند، بدون شکست باقی مانده است.

از زمان بازی در آنوئتا، بارسا 25 بازی بدون شکست (16 برد و 9 مساوی) در مسابقات رسمی گذرانده است که در طی کار آن ها موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شده اند.

اگرچه بارسا تا این لحظه در صدر لیگ اسپانیا نیست، اما در این رقابت ها بدون شکست می باشد و در واقع آنها هنوز در هیچ یک از رقابت هایی که تا به حال شرکت داشته اند، شکست نخورده اند.

دو عنوان تا به حال

بارسا این فصل را با یک بازی بزرگ آغاز کرد؛ این تیم در دو بازی رفت و برگشت در سوپر کاپ اسپانیا، در برار رئال مادرید قرار گرفت و با تساوی در برنابئو و برد در نیوکمپ، موفق به فتح این جام شد. بلافاصله پس از آن، سوپر جام اروپا بود. در حالی که آن ها در موناکو مقابل پورتو به پیروزی رسیدند و این رویداد قبل از شروع فعلیشان با 11 بازی بدون شکست ( 7 برد و 4 تساوی ) در لیگ بود. در حال حاضر صعود مردان گواردیولا به دور بعدی لیگ قهرمانان، با 3 برد و یک تساوی تضمین شده است. در حالی که جام حذفی اسپانیا با موفقیت در هفته گذشته، با پیروزی در هوسپیتالت آغاز شد.

بیش ار شش ماه بدون شکست

پیروزی های بارسا در فصل گذشته پس از ناکامی 2-1 در 30 آوریل در آنوئتا مقابل رئال سوسیداد آغاز شد؛ بارسا پس از این شکست، 25 بازی بدون شکست را سپری کرد که شامل 16 برد و 9 تساوی است و طی این مدت، موفق به کسب 4 عنوان لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان و دو سوپر جام شد.

بنفیکا تنها تیم همسان با بارسا

تنها بنفیکا در لیگ های برتر اروپایی، می تواند با بارسا رقابت کند. آن ها نیز مانند کاتالان ها در لیگ شکست نخورده اند و در صدر جدول هم قرار نگرفته اند. تیم پرتغالی در لیگ قهرمانان اروپا نیز شکست نخورده است، اما برای صعود به دور حذفی، نیازمند امتیاز است.

در لیگهای دیگر اروپا، یوونتوس که در رتبه چهارم قرار دارد، تنها تیم بدون شکست در لیگ ایتالیا است. اگر چه آن ها در رقابت های اروپایی شرکت نکردند. نه در لیگ برتر جزیره ، و نه بوندسلیگا و نه لیگ 1 هیچ تیمی بدون شکست نیست. منچستر سیتی، که در لیگ برتر جزیره شکست نخورده است، در مسابقات خیریه به همشهری خود باخته است. بایرن مونیخ دو مرتبه و پاریسن ژرمن یک بار به ترتیب در آلمان و فرانسه شکست خورده اند.

مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض لاپورتا:درطول 7سال ریاست من دربارسا، رئال 5 رئیس عوض کرد

رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به مقایسه تیمش با رئال مادرید پرداخته

