واقعا روزنامه پیروزی خیلی بدبخته! اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی بگم!
================
به امید موفقیت استقلال در این بازی!![]()
واقعا روزنامه پیروزی خیلی بدبخته! اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی بگم!
================
به امید موفقیت استقلال در این بازی!![]()
ایشالله که می بریم.روزنامه پیروزی بدبختیو رد کرده![]()
زیاد به این روزنامه های بی ارزش توجه نکنید و اینا کلا هدفشون همینه...واقعا روزنامه پیروزی خیلی بدبخته! اینقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی بگم!
به امید صعود مقترانه استقلال به مرحله گروهی
اون سالی که اولین بار 4 تا سهمیه دادن اولین بازیه تیمای ایرانی مال پرسپولیس بود با یه تیم اماراتی تیتر اونروز روزنامه استقلال جوان این بود : پرچم قرمزت را به من قرض بده
و حالا این روزنامه پیروزی اینجوری تیتر می زنه...
خب خوشحالم تیم با این همه غایب 3 بر یک جلو میباشد
حاج خسرو و آرش و یرکوویچ
اشالله صعود میکنیم
این پست بعد از پایان بازی آپدیت میشه
پس پخش زنده نگفتم
ادیت:
استقلال با شکست الاتفاق به آسيا رسيد
تيم فوتبال استقلال با برتري برابر الاتفاق عربستان به مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا صعود کرد.
دیدار دو تیم استقلال و الاتفاق عربستان از ساعت ۱۷:۲۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور ۶۳ هزار و ۱۲۰ تماشاگر( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) برگزار شد و با نتیجه ۳ بر یک به سود استقلال به پایان رسید.
یرکوویچ در دقیقه ۳۸، خسرو حیدری در ۶۰ و آرش برهانی در دقیقه ۶۳ گلهای استقلال را به ثمر رساندند. یوسف سالم در دقیقه ۶۰ برای الاتفاق گلزنی کرد. وی زیر پیراهنش واژه اف ۱۶ را حک کرده بود اما استقلال اف ۱۶ عربستان را ساقط کرد.
برانکو سرمربی پیشین تیم ملی ایران که سرمربی الاتفاق عربستان است به دلیل پرداخت نکردن مالیاتش به ایران نیامد.
والنتین کوالنکو، داور ازبکستانی به یرکوویچ و آرش برهانی از استقلال و صالح الصغری از الاتفاق کارت زرد نشان داد.
به این ترتیب استقلال به مرحله لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد تا ایران در آسیا سه سهمیه داشته باشد. پرسپولیس و سپاهان دیگر نمایندگان ایران در این مسابقات هستند.
استقلال در گروه اول لیگ قهرمانان آسیا در کنار تیمهای نسف قارسی ازبکستان، الجزیره امارات و الریان قطر قرار میگیرد و در سوی دیگر الاتفاق نیز همراه با تیمهای الکویت کویت، العهد لبنان و وی بی اسپورت مالدیو در گروه سوم ایافسی کاپ رقابت خواهد کرد.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، خسرو حیدری، مهدی امیر آبادی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، ساموئل، مجتبی جباری، یرکوویچ( از دقیقه ۶۶ اسماعیل شریفات) و آرش برهانی( از دقیقه ۸۵ محسن یوسفی)
سرمربی: پرویز مظلومی
Last edited by CRIS Joon CR7; 18-02-2012 at 19:37.
هنوز بازی تموم نشده! 88 دقیقه رفته
واقعا بازی خوبی بود ... خصوصا نیمه دوم! کاش برهانی اون توپ رو هم گل میکردم! 4 تایی میشدیم
بزرگترین نقطه ضعف (از نظر من) : گزارش خیابانی![]()
یعنی حال کردم به شدت تبریک میگم به همه استقلالیا
چقدر وحشی بازی در میارن این عربا
به خدا 6 تا رو جا داشتن به نظر من خیلی حساب شده و دقیق بازی کردیم اولاش با خودم میگفتم چرا فشار نمیاریم اما بعد دیدم که بدون اینکه شلوغ کاری کنیم به راحتی موقعیت گل ایجاد میکردیم لذت بردم
نیمه دوم اگر آرش گل چهارم رو میزد مطمئنا بچه ها حمله میکردن برای برد با گلهای زیاد
به امید ادامه پرقدرت در آسیا
منم به همه تبریک میگم
واقعا آدم حال میکنه عربستانی ها میبازن...![]()
تبریک میگم به همهی ایرانیای عزیز، به خصوص بروبچههای استقلالی ...
خواب علیرضا (aluminium) تعبیر شد و یرکوویچ هم گل زد : دی
دوستان تبریک.
ایشالله که تو مراحل بعدی هم موفق باشیم.وبتونیم اون پرچم سه ستاره که تو استادیوم بود رو به واقعیت تبدیل کنیم.
خیلی راحت می تونستیم بازی رو با گل های بیشتری ببریم اما انگار قسمت نبود.
به هر حال برد رو تبریک می گم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)