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا این روزها درقاره آمریکا به سر می برد و با حضور درکنفرانس های مختلفی درمورد مدل و سبک کاری بارسلونا به صحبت می پردازد
    او بعد از سفربه مکزیک، اکنون در السالوادور به سر می برد. او در گفت و گویی طولانی با روزنامه «ال گرافیکو» به مقایسه مدلها و سبکهای کاری رئال و بارسا پرداخته.
    روزنامه آ.اس هم بخشی از صحبتهای لاپورتا را بازتاب داده. رئیس سابق باشگاه کاتالان در گفت و گو با ال گرافیکو گفت:« تسلط بارسلونا بر رئال مادرید در سال 2003 شروع شد. این را به این خاطر که در آن سال من به ریاست باشگاه رسیدم نمی گویم، دلیل من این است که از همان سال ما به تیم های پایه ای بها دادیم ولی رئال مادرید، همان شیوه ای که بارسلونا سالها قبل پیاده می کرد را دنبال می نمود.»
    لاپورتا ادامه داد:« به علاوه ما به ثبات مدیریتی بیشتری رسیده بودیم.تصور کنید که در طول 7 سال ریاست من در بارسلونا، رئال 5 رئیس عوض کرد و من با 5 نفر به عنوان رئیس رئال مادرید آشنا شدم که همه آنها افراد خیلی خوبی بودند که من رابطه دوستانه خوبی با آنها داشتم ولی این گویای آن است که مادریدی ها برنامه های نه چندان روشنی رو به آینده داشتند.»
    رئیس سابق باشگاه بارسلونا یکی از بهترین لحظاتش در سمت ریاست باشگاه بارسلونا را برد 2-6 مقابل رئال دانست و گفت:« یکی از بهترین لحظات من به عنوان رئیس بارسا برد 6-2 در برنابئو بود. در آن روز واقعا احساس غرور کردم، در حدی که حتی نمی توانستم احساسم را درمقابل رئیس باشگاه رئال ابراز کنم.»

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بازگشت بازیکنان ملی پوش برنامه های آموزشی برای هفته پیش رو را هماهنگ می کند.

پس از سه روز استراحت، در صبح روز دوشنبه تیم به تمرینات باز گشت؛ هرچند آنها بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نخواهند داشت و در روز سه شنبه و دوشنبه با بازیکنان تیم ب تمرین خواهند کرد. بسیاری از بازیکنان که بازیهای ملی ندارند در جلسه چهارشنبه بعد از ظهر در دسترس خواهند بود.

بعد از استراحت برای بازیهای ملی، تیم اول برای دوره شلوغ بازیهای پیش از کریسمس، برای بازی در لیگ، جام حذفی، لیگ قهرمانان اروپا و بازیهای جام باشگاههای جهان در ژاپن آماده می شود. پپ گواردیولا قادر نخواهد بود تمام بازیکنان ملی پوش خود را تا قبل از عصر چهارشنبه در اختیار داشته باشد، زیرا بیشتر بازیکنان تا سه شنبه در اختیار تیمهای ملی خود هستند.

دوشنبه و سه شنبه با بازیکنان تیم ب

تیم استراحت سه روزه دارد و تا صبح دوشنبه به سنت خوان دسپی برنمی گردد و بسیاری از بازیکنان ملی پوش را به خاطر بازیهای ملی در اختیار ندارد. مربیان تصمیم گرفتند تا با بازیکنان تیم ب در روز دوشنبه و سه شنبه تمرین کنند. هر دو جلسه تمرین در ساعت 11 شروع می شود و فقط 15 دقیقه اول رسانه ها اجازه حضور خواهند داشت.

جلسه تمرینی در چهارشنبه و پنجشنبه بعد از ظهر

پپ گواردیولا امیدوار است بتواند با بسیاری از بازیکنان ملی پوشی که نمی توانند در روز چهارشنبه حاضر شوند تماس بگیرد، در حالیکه بازیکنان آمریکای جنوبی مسی، ماسکرانو و الکسیس سانچز تا روز پنجشنبه نمی توانند برگردند.تمرین در ساعت 18:00 در این دو روز آغاز می شود.

آماده سازی برای بازی با زاراگوزا تا قبل از روز مسابقه

پپ گواردیولا برای بازی با زاراگوزا که در روز شنبه بعد از ظهر برگزار خواهد شد تیم کامل خود را برای تمرین در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه در اختیار خواهد داشت.در روز جمعه تمرین در ساعت 11:00 آغاز می شود و گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی بعد از آن شرکت خواهد کرد. بازیکنان در روز مسابقه ساعت 11:30 در نیوکمپ تمرین خواهند داشت.

مترجم: مارال مجیدزاده / FCBarcelona.ir

18. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا از زندگی شخصی اش می گوید: با به دنیا آمدن دخترم، زندگی خیلی بهتر شد

والریا، دختر کوچولوی اینیستا اکنون 7 ماهه است و تولد او بهترین خبر زندگی اینیستا بوده

سایت گل- آندرس اینیستا اکنون بهانه خوبی دارد تا هر روز را با شادی و نشاط آغاز کند. دیدن والریا، دختر 7 ماه آندرس، بهترین اتفاقی است که هر روز برای این بازیکن اسپانیایی رخ می دهد. او چه در زمین فوتبال و چه در خارج از زمین فوتبال احساس خوشبختی می کند.

اینیستا بهترین اتفاق زندگی اش در عرصه ورزشی را جامهای کسب شده توسط بارسا و در عرصه غیرورزشی را تولد والریا، دخترش می داند.

به دنیا آمدن والریا، با گلزنی های پی در پی پدرش همراه بود. اینیستا فصل گذشته 9 گل برای بارسا به ثمر رسانده بود و الان تعداد گلهایش را به 3 رسانده.

آندرس درمورد دخترش می گوید:« دوست دارم تا گلهای بیشتری بزنم و همه گلهایم را به دخترم والریا تقدیم کنم. قبل از آنکه او به دنیا بیاید،هریک از گلهایم را با ژست «شکم بزرگ» به نشانه بارداری همسرم جشن می گرفتم. حالا که والریا کوچک است، با مکیدن انگشتم به نشانه پستانک والریا شادی می کنم و برای یادآوری او در زمان گلزنی ام در آینده هم نشانه های جدیدی خواهم یافت.»

اینیستا درادامه صحبتهایش گفت:« والریا زندگی من را خیلی بهتر کرده است. تولد یک فرزند، بُعد جدیدی را در زندگی می گشاید.من سعی می کنم از تماشای رشد والریا که خیلی به سرعت هم پیش می رود بیشترین لذت را ببرم. او الان هفت ونیم ماهه است. او رشد می کند و امیدوارم که همیشه سالم بماند.»

اینیستا معتقد است که روزهای دلنشین و خوبی را در زندیگی سپری می کند وامیدوار است که این روند ادامه یابد:« خوشبختانه در زندگی شخصی ام هم به اندازه فوتبال تلاش می کنم. می خواهم همیشه رشد کنم و از هر نظر بهتر و بهتر شوم. همیشه گفته ام که آنچه در خارج از زمین فوتبال رخ می دهد در درون زمین هم تاثیرمی گذارد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/14

یحیی توره: همسرم از من خواست بارسا را ترک کنم

توره مسی را به بهترین بازیکن دنیا و داوید سیلوا را بهترین بازیکن لیگ برتر توصیف کرد.

سایت گل- یحیی توره، هافبک منچسترسیتی، داوید سیلوا، هم تیمی اسپانیایی اش را مورد ستایش قرار داد اما تاکید کرد این بازیکن را نمی توان با مسی مقایسه کرد.

توره مسی را به بهترین بازیکن دنیا و داوید سیلوا را بهترین بازیکن لیگ برتر توصیف کرد.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" مقایسه سیلوا و مسی؟ ببینید، تنها یک مسی وجود دارد. مسی، مسی است. بهترین بازیکن دنیا. او آدم فوق العاده ای است.

سیلوا نیز بازیکنی در سطحی بالاست. به نظر من، او نه تنها بهترین بازیکن سیتی بلکه بهترین بازیکن لیگ برتر است. او از کیفیت لازم برای بازی در بارسا برخوردار است."

او همچنین در مورد جدایی اش از بارسا گفت:" من بارسا را ترک کردم زیرا می خواستم در ترکیب اصلی باشم. همسرم به من گفت تو 27 ساله هستی نمی توانی در هر بازی روی نیمکت بنشینی. باید از بارسا به تیم دیگری بروی.

من یک بار گفتم بارسا تیم رویایی من است. من همچنین چنین نظری در مورد این تیم دارم. بازی در چنین تیمی واقعا لذت بخش است. بازگشت؟ کسی نمی داند در آینده چه اتفاقی رخ می دهد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/14

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